Tuesday, April 5, 2011

~ nak bagi tahu cheque nuffnang dah sampai ~

salam and hye.


terima kasih semua atas kata kata semangat di entry lepas. when i was reading the entry back, i was like, BOO KAU NADDY !!. haha. im such a crybaby. apa nak di kenang orang yang tak sudi kan?? kann??. lebih baik tersenyum pada yang sudi. ececehhh. :P




nak tunjuk sesuatu lah kat semua. :))





first time cashout ni. ngeee.





bangga gila first time dapat cheque tulis nama penuh diri sendiri (thanks nuffnang). HAHA. rasa macam nak ketuk pintu jiran sebelah rumah and tayang cheque ni kat dia. mesti dia akan tumpang seronok dan mintak belanja makan. okay tak jadi pergi ketuk pintu rumah jiran sebab tak nak belanja dia makan. kedekut bukan? HAHA.






ini Charlize Theron. :)





tengok charilize theron punya make up. nampak lembut je kan. macam perempuan kiut miut dan lembuttttt ja kan?. i sangat suka lah style ni. i pun nak jugak nampak kiut miut dan lembuttt. teehehe. senang je kot nak dapat effect macam ni. just for lipstick colour kena guna pale pink. so akan create tona yang lembut kat muka kita. :)




bila i try...






nampak tak macam perempuan kiut miut dan lembuttttt??





dasar muka garang celah mana nak nampak lembut kan?. HAHA. sesetangah orang ada air muka yang lembut. but i consider air muka i jenis yang garang. sebab ramai orang akan anggap i sombong at the first place. (patut la jarang kena mengorat). ngeee.





'kena try banyak style makeup. barulah tahu yang mana the best for u untuk hari wedding nanti.' pesan naddy kepada diri sendiri. :P





xoxo

51 comments:

cacing said...

walaweh.. leh belanja cacing kan.. kan3! heeee

+dieabella+ said...

gud tips...nak try jugak...=)

azrijohan said...

why my nuffnang still zero?

afdhalluddin said...

x kire..
blanje gaks..
hehehehe...
=p

dania said...

nak jugak blanje..hehe

NARDtheNERD said...

cacaing

ehehe. bolehhh. :)

dieabella

try la dear.. :)

azrijohan

usaha lagi k dear. :)

afdhal

blueeek. tak mau. hehe.

NARDtheNERD said...

dania

hehe. mai la sini. :P

Amy Syaquena said...

Alhamdulillah tahniah dear..

NARDtheNERD said...

amy syaquena

thanks sis.. :)

missh aryeika said...

wahh . bestnye dh merasa duit nuff :)

NARDtheNERD said...

missh aryeika

hehe. alhamdulillah.. :)

Mama Gee said...

yahuuu dh dpt check.. :)

NARDtheNERD said...

mama gee

weeeheee. suke suke. :)

Obat Sakit 2011 said...

selamat gan

mrs.sabri said...

jarang kena mengorat?tapi kena jugak kan?hehehe :)

NARDtheNERD said...

obat sakit 2011

thanks.. :)

mrs sabri

hehehe. kena sikit sikit je. :P

oya said...

sonoknya die..sy belum cash lg..haha

ieda said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa
belanja akak erkkk :)

thomas said...

Wah! Ratus juga cheque ni,
boleh makan besarlah.

NARDtheNERD said...

ieda

hehe..bereh2. :P

thomas

hehe. sekali mkn dah habis dah bang.. :)

nur said...

NAK JUGAK.. SHARE LA.. HEHE..

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Miss Dill said...

bleh la blanje saye pasni :)

comel pic awak ^^

Miss Dill^^

M a W a D D a H said...

comel jer adah tgk nard make up gtu..xnmpk garang pun...hehe

NARDtheNERD said...

oya

cash la cepat. hee.

nur

hehe. meh la. :P

miss dill

hehe. thanks. :))

adah

tapi kite nak lembut lagii. :)

caliph shuriken said...

congratz nard dpt cheque.. sila laa blanja himawari ayam kepci, hukk...

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na

missh aryeika said...

jelesnye :)

budak kampung said...

cik nad ni kiut la...cantik....menawan...ehem3...perot saye lapo la cek nad (keh3....puji lebih sikit harap2 dapat la makan free cek nad blanje...weeeeee)..cek nad...buat la 1 entry ajar blogger baru cam saye ni...nak gak merase cek cam cek nad...poket berdebu2 ni haaa

kalau x malas,singgahla
18sx-baju tak seksi tapi seksi
CEO japan airline naik bas pergi kerje
18sg ngeri,akibat memandu sambil pegang talipon
aura usop wilcha!!!

ghost writer said...

part mata tuh yang tak leh tahan tengok...

teruja tengok mata gurl besar..haha


silakan tengok charlize theron dalam Monster.

NARDtheNERD said...

caliph

ehehe. bawak la himawari kat sini..heee.

mish aryeika

jgn la jeles.. :P

budak kampung

oooo. bodek ek. :))

biskut

mata charlize theron ke besar? hehe.

bunga said...

taniah..buang xpernah dapat pun..hehe

NARDtheNERD said...

bunga

nnt dpt la tu.. :)

zieyRa suLLey© said...

hi, jom juin bloglist kite :)
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

josrevalution said...

salam..folo u blog fisrt..folo me back yer..wow..best lah..dah dpt cash out nuff..huhu..aq pun x lma lg..tgl tgu..beberapa langkah..hahaha..download any program secara premium free punyalah

NARDtheNERD said...

josrevalution

haha. semoga cepat cash out.. :)

Mohd Nor Quiyyum said...

belanje i choki2!

NARDtheNERD said...

quiyum

chomelll. :)

hassudi morshidi said...

alhamdullillah.....nanti ajarlah kita mcm maner nak buat nuffnang...

Annyss Azlan said...

belanja ayam goreng mekdi!!

NARDtheNERD said...

hassudi morshidi

okay..no prob. :)

KELI OH KELI said...

bagus2...dapat duit nuff! semoga lepas ni lebih banyak duit nuff yang dapat ya...teruskan berblogging my geng penang!

NARDtheNERD said...

keli oh keli

thanks geng. :))

m!3yr4h_LolLy said...

i nk u belanja i mkn ikan bakar boleh ?
btw, memang nampak ayu la bile mekap yg lembut mcm to..

NICK IRFAN said...

belanja la sy? hihihi

A retarded kitty said...

jom kita pergi dunkin donuts sekarang.
kekeke.
p/s: merah pulak bg blog ni

Cheqna said...

congrats sis!..wahh..boleh blanja akak ni..hehe

mmmm..bila lah agaknya nak dpt mine..hehe

:-)

say to easy=) said...

belanja la sy..awk blnja sy,sy blnja awk blik..haha

Novelgurl said...

bestnya ~ nk duit gak T_T

Novelgurl said...

EH SALAH..$.$ ahahha

qellissa said...

yay..boleh belanja pas ni..=)

lalink7 said...

giler kentang..banyak tue nardd...uishh..hebat la youu..

SyafzMagz.com said...

bestnye dah dapat cek dari nuffnang... huhu...(lambatnye aku nak dapat cek dari nuffnang ni) :(

SyafzMagz