Thursday, February 2, 2012

~ lamanyaaaaaaa tak update ~

salam and hye



fuhhhhhhhhhhhhhhhhh!!




uhukkk, berhabuk gila blog busuk i ni. susah betul nak bahagi masa belajar, kerja, main blog, dan bercinta. teehee. jadi susah betul nak update. tapi sebab bukan senang nak capai tahap macam ni. jadi kena la hadap jugak walaupun kadang kadang dalam hati i siapa tahu kan? :)





i hope it is still not too late for me to wish all of you a very happy new year. yeeeeeee, tahu sekarang ni dah masuk bulan februari. dah sebulan kan in 2012?? gila cepat masa berlalu. hmm.






FYI, for the year 2011. tak ada peningkatan yang boleh dibanggakan la. just, dapat kerja and dapat merasa ada duit untuk kau joli tanpa pikir makbapak. tapi kena la pikir jugak, misal kata seminggu sekali tu belanja la makbapak makan makan. amik berkat. ekeke.




letak gambar kecik bagi nampak i kecik. #puashatiaku.





okay i will try update my blog each time i got new story. janji okayy. i promise u. next update pasal blogreview, blogreview akan diteruskan juga. janji tetap janji. okay sayang sayang. soriii again al my lovelies. :)





till then assalamualaikum

23 comments:

kema said...

hihi tau xpe....rindu giler kt nard neh...

NARDtheNERD said...

kema

i rinfu kema juge. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe hello 2012 :D

NARDtheNERD said...

saiazuan

hee. hello. :)

shameel Iskandar said...

Kembali terjalin di alam maya. Lama betul Nard menyepi.

ABU said...

waaaaaaaaaaah... lamanya tak update blog
since 4 sepetember..

fuh fuh bantu bersihkn habuk..

NARDtheNERD said...

shameel iskandar

tula.. no time la dear. :)

abu


kan kan?. tq. :)

ZORA said...

bise la 2...mnusia an selalu bz..:)

NARDtheNERD said...

zora

betu tu yangg, ehee.

caliph shuriken said...

ada nampak sawang kt header sini tadi, hikk...

syiela said...

rindu nard juga...
kalau bz mmg bersarangla jawabnya :)

Cheqna said...

Good to see back in blog world sis :-)

oya said...

same la kite blog kadang2 bersawang..busy kan tu..

EruzuLiyana said...

pestime singgah sini, tapi pasti akan singgah lagi :)

SAZLINA COMP said...

Selamat Datang Kawan

stuck said...

ddeeaarr!! tau xpe weh...i pun dah lama giler xupdate...hahha~ welcome back gurl !;)

ILA HonEyBuNNy said...

syggggg...

bznya dia eh....;-)

xpa..free2 hupdate blog..hehehhe

NARDtheNERD said...

caliph

dah tolong lap x? :)

syiela

miss u tooo sis :)

cheqna

nnt i terjah u k sis. :)

oya

tu la. i wish i have more time.

eruzuliyana

keep in touch k dear. :)

sazlinacomp

thanks. :)

stuck

yupp! miss u :)

ILA

yangggg, tu la bz sgt. :)

thomas said...

Helloooo! Selamat kembali.

alif haris said...

hihi .. menganaktirikan blog nampaknya ;p

NARDtheNERD said...

thomas

hello thomas.. thanks. :)

alif haris

hihi. opppss. :)

A retarded kitty said...

hulamak! lamanya tak datang sini, rindu sama sis punya bebelan

kekeke

Melati Qistyna's Mummy said...

I nard, akak terlupa URL nard, td terjumpa kat si caliph, akak add siap2 blist akak...hehehe

Bila nak abes master tu dear? :)