Sunday, July 31, 2011

~ blogreview #7: Konichiwa ~

salam and hye


happy puasa everyone. semoga mendapat manfaat dalam menunaikan ibadah puasa di bulan ramadhan ini hendaknye lah ye. im so sorry sebab lama tak update and lama tak blogwalking. tak cukup masa and tak cukup tido. heh. :P






harini i nak buat blogreview khas untuk Caliph. :)







ni header caliph. :)






actually i kenal caliph ni dah lama. even since i baru je dalam blog ni i dah kenal caliph kot. orang dia friendly and selalu je datang tegur i kat shoutbox or kat entry. ape yang i perhatikan, caliph ni suka sangat sangat kat JEPUN. :))






lagi satu caliph ni jenis yang layan je ape i mintak. hehe. contohnye macam masa caliph beli blazer slimfit tu. nak tahu cerita lanjut boleh baca kat sini.






okay pergi la lawat caliph jika ada kelapangan. :)







i will update about kehidupan i soon. i will try my best untuk update. pray for me. hehe. :)




xoxo,


22 comments:

blogtilldrop said...

oo..cani cara wat review yer...nak belaja lah...

blogtilldrop said...

oo..cani cara wat review yer...nak belaja lah...

miss Fyqa said...

yeaa.update jgn x update...

selamat berpuasa dear ^_____^

zino said...

selamat berpuasa....

musegadget said...

selamat berposa yer jgn ponteng tau..bile turn blog gua?

NICK IRFAN said...

nk try terjah blog dia kjab

NARDtheNERD said...

blog till drop

ceni la.. hehe

miss fyqa

happy fasting. :)

zino

selamat berpuasa.. :)

muse

coming soon. :)

adik nick

gi la terjah. :)

caliph shuriken said...

x sangka sempena ramadhan ni review my blog.. arigatou nard ^^

p/s: salam ramadhan & selamat berpuasa yer...

TYNTHA LANA said...

hehehe,dah2..da lawat dah nard.tu la..jarang jumpa blog lelaki yg obses dgn sumtin..nmpk pak caliph kita ni minat jepun,hahahaha

Pencacai Alim said...

lama tak ziarah..cari diri sndiri..cis..hakhakhak..

selamat berpuasa :)

Jue AbdRahman said...

selamat berpuasa nard :)

NARDtheNERD said...

caliph

no prob caliph..

tyntha lana

haha. betul gak tu dear.. :)

pencacai alim

haha. selamat berpuasa juge. :)

jue

selamat berpuasa jue.. :)

miss epa said...

selamat puasa nard.

sy pun direview juga bley.hee :)

m!3yr4h_LolLy said...

selamat berpose !
tak sabar nk tunggu next review. wink

NARDtheNERD said...

miss epa

hehe. ok maybe. :P

mieyrah

hehe. sabar k dear. :)

si para para said...

salam ramadhan
:)

A retarded kitty said...

nad, lama tak nampak bayang?

busy study eh?

KELI OH KELI said...

salam ramadhan geng!

en_me said...

blog bukanlah hakmilik kekalls.. ehehe

salam ramadhan cik nard tewwww

nelly said...

selamat ary raya !

MiZi said...

nard selamat raya day!! bila nak review blog mizi ni??

zyi share said...

How can i review a blog ???
?_?