Sunday, September 4, 2011

~ lelaki ikhlas dan lelaki tak ikhlas ~

salam and hye.


selamat hari raya everyone. im sorry sebab lama gila tak update blog. and perasan tak perasan tak sepanjang ogos i tak update blog. apa maknanya tu?. maknanya i fokus dengan ibadah puasa laaaaaa. HAHA. kau ade?. :P





nah ni khas untuk semua.

ni bukan gambaq time raya. ni masa pagi bila ntah masa nak pi ofis.





raya tahun ni baju raya i siap tapi tak jadi. eheee. ayat tunggang terbalik maap la ye. baju kurung moden yang i tempah tu besar and memang tak ade shape langsung. maybe sebab i puasa sampai kurus murus. or tukang jahit tu silap ukur badan i. grrrrrrrrr. marah pun tak guna sebab masa tu lusa dah nak raya.


end up i pergi jalan TAR dengan emak. beli baju kurung biasa je. HAHA. tapi tatap i hott (statement geli geli). awww.





* * *






dalam dunia ni ada dua je jenis lelaki dalam hidup kita. untuk perempuan je la, kalau kau lelaki diam diam je la. :P





lelaki yang tak ikhlas mencintai kita.





lelaki yang ikhlas mencintai kita.
(sebab dia ikhlas gambar dia i letak besar sikit dari yang atas. HAHA)






selalu tuhan akan temukan kita dengan orang yang salah dulu. barulah dengan pertemuan dengan orang yang selayaknya supaya kita akan jadi lebih menghargai orang tersebut. tapi itu masing masing punya jalan cerita kehidupan. but for me, im still searching for the right one.





tengoklah ana lulu'. hari selasa pukul 9 malam tv3.




xoxo


36 comments:

+dieabella+ said...

s i said b4...ko mmg 1kepala 1jiwa ngan aku...haha...fokus la sgtt puasa tuh...wekk...ana lulu bes ke?

miratun madihah said...

hai lama tak baca blog ni,tertunggu-tunggu juga . hehe. Btw,selamat hari raya.

Setiap orang ada jodoh masing-masing cuma cepat dan lambat je :)

NARDtheNERD said...

dieabella

haha. betul la weyy. best la sebab nora danish comell. :)

miratun madihah

betul tu dear. tuhan dah atur elok elok kan. :)

thomas said...

Lama menghilang,ingat dah dilarikan org bunian.

NARDtheNERD said...

thomas

ehehe. i ade je la. cuma busy je. :)

ZORA said...

zora laki...so kene diam je la..hehehhe

afdhalluddin said...

ape kene mengena ana lulu dalam citer nie?? hahahaha...

caliph shuriken said...

nard, layan ana lulu yg penuh warna warni tu ek? hukk...

en_me said...

xper cik nard.. blog bukanlah hakmilik kekalls kanns.. ehehe

muse said...

lama giler lu hilang babe...anyway selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin...teruskan pencarian lu sampai berjaya...

miss Fyqa said...

Selamat Hari Raya dear...

esok ada ana lulu... ehehe

Asyila Zainuddin said...

ala.. rugi je baju tu tak jadi kan.. kalau tak, mesti cantekk.. :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

ana lulu best . haha

:)

NARDtheNERD said...

zora

a'ah zora.. diam diam. :)

afdhalludin

sah kau tak tengok ana lulu kan?

caliph shuriken

kite suke.. comel je tgk. :)

en_me

betulsss tu. ahaksss

muse

tenkiu muse. selamat hari raya. :)

miss fyqa

selamat hari raya. yaeyyy leh tgk ana lulu. :)

asylla zainudin

tula pasal. kecewa i. :(

ini belog saya cinta hati saya

mmg best. :)

Nur Sulastri said...

ana lulu ? baru dengar harini. hehe. bdw, selamat hari raya sis :)

Mohd Izzar said...

selamat hari raya..
maaf la lambat sikit ucap..hehe

Saiazuan said...

cinta tu akan datang juga.. ;)

qellissa said...

selamat hari raya Naddy, sama lah akk pun baju raya tahun ni x sempat siap. sedeh tau..huhuhu..eh ni citer pasal lelaki ikhlas x ikhlas kan? akk suker tgk ana lulu..best..=)

NARDtheNERD said...

nur sulastri

aikk baru dengar?.. cepat gi tgk.. :)

mohd izzar

eh takpe.. selamat hari raye juge. :)

saiazuan

betul. tepat sekali. :)

qellisa

tu la sedih sangat.. ana lulu best kan?. :)

A retarded kitty said...

lama tak dengar story sis nad.

selamat hari raya!

alif haris said...

jom lyn ana lulu ..
hahha

Obat Sakit 2011 said...

minal aidzin walfaizin
wah kagak jadi dunk pake baju barunya

ILA HonEyBuNNy said...

semoga jumpa y btol2 ikhlas mncintai kita kan....wink3...hehe

NARDtheNERD said...

kitty

selamat hari raya.. :)

alif haris

jom jom. :)

obat sakit

iya tak jadi donk..

ila hunnybunny

kan kan.. wink2 :)

sUe UnniE;) said...

yep. sdg mncarik yg iklas..hehe

say to easy=) said...

selamat hari raya! :) sempat lagi nk wish nie ,raya kan sebulan :D

Cik Jannah said...

perempuan iklhas dengan tak ikhlas ada tak? hehe

stuck said...

selamat hari raya jugak nad..
maap zahir batin..=D

nuRaisha Azmi said...

lelaki ikhlas sekarang 1 dalam 100 je Nard
trust me
HAHA :D

Iznie said...

ana lulu'....best ke? :D

NuR 'aQiLaH said...

awat detu kena cop laki x iklas?

wakaka.

kesian beliau -__-"

Saiazuan said...

ikhlas atau tidak, menjadi persoalan yg besar kpd gadis2

Cik Jannah said...

haaa. ada lagi ke laki cmni?

Anonymous said...

belajar banyak

c'axoera said...

yang tak mencintai kita tu baik tinggal kan ajer nexxttt...:D



http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/kucipta-kepulauan-buatmu-hahahah.html

Woofer Storm said...

entry tahun lepas ni kan?hehehe bz ke?ehhe

slm kenal..follow sini^^