Sunday, February 12, 2012

~ blogreview #8: Menulis The Suka Hati ~

salam and hye


kejapppp je kan hari ahad ni. esok dah kerja dah. penat kerja minggu lepas pun tak abis lagi kena hadap minggu ni pulak. ya allah, tolong la bagi ketabahan dan kerajinan untuk i nihhhh. hmmmphhh. malas tu memang naddy lah kann? heh.





okay, straight to the point uolss. actually i nak review blog MahirahNazlim.






simple and nice. takde le pulun letak gambar sendiri macam i. haha.





i think she start blogging longer than me. sebab i start on 2009, itu pun dah hujung 2009.( jangan ada siapa berani bukak my first ever blogpost!! ). kahkahkah. maheyra pun start 2009, tapi lagi lagi awal dari i. so kira dia banyak pengalaman gak la nih. :)





entry entry dia random je. belasah je ape dia nak letak. lebih kurang cam i jugak la. hihi. i rasa dia suka ingat birthday orang sebab banyak je entry dia pasal wish birthday kat orang. :)





i ingat dia suka cerita pasal lovelife dia sebab nampak entry ni, kita tiada jodoh lagi. tapi salah teka pulakkss. haha. nak tahu terjah sendiri okay. do visit her. dapat tambah kawan. kan? :)





ehemmmmmm






pernah terfikir tak apa jodoh korang tengah buat sekarang? kihkihkih.





gatainyaaa i. hehe. yang dah ada suami tu rasanya takyah jawab la kottt kan. sebab dah terang terang depan mata kau. awww. :)





I RASA KAN..

jodoh i tengah bawak boeing 747 kot?
takpun tengah bagi gol untuk malaysia..





ngehngeh. melampau betul. pilih lah mana satu sesuai untuk i. pilot ke pemain bola sepak??. awwww. hihi. :)



till then assalamulaikum

21 comments:

Sue Unnie.. said...

u punye jodoh perenang. nak..? hehehe..


seriyes lame xdtg sini. bile da hide mn xaktif bru naik new entry blog ni..hehe..

NARDtheNERD said...

sue unnie

xnak perenang. mne nak naik new entry sbb i x update.. :)

Hans said...

kena terjah lah camnih

P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 -> hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

NARDtheNERD said...

hans

sila2.. :)

caliph shuriken said...

en3 ni ke arah walimatulurus jaa, hukk...

huda jamil said...

hai nard. bile nak review blog i. ehe. tu gurau je :) tak mengharap. (ayat pasrah) :P

NARDtheNERD said...

caliph

awwww. lambat lagi. :)

huda

insyaAllah if ada peluang. hee. :)

EmpayarUtama said...

Nnt aku singgah sana

dela said...

aku meminta pada yg ada......... hhee

Cheqna said...

oklah tu masih tak berubah pilihan hati, either pilot or football player..dari dulu kan..if i remember correctly lah..hehe..

:-)

NARDtheNERD said...

empayar utama

okay dear. :)

dela

yes aku pun. :P

cheqna

hehehe. u know me best la sis. :)

Jue AbdRahman said...

hamboi hamboi hamboi.. nak pilot tu.. jodoh i maybe tengah operate pesakit kot hak hak.. berangan je lebih :P

Elie Lily said...

jodoh itu rahsia tuhan! :D

syiela said...

syiela pun malas nak kerja..cepatnya masa berlalu..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe terjah~

m!3yr4h_LolLy said...

jodoh nad maybe retis kot. hahaha. kelaaassss gitu

NARDtheNERD said...

jue

hamboihhh doctor..

elie

ececehh.

syiela

malas kan sis...

saiazuan

heehee.

mieyrah

taknak retissss. hii

miss Fyqa said...

x sabar tggu giliran fyqa lak.. hee :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Amboih nard, ngan pilot pon hokey... :D

muse said...

heloooo...sorry lama x komen sini..so dah tukar wajah baru erkk?

NARDtheNERD said...

fyqa

coming soon. :)

malti qistyna mummy

awww sis. i loike.

muse

yuppp.. lama dah tukar. :)