Monday, June 27, 2011

~ blogreview #5: mynameisnamee ~

salam and hye.


eheeem eheemmm. dengan sukacitanya di maklumkan bahawa i dapat kerja marketing executive tu. alhamdulillah. esok ada orientation pukul 3 petang. nervous gila. hehe. ye la, first time kot nak bergelar wanita berkerjaya. teehehe. bunyi macam matang gila oh. menci. :P






jadi lepas ini i kena bahagikan masa dengan lebih baik. sebab sekarang i ada komitmen dengan kerjaya (ececehh poyo gila), i ada komitmen dengan class (lagi 2 sem), i ada komitmen dengan blog ($$ nuffnang) hehe. dan komitmen dengan suami. okayyy yang ni tipuu. i mana kahwin lagi. ehehe.






takpa. hidup perlu cabaran baru terasa indah. kan?







hari ni i nak review blog Namee Roslan.
mynameisnamee








here is her header. quite simple but very nice i think. :)







my first impression of her blog is........ OWNER DIA CANTIK!. hehe. ooopppss tercapslock pulak sebab excited namee cantik, lawa dan gojess. kalau tak percaya nanti korang gi terjah okay. but now baca entry i sampai habis dulu. hehe.






blog namee ni macam blog yang mengutarakan (why utara? go ask BM teacher k!) pendapat personal dia mengenai seseuatu perkara. contohnya macam fashion, lifestyle, family dan berbagai bagai lagi. but semua entry menarik untuk dibaca. confirm! u will never be bored. :)






i love her entry about 'age doesnt matter'. hah amik kau pergi baca ni kalau kau pelik kenapa perempuan suka lelaki berumur. hehe. :)







go read her blog. its nice dan Namee cantik. hee.
tekan sini.








i will miss my surirumah tangga life. sob sobss. :(









ni la aktiviti masa jadi surirumah sepenuh masa hari tu. hee.




i buat felt craft. tapi design ni je i reti, hihihi. tapi belum siap 100% lagi. i tak beli hiasan untuk tengah bunga tu lagi and sepit or pin kat belakang bunga tu pun belum beli lagi. tup tup dapat kerja pulak. hai bunga bunga, nanti bila i free i continue hadap u all okay. teehehe. :)







till then, assalamualaikum. (tak jawab dosa, kalau jawab sayanggg. hehe)



xoxo


48 comments:

syAzAnA said...

bila nak review blog syaz? hehe

saiazuan said...

ad follow blog ni gak.. blog zuan xnk review? hehe

latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

NARDtheNERD said...

syazana

hehe. insyaAllah. :)

saiazuan

hehe. nnt i follow u balik. :)

miss Fyqa said...

Tahniah dear..

lpas nie leh belanja i.. hehe ;)

caliph shuriken said...

congratz nard.. keje leklok tau ^^

latest en3: ada apa dengan botol mineral

A retarded kitty said...

blog namee ni memang best
kekeke

thomas said...

Tahniah dah dapat kerja.

NARDtheNERD said...

miss fyqa

ehehe. boleh boleh. belanja nasi lemak. :)

caliph

thanks caliph. :))

kitty

yupp.. mmg best. :)

thomas

thanks thomas. :))

gettop said...

Followers (1687) dan tukar link sudah terpasang di http://www.gettop.co.cc/2010/11/link-frends.html

Obat Sakit 2011 said...

blog yang bermanfaat gan

muhamad hanif said...

blog saya bila ?>


HAHAHAHAHAHHA

shida'R said...

beb! first tahniah sbb dpt kje tuh..so lpas nih merasa la mcm shida rsa..keje plus blog plus fmly arghh..mmg penat tp nih lah experience yg xkn kita dpt lps kita da stop sume tu nnt hehe^^

NARDtheNERD said...

gettop

thanks gettop :)

obat sakit 2011

yuppp :)

muhamad hanof

errr. (tak tahu la)

shida'R

takpa takpa. itulah kehidupan. :)

Hanis MY said...

wow tahniah nard! pasni leh sopim!

ABU said...

tahniah dapt jawatn tu..

oh ya bila nak review blg abu yg tak seberapa tu..:D

niena shopping2u said...

Alhamdulillah dh dpt keja :)
sykur.. rezeki Allah tu :)

niena shopping2u said...

sy follow sini :)

NARDtheNERD said...

puan hanis

yuppp.. tak sabar nak shopim. :))

abu

baik. akan dipertimbangkan. hihi

niena shopping2u

alhamdulillah, okay will get u back. :))

amirul.fareast512 said...

wahh , bestnye .. nak felt craft tu jgk leh ?? huhu , umm , tak rase na wat Ga ke ?? huahua , kalw wat inform me first taw! huhu

ZORA said...

dapat keje baru da...

tahniah la ye..:)

nurdani said...

tahniah! wanita berkerjaya gitu...chaiyok! hehe

shafmechy said...

gud luk ur new job =)

syiela said...

congrats... selamat menjadi wanita bekerjaya ye

Kerull said...

Tahniah Nard..moga sukses selalu...

NARDtheNERD said...

amirulfareat512

okay i let u know nnt.. :)

zora

tenkiuuu. :)

nurdani

hehe.. tenkiu syg. :)

shafmechy

thanks for the wish..

syiela

thanks sis :))

kerull

terima kasih.. :)

Cik Mimie said...

tahniah sis nard..dpt keje da..hehe..marilah kite keje bersama2..=)

alif haris said...

waahh nmpak bz benor tu .. huhu ..

NARDtheNERD said...

cik mimie

okay dear. jom keja jom. :)

alif haris

tu la pasal.. huhu

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah dapat keje tu ...:)

Jue AbdRahman said...

wow.. congrats.. selamat memulakan kerja :)

perondajaketbiru74 said...

tahniah babe...selamat menempuh alam pekerjaan

Namee Roslan said...

nard..terima kasih :D

yang vote hari tu menang x?? :)

NARDtheNERD said...

hatikubaik

thanks awak.. :)

jue abdrahman

thanks jue. :)

muse

thanks alot. jom lunch same. :)

namee roslan

okay welcome, unfortunately not. :P

say to easy=) said...

namee nyer blog mmg best n die sdri x sombong kann..u bile nk review blog i..lama x jenguk blog nad

Asyila Zainuddin said...

wahhh.. bestnye dh ade keje.. msti excited nk masuk alam pekerjaan ni kn..

amir aizat said...

okay dah terjah.wah dpat kjer baru, tahniah!

suzey said...

kreatif ! ;p

NARDtheNERD said...

say to easy

yupp.. namee tak sombong.. :)

asyila zainuddin

ofkos i exited. :))

amir aizat

hehe. tq. :)

suzey

tq dear. :)

hana nabihah said...

blog kite bile pulakkk nk review hehe

アヌム ちゃん said...

wahh tahniahhh :)

cikmemy said...

wow!tahniah dear.da keje da boleh la kumpul duit nak kawen..heheheh..

goodluck for your work!

ghost writer said...

membuatkan aku juga mau mengenalinya..mana tau aku termasuk dalam kategori yg dia minati..haha(lagi poyo kan...)

NARDtheNERD said...

hana nabiah

insyaAllah k dear. :)

アヌム ちゃん

tenkiu sis. :)

cikmemy

kumpul duit nak kawin tp calon xde. hehe

ghost writer

haha. mmg poyo. :P

Ain Nadiah said...

wah jadi exec.. tp sis blja lagi? memang mencabar.. tahniah! ;)

NARDtheNERD said...

ain nadiah

hehe. tq dear. :)

alif haris said...

hehehe .. btw buatla blog review blog sy ..haha :D

Lilynn Sazlin said...

salam.

hai.
lil datang dari 'special thanx' namee. bila lil da add namee. otomatik senarai nama dlm list 'special thanx tu' lil akan add blog dia.

klu sudi
datanglah blog lil oke?

nice to meet u :)

Anonymous said...

aku nieh bukanla blogger, tp aku setia gileerr dgn satu blog nieh..sempoi abis...dier ni baru lg xsilap aku, bolehla buat review pasal blog tu sbb aku yakin rmai org xkan nyesal..

blog tue nama Tiara Fazlin