Saturday, July 2, 2011

~ kenapa semua lelaki yang i suka........ ~

salam and hye.


i dah kerja seminggu dahhh!!. ehehe. kecoh je i kan. baru seminggu je. orang lain dah berpuluh tahun tak kecoh pun kan. patut la masa balik dari kerja abah fetch i dekat LRT station lepas tu i kecoh kecoh kat abah sebab i dah seminggu kerja, abah buat donno and buat muka 'so what?'. ahaha. :P






basically, nothing much at the workplace. just learn new thing and meet a lotttttttttt of new friend. i sukaaa. hee. :)





oh yaaaaaaaaaaa. main topic for today. KENAPA SEMUA LELAKI YANG I SUKA.........






1) adalah suami orang.



see. suami orang hot kan. okay jangan risau akak akak di luar sana. im here not to 'mengorat' your husband. but im afraid your husband come to 'mengorat' me. eh tak lah, gurau je. hehe. contoh paling dekat adalah dalam kelas master i sendiri. mula mula i ingat bujang trang tang tang. rupanya dah kahwin anak dah 2 nak masuk 3. ekeke. jadi, buat abang abang yang dah kahwin tu, please la jangan hemsem sangat. ingat anak bini kat rumah ok?. HAHA.










2) adalah tunang orang.



see?, tunang orang pun hot kan. mula mula i tak berkenan sangat pun dekat ashraff muslim ni. tapi bila tengok dia tunang dekat tv haritu terus i suka dia. bolehhhh?. hehe. lain kali kalau bertunang jangan tayang tunang anda pada umum ye. nanti ade yang i terbekenan macam i berkenan kat ashraf muslim ni haaaaaaaaa. haha.











3) adalah boyfriend orang.



hah. boyfriend orang lagi la cute. kategori ni memang selalu lah kan. :P. susah gila kot nak cari lelaki single sekarang ni. hehe. sedangkan mat rempit pun ada girlfriend. inikan pula seorang engineer. eh marah pulak mat rempit dengan statement i ni nanti. rileks der, maksud wa.. lu tak sayang nyawa tapi lu reti sayang awek. bagus la tu. hiks. tu kat atas tu qi boifren yuna tu. comel je kannn. :) hah, kalau boifren comel pun jangan tayang tayang selalu. kena cantas nanti meraung pulak kau. lalala.





....





but nothing to worry. kumbang bukan seekor. bunga juga bukan sekuntum. jadi untuk mengelakkan perkara tak diingini. jauhi 3 golongan diatas. kalau anda pernah terasa pedihnya kehilangan seseorang kerana orang ketiga. i yakin, korang pasti takkan sampai hati untuk buat perkara yang sama kepada orang lain. :)







jangan ambil hak orang lain ok?. tak baik taw sebab tuhan marah. :)




xoxo


51 comments:

caliph shuriken said...

kumbang x seekor.. bunga x sekuntum.. tapi kt kedai bunga xde kumbang singgah pun, knapa ek? huh...
ntah apa ngarot kt sini..
ok laa, nard.. hepi weekend ;p

Aku Afzal said...

haha.cuba-try-test :P ala duda kan ada :P

NARDtheNERD said...

caliph

kedai bunga plastik kot?.. hehe

afzal

eiii tak nak la duda. :P

cik sue ;) said...

btol..! apsal la asal kte suke jer mesti da double. marah ni..! marah ni..!haha

ghost writer said...

aku belum berpunya..taknak ker?haha!

NARDtheNERD said...

cik sue

ehehe. i pun marahhhh. :P

biskut

haha. hye biskut. :)

ABU said...

knapa test u semua artis2...i tak artis u tak nak..hehehe

stuck said...

betol betol....jgn rmpas rmpas...t buruk padahnye...heee~ =)

NARDtheNERD said...

abu

hehe. artis tu contoh je abu.. :P

stuck

kan dear.. dosa pulak tu.. :)

saiazuan said...

hahaha nk yg hot2 je..

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

alif haris said...

hahaha .. try la cari yg lain ..

byk lagi kumbang yg terbang dgn bebasnye .. :)

NARDtheNERD said...

saiazuan

haha. aim high shoot high bro. :P

alif haris

baik. insyaAllah.. :))

thomas said...

sabar2lah,kadang2 jodoh sikit lambat.

Obat Sakit 2011 said...

boyfriend orang itu ganteng gan

A retarded kitty said...

mereka hot sebba tu tak single

haha

+dieabella+ said...

Ft aku puye wei!haha...qi tu byk probs la dulu...tolak tepi awal2...hehe

NARDtheNERD said...

thomas

yupp. thanks thomas. :)

obat sakit 2011

semua ganteng ganteng.. :)

kitty

single maknenye tak hot la ek?. :P

dieabella

hihihi. kita kongsi la FT tu. :P

nelly said...

kadang2 terfikir juga , KENAPA ?
hahaha

nurdani said...

ish2...jangan merampas dan gedik nak pasangan orang lain. jadilah manusia yang bermaruah. hehe.

NARDtheNERD said...

nelly

tu la kan.. kenapa?. :P

nurdani

pesan kat diri sendiri ke?. hihi

diyan said...

cari yang bukan milik orang :P

ayun nysa said...

ade tuu yang bkn milik org kite jer xnmpk,, kan3,

bhye gak ha klu ske kat org punye, i rse pasni laki kne ade tag kat dahi,
klu married kena tulis married kat dahi, bf pon gtu, hahaha

ngarut jerr

Ain Nadiah said...

ya jangan lah hensem sangat wahai lelaki.. haha.. :p

NARDtheNERD said...

diyan

kalau tak jumpa?. :P

ayun nisa

yang single semua taknak kat i. ehehe

ain nadiah

thats right babe. :))

Mama Gee said...

kebetulan yg membingungkan ya...hehe
apa mama nk komen ek....hehe
komen mama....;
kalau boleh elak..kita elak...boleh lari kita lari....tp kalo dh jodoh ditetapkan dgn suami org...buatlah yg sewajarnyaa...wife kedua mcmana2pun tetap dianggap merampas hak org...kena byk bersabar dan tau kedudukan diri.....

Incik butak mama ada ramai kawan 'duda' kamu mau??? heheehehe

Nens Collection said...

haha..sweet jek citer die..

aisya said...

ade ke yg cakap FT tak hot? hehe

syiela said...

kena belek betul2 la lpas ni... nk jumpa cop mohor kt dahi mmg ssh :)

ZORA said...

cari yg lain la...hehehehe..:P

Asyila Zainuddin said...

ade org rampas kumbang kite.. wuwuwu.. teruk kn pempuan yg perampas camtu.. *emo terlebey suda.. ngee*

perondajaketbiru74 said...

u sabarler nanti dtg jgk mr. right tu...anyway lawa ler header u tue...

NARDtheNERD said...

mama gee

awww. i nak duda macam datuk K. ada tak mama?. :P

nens colloection

hehe. tq. :)

aisya

mestila xde. hehe

syiela

tulaaa. klu ade tanda kat dahi kan senang. :)

zora

baik... :)

asila zainuddin

wuuwuuu. mmg teruk. :(

muse

tq muse.. :))

HonEyBuNNy said...

betul tu...

jom cari lelaki yang masih single...hehe

amir aizat said...

wahh2 semua retis2 jer ni,hehe tahu lah femes kann

ghost writer said...

hye ned..senyum tuh tanda setuju.haha

NARDtheNERD said...

honeybunny

yup yuppp. jommm. :)

amir aizat

hehe. contoh je la. :)

biskut

haha. betull la tu biskut. :)

shafmechy said...

haha..jgn mengambil hak org sudah..ada hati xpa =P

Jue AbdRahman said...

tak tau nak komen gapo, ai pun single lagik.. haha, tp kita yakin la ngan ketentuan Allah, insyaAllah ade jodoh tuk kita sume.. semangat2..

NARDtheNERD said...

shafmechy

hehe. betul tu. :))

jue abdrahman


yupp betul2.. insyaAllah.. :)

diana said...

aih!!bahaya nih..heheh..
bujang pun ramai lagi yang hot2..
belum jumpa je tu..
ada la untuk kamu nanti.:)

Nur Sulastri said...

haha, takpela..kita suka semua tu sebagai seorang peminat je. ada yg terbsik utk kita kat luar sana :)

miss Fyqa said...

kalau ada cop kat dahi yg lelaki tu dah berpunya takpe jugaks.. hehe

darla carolina said...

hahhaa :DD yang last tuh memang selalu la kan :D

ASaDa RyutaRo said...

nanti jumpa la tu kumbang yang belum berpunya. hahaha..

WAHIDA ALIAS said...

hahaha....bahaya mmg bhaya.silap2 aribuln kne penampau

Elie Lily said...

zaman sekarang kan pandai cari mana yg single dan mana yg tak..silap hari bulan..salah pilih, memang sesi tarik-tarik rambut bakal berlaku lah..hahhah

en_me said...

kita kawann kanns.. ehehe

cik tehaa said...

duda xnk ke naddy? :p

Cik Aish said...

dorang hensem..sbb tu 'i'm taken' hehe

MIMIE AIZA said...

mmg sakit hati ni bila ditinggalkan oleh org ketiga. konklusinya jgn carik boipren ensem.. hahha

Shah URL said...

tu Yusri u duda..... masyuk lg mueheheh