Saturday, July 9, 2011

~ blogreview #6: excuse me? ~

salam and hye


apa khabar anda semua?. dah bersih kan rumah hari ni?, dapur bersih tak?, bilik air pulak macam mana?..dah bersih kan guna febreeze?. okay fabreeze sembur bagi hilang bau tapi kau pergi guna cuci bilik air sampai esok kau sental pun tak bersih. ye takk?. hihi.






keamanan negara kita dah cukup sempurna bagi i. kenapa kau masih lagi nak keruhkan?. meskipun masih ada kes ragut, rogol, rasuah (apasal semua start dengan R?). haha. tapi kita masih hidup dengan aman. apa jaminan kau dia boleh memberikan kau kesempurnaan lebih dari ini?. fikirkannn. :)







okay wanie. hari ini i nak review blog u.
blog Excuse Me?.








ni header wanie. comel kan? kan? kan?. :)






blog wanie ni best juga. kalau korang ada masa free and baca satu satu post mesti tak rasa bosan. sebabnye si wanie ni ada jeeeee story yang nak bagi korang gelak gelak. semua cerita dia simple mudah difahami dan comel. hihi.








lepas tu dia ada banyak cerita pasal lisa dan farid. nak tau siapa lisa dan farid?. kena la baca sendiri. ehehe. i dah tau dah lepas i baca entry 'sang mantan-mantan ku'. ehehe. :P








memandang kan wanie ni pernah kerja dalam bidang sales juga. jadi adalahh satu entry dia yang sangat related dengan job i. ekeke. okay i am totally understand wanie bila ada customer yang tiga suku dan tak kurang juga yang gatal. tapi yang tak syok nya tak boleh gatal balik sebab its all recorded. kau gilaaaaa nak bagi bos dengar aku menggatal?. HAHA. boleh baca sini. :P






okay boleh pergi terjah lepas ni.
tekan sini. :)







i tahuuuuuuuuuuu semua rindu i kan? kan?. :P










tolong kata i kurus. terima kasih.








bila dah kerja makan lagi banyak. benci benci benci. ishhhhhhhhhhhhhhh. nak puasa hari hari lah gini. bukak puasa makan biskut cicah kopi je. kompem kurus macam siti nurhaliza. okay fine siti pun dah makin tembam sekarang, tapi dia still cantik je i tengok. :P





ok bai. next update minggu depan kot. hihi.





xoxo

44 comments:

miss Fyqa said...

jangan makan biskut cicah kopi jer, nanti tak kenyang. Hehe ;)

wanie said...

oh myyyyyyyy!! hahahah! tetiba rasa malu dan nak sorok muka bawah tanahhhh! *trsengih sengih*

pelanggan yg gatal2 mmg best melayan, tp tabley layan lebih2 sbb mmg prbualan direkod. kacau betul. ekekeke. wani suka layan customer lelaki drpd perempuan :P


heee mekasih nard sebab review!! :)

wanie said...

nard! ni satu lagi entri untuk buat kesimpulan psl keje wani dulu tu..hehe

http://doubleudiary.blogspot.com/2011/02/aku-dan-pengalaman.html

NARDtheNERD said...

miss fyqa

tak kenyang takpe janji kurus. :)

wanie

ehehe. welcome dear. baikkk!. nnt i terjah. :))

Hafizzi Aziz said...

kurusnya!!!!

C's stuff said...

hahahha ,
kurus2 :)

caliph shuriken said...

nice.. nard dh jumpa geng sales ni, hikk...

latest en3: latest tips exam PTD?

NARDtheNERD said...

apit

terima kasih.. heheh

c's stuff

oh ikhlasnye. :P

caliph

thanks caliph.. a'ah geng. :)

syiela said...

kenyang ker biskut cecah kopi je.. hikhik.. pasti akan kurus lpas ni :)

Majalah Masjid Kita said...

kita tercipta apa adanya.. syukurilah karuania yang Ia berikan kepada kita :)

NARDtheNERD said...

syiela

hehe. hope kurus la.. :))

majalah masjid kita

betul tu.. :)

HonEyBuNNy said...

ok..skrg gak nak terjah blog cik wani...hehe..

selamat berbuka puasa...;-)

Obat Sakit 2011 said...

bagi donk biscuitnya hehe

ZORA said...

kurus ke gemuk sme je..:)

NARDtheNERD said...

honneybunny

terjah jgn tak terjah.. :))

obat sakit 2011

amik la. hehe

zora

xsamela zora.. :P

Elie Lily said...

biskut gula cicah milo lagi sodap! :D

ABU said...

wah rajin rajin...sama mcam abu rajin jugak hahahaha

NARDtheNERD said...

elie lily

alamk yunk gula boleh gumoks tak?. :P

abu

ehehe. i rajin ek abu?. :P

Raul said...

Nice greeting from Spain

Asyila Zainuddin said...

biskut kering cecah horlicks lite 3-in-1 pun sedaap tau.. hehe.. :)

alif haris said...

hehe .. yeke siti tu kurus ? haha
dah mengembang dah die sejak kawin ni..

NARDtheNERD said...

raul

greetings.. :))

asyila zainuddin

mmm horlicks mmg sedap. :)

alif haris

tapi still cun kan?. :))

A retarded kitty said...

nad, jom jogging sama2, badan den dah membulat macam belon gemuk dah ni

kekeke

shafmechy said...

bold perkataan bersih tu..haha.mereka x pernah berpuas hati

NARDtheNERD said...

kitty

meh la.. berapa round bran?. hihi

shafmechy

tak puasti hati lalu susahkan org lain. :)

Muhd Aizie said...

Review blog. Musim blogger review blog blogger yang lain sekarang ni kan.

thomas said...

Kadang2 buat spring cleaning pun bagus juga.

en_me said...

kurusnyerr.. ehehe

saiazuan said...

ok u kurus.. huhu

atwr #4 on release
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Nur Sulastri said...

saya kata awak kurus ! sama-sama :D hehe

NARDtheNERD said...

mohd aizie

a'ah.. termasuk la i. :)

thomas

kadang2 je ye thomas.. :)

en_me

terima kasih... :))

saiazuan

ehehe. i know. :)

nur sulastri

ehehe. tq. :)

nelly said...

header yang comel !

stuck said...

kalau korus sgt pun xbest la...hehhehe~
xp xp...jnji idup epi!!! hyyeeaayy!!

NARDtheNERD said...

nelly

yuppp comell. :)

stuck

i setuju sgt u.. :))

Mama Gee said...

lainlah muka pakai tudung dgn tak pakai tudung tu....

tp...yg sama..dua2 gambar tu kuruss...heheee

amir aizat said...

biskut cicah kopi? wah kne cakap kurus! okayy

Jue AbdRahman said...

betul la nard, hargai la keamanan yg kita nikmati skang ni, baik bersihkan dan meramaikan masjid :)

NARDtheNERD said...

mama gee

lain ke?.. huhu

amir aizat

sedapp kan?. :)

jue abrahman

kan syg kan?.. :)

m!3yr4h_LolLy said...

kurus la ! hehehe.. ape hadiahnye lau puji nie ? wink wink

MiZi said...

nard memang kurus.. hek3.. haaa bila nak review blog mizi plak haaa.. lama dah kot kenai..


TOLONG!! : SERABUT

fatin hanani said...

hai nadd :)

nadd fatin nak tanya..nadd penh post kan tentag lg lolipop 2!!

Fatin nak tanya..nadd dapat x lagi cari phone 2..
fatin dah lama cari tapi sampai la x dapat.yang ada sekarag kat malaysia lolipop 1..
lolipop 2 yang fatin tau depa jual unlocked ja..hurmm nadd ada tau x bila dia release kat malaysia??

Rafidah Farhana said...

Mahu terjah !

perondajaketbiru74 said...

biler nak review blog gua plk?

zuhanismohamed said...

u kurus..hehe