Monday, February 14, 2011

~ free watermark for everyone ~

salam and hye.

dulu masa awal pembabitan i dalam dunia blog ni. i main hentam aje. orang letak gambar i pun letak gambar. tapi orang lain letak watermark. i tak letak pun masa tu. sebab i tak reti buat water mark. hehe.


tapi kalau perasan sekarang setiap gambar i dah ada watermark. watermark tu dulu pun i tak reti buat. i main belasah je guna photoscape. tapi jadi je. okay la kan daripada tak de. HAHA.




watermark ni pakai photoscape je. still cute kann?. :)



tapi haritu masa i on ym. tiba tiba ninie buzz and mintak tolong ajar dia buat watermark. tapi sebab dia tak reti i tolonglah buatkan. tapi untuk dia i buat guna photoshop. bila guna photoshop. dia punya jadi lagi cantik dari i punya. cissssssssss. HAHA. nak tengok tak watermark yang i tolong buatkan tu?.




contoh watermark untuk ninie.


tengok i bagi dua watermark untuk dia pilih mana satu dia suka. BAIK TAK I??. haha. lepas tu i jadi down sebab dia punya watermark lagi cantik dari i punya watermark. so i made another one for myself. gila kuasa kan?. HAHA.




okay puas hati i. :P

but i still love my old watermark. tak tahu apasal. HAHA.



okay, untuk readers kat luar sana yang nak watermark macam ni. i boleh tolong buatkan. free of charge. tapi kena buat satu entry for me. bukan apa sebab senang u all masukkan je pic apa you all nak dekat entry tu so i just grab it there. :)



tajuk entry: saya nak watermark free dari nardnaddy

mesti letakkan

  • gambar untuk watermark
  • caption untuk watermark.
  • url blog anda
  • colour font yang anda nak
  • email anda.
  • last but not list, letak link blog i dalam entry tu.



ini bukan contest ye. sebab i akan bagi untuk semua yang buat entry. bukan apa. saja nak asah bakat dalam photoshop. selain tu, boleh juga tolong anda anda semua kan?.



sampai hujung bulan februari ni je tau. cepattt!!. dont miss it. :))

xoxo


50 comments:

i am S!L4H.. said...

nard..sy x nk watermark..nak watermelon bole?heeeeee

NARDtheNERD said...

i am silah

bolehhh...takde hal... :))

sarah mohamad said...

nak nakn nak !

NARDtheNERD said...

sarah mohamad

buat la entry...hihi..

syazana.not.single said...

sy teringin jgak watermark ne.
nnt klw sy ada masa, sy buat 1 entri,oke. =)

NARDtheNERD said...

syazana.not.single

okey..sampai hujung bulan ni je k..
:))

zuhanismohamed said...

ahaha..serious ke naddy nak buat kan..
nak nak nak..nanti sy wat entry ! hehe

ayuebasri said...

waa..beshnye..nak jugak..nak jugak....;)

nelly said...

wah ...nak2 ..hehe

~HanaHyun~ said...

can u make one for me?

My All is in You
@HanaHyun

NARDtheNERD said...

zuhanismohamed

okay..dah buat nnt drop komen k dear.. :))

ayue basri

nak ke?...buat entri ek.. :)

nelly

boleh2..buat entry k. :)

hanahyun

okay dear..do make the entry okay.. :))

dirty dozen said...

blhb uatkan watermark yg dirty untuk saya..hahahaha....

zuhanismohamed said...

dah buat entry ! he he

http://zuhanismohamed.blogspot.com/2011/02/saya-nak-watermark-free-dari-nardnaddy.html

KELI OH KELI said...

baguih cik nard ni...baik hati!

amiYo said...

mcm best jer..hehe :D

amiYo said...

mcm best jer..hehe :D

NARDtheNERD said...

dirty dozen

errr..dirty camana tu??...hehe

zuhanis mohamed

nanti i terjah ok dear.. :))

keli oh keli

awwww..hehe

amiyo

meh meh join.. :))

caliph shuriken said...

sy nk photoscape & photoshop jaa, hukk...

latest en3: ~ diktator yg tumbang ~

ghost writer said...

haha..komen silah the little gurl kat atas tuh memang tepat ngan mark dia..

naddy dah mula berkongsi rasa ek..bagi free of charge lagi..macam ghost takde skill nih tengok ajer lar ye..hihi

NARDtheNERD said...

caliph

download je kat 4shared.. :))

biskut

biarkan je la dia..hehe
hehe..yg mana boleh tolong kita tolong.. :))

afdhalluddin said...

nak jugak???

hahahaha....

NARDtheNERD said...

afdhal

HAHAHA. bolehh bolehhh. :P

MIMIE AIZA said...

saya nak.. saya nak.. heeee

http://mimieaiza.blogspot.com/2011/02/watermark-nardnaddy.html

kalau ada gamba lain yang lagi cumil u gantikan je. sebab i tak tau nak gamba ape.. tapi nak warna pink ehehehe

mimieaiza@gmail.com

thanx dear :)

NARDtheNERD said...

mimie aiza

okay dear..no problem.. :)

eykn said...

wah!!! bole x buatkan tuk i skali? :)

NICK IRFAN said...

watermark? hmm...

Wanzi said...

cantik watermark nard buat... leh buat satu kat saya... he3

NuR 'aQiLaH said...

free? wiwit. cari pahala sempena maulidur rasul ek..hihi

Hanis MY said...

wahhh nard ni mmg baik hati ok! bertuah bakal suami nard nanti...

Novelgurl said...

Assalamualaikum

waa..cntek2! nk masuk tp takot x smpt je..hee~

cik sue ;) said...

cntik!! tg ade buah cherry tu chntik sgt. nak gak tp sue xtau nk gmbr per n design cmner..huhu

Mr Laici said...

wahh baiknya tuan blog nie.. mesti dah terer dah wat watermark nie.. ><


Entry Terbaru: Tips Untuk Dapat entry popular di geng blogger

NARDtheNERD said...

ekyn

haha..bolehhhh.. :)

adik nick

a'ahhh..hehe

wanzi

hehe...boleh boleh... :P

nur' aqilah

tak mengharapkan pahala pun... :P

puan hanis

betuah anuar zain kan...hehehe

novel gurl

sempat je dear...hehehe

ciksue

its ok dear...ape ape pic pun boleh.. :))

mr laici

mana ada terer..boleh la sikit sikit.. :)

AesyaZealous said...

semua pun chantekkkk

NARDtheNERD said...

aesyazealous

thankss dear..
:))

ninie_azriena said...

hehe..agy comel nard punyer lah dari ninie..
paper pun, tu semua hasil kerja nard tau..
really appreciate it...
tanks..:)

p/s:len kali minta tolong lagi ye..:)

NARDtheNERD said...

ninie_azriena

welcome my dear..=))

ayuebasri said...

Nard: ayue dah wat entry tue..

terjah sinie okay dear..
http://ayuebasri.blogspot.com/2011/02/saya-nak-watermark-free-dari-nardnaddy.html

She's retarded said...

rasa macam nak join je tapi malas.
kekeke
watermark sis lawa gileks

NARDtheNERD said...

ayuebasri

okay sayang..nnt dah siap i inform.. :))

kitty

oh tenkiuu. :))

eykn said...

http://hannaasyikin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-watermark-free-dari-nardnaddy.html

i dh wat entry 4 u..tg!!! :)

NARDtheNERD said...

eykn

okay syg nnt i gi tgk..=))

MIMIE AIZA said...

dear thanx sangat2. i dah dapat watermark tu. i likeeee !!

Puteri Balqis said...

cantik...=)

Shiela Latif said...

okey nard..sis dah buat entri watermark free nie...jangan lupa terjah n buatkan yang cute3 yer...ekeke

http://shielasuri.blogspot.com/2011/02/ibu-nak-watermark-free-dari-nardnaddy.html

kisah abu nawas said...

salam sob
selalu ada foto cantik di blog ini

pOlkadOnut said...

nard.. nak. nak jugak! hehee. i da post kat blog. jemput jenguk.

ps : kalo blek nak avatar tu macam tarik caption i. hehee. tqtq.

NuSaNa NoSa 91 said...

nard mmg suka buat mende2 camni, kn?? bagus2~~ ^_^

Princess Mary Jem said...

nak jugak...nak jugak.....(^_~)

bali ratih said...

kunjungan perdana
saling kunjung mengunjungi
salam kenal
cantik sekali dari photonya