Friday, June 17, 2011

~ blogreview #4: www.nasrinasir,com ~

salam and hye.


sesekali bila rezeki tu datang. ia macam bergolek golek. hihi. syukur alhamdulillah, next wednesday ada interview lagi. actually i bukan berharap sangat untuk kerja pun. i just nak attend interview and get used too it. hehe. takpe, emak kate belajar dulu jangan pening pening pikir pasal kerja. hee.






harini i nak review blog nasri. :)
http://nasrinasir.com/








awwww. cantik kereta header u nasri.






actually i kenal nasri ni dah lama since dia pakai blogspot lagi. sekarang dia dah dotcom u. ehehe. tapi takpe dia tetap nasri yang sama walaupun dah pakai dotcom. hehe. blog dia kemas dan selesa sangat untuk dibaca sebab bakground putih tulisan hitam. nampak professional taw. ehee.






from my observation, kikiki. speaking pulak kau kan mek. entri entri nasri banyak cerita pasal semua benda yang ada kaitan dengan diri dia. tapi bukan life dia. hehe. contohnya cerita pasal gadjet gadjet yang dia dah beli dan yang terbaru di pasaran. :)







hah! yang ni i rasa dia boleh geng dengan i. sebab dia macam suka cerita pasal makanan jugak dalam blog dia. ehehe. banyak jugak la entri pasal makan yang dia tulis macam pasal ayam penyet dan radix fried chicken. okay terusss lapaq secara tiba tiba. tsk tsk.






menarik bukan?. pergi terjah cepat.:)
tekan sini.







ehem2




introducing my new purse. say hye cepat. ehehe.






sebab my old one dah koyak masa i nak keluarkan IC time interview. teehehe. malu je dah la depan interviewee tu. nampak sangat ganas dan rakus keluarkan IC time tu. sampai koyak koyak purse. :P





dont ask why i bought it in pink. ngaahaha.





xoxo


Link

41 comments:

caliph shuriken said...

siyes ka pasal kuar IC tu?
hukk...

latest en3: Super GT kembali lagi

HonEyBuNNy said...

hay purse baru....hehe


cantik la...sama la..purse ila pun da koyak2...tapi xterbeli2 lagi..T_T

NARDtheNERD said...

caliph shiuriken

betul. T_T. tsktsk.

honeybunny

beli cepat dear. nnt jadi cam i. hihi.

miss Fyqa said...

kejap nak pi terjah. hehe

hello new purse. apa nama baby baru tue?. hikhik :)

Mohd Nor Quiyyum said...

bile turn i plak ni :P

NARDtheNERD said...

miss Fyqa

okay gi cepat. ehehe. xde nme lagi dear. :))

quiyyum

coming soon k. :))

nasri said...

hehe..thanks nad 4 the entry..really appreciate it.. btw, xsangka u prasan pasal blog i.. i mmg jrg buat pasal life i..byk buat entry yg berkaitan dgn dri jer..hehe.. and yeah.. i love blog about food..huhu~

p/s: nk say hye kt purse u.. xde ke sehelai dua yg nk terbang ke sni.. he3..

ABU said...

untngla orng kena rvew..aku terjah blog nasri hehehe

Mohd Izzar said...

hye new purse...hehe

shafmechy said...

hai purse..hehe..best la bleh berlatih interview, dpt pengalaman..=)

NARDtheNERD said...

nasri

u are welcome dear.. hihi. :)

abu

ehehe. thanks sbb terjah. :)

mohd izzar

ehee. purse ckp hye balik. :)

shafmechy

yupp. betul2. :)

zino said...

dah penat2 belajar kena lah kerja pulak.. nak praktis ilmu di dada..cewah..

Obat Sakit 2011 said...

blog yang keren gan

NARDtheNERD said...

zino

ehehe. tapi belum habis belajar lagi..:))

obat sakit 2011

yupp..

ghost writer said...

nasri nasir adalah bapa kepada samir nasri..hihi

keta ferrari tuh menunjukkan kalau dia sangat pantas dalam menghasilkan entry...woha!

aku teka jer..

perondajaketbiru74 said...

cantik purse tu sape belikan? hehe

Ain Nadiah said...

purse cantik!

A retarded kitty said...

ferrari tuh!
kekeke

NARDtheNERD said...

biskut

tak sangka aku dia ada anak yg hebat. hihi

muse

i beli sendiri la. hihi.

ain nadiah

temkiu sayang. :)

kitty

boleh tumpang kan. :P

アヌム ちゃん said...

comel purse baru :) i like pink~

stuck said...

dah dpat koje,jhn lupe payong blogger blogger...hahah ;P

NARDtheNERD said...

アヌム ちゃん

comell kan. hehe.

stuck

baik baik.!! :)

Asyila Zainuddin said...

purse tu cantek sangat! suke2.. hehe..

emieysandra said...

nk g knal la blog tu, sb ade kete ferrari, ehehe~

NARDtheNERD said...

asyila zaineddin

thanks syg. :)

emieysandra

ehehe. untung2 leh tumpang kan. :P

amir aizat said...

okay dah terjah.
ahha biasalh prmpuan pink kan,

Hanis MY said...

wewittt antek purse baru u tuuuu wahh layout baru jugeksss... kawaiii

NARDtheNERD said...

amir aizat

ok good. haha. actually i geli pink. :P

puan hanis

purse mmg baru.. tapi layout i dah lame.. hehe. :p

amir aizat said...

hahah geli pink, pastu beli pulak kan,kelakar jer.heheh

MIMIE AIZA said...

i suke pink so i x kan tanye kenapa.. heee

NARDtheNERD said...

amir aizat

ehehe. geli tapi cantik. bolehhhh?. HAHA

mimie aiza

hehe. yeay geng. :)

Red said...

rakus.?? bhahahah. tak leh blah XD

teyn teyn said...

mesty kaki shopping pink stuff kan ? hehehehe

NARDtheNERD said...

red

heh. -_-"

teyn teyn

boleh tahan la.. hihi

azi nur said...

gegar2.....

Amy Syaquena said...

Rajinnya review blog pasni leh la review blog amy hehe..buat muka x malu ngeee... gurau je hehe...

NARDtheNERD said...

azi nur

yeahhh baby. :)

amy syaquena

hehe.. insaAllah sis. :)

lalink7 said...

minah pinkk nieee..xleh gengg..hehehehe =0

purple lagi best..hehehe

Ringgo said...

fuiyoo bleh isi banyak tuuu

Obat Sakit 2011 said...

blog yang bagus gan

Aida Omar said...

hye purse baru!!! hihi
sampai koyak2 nk kuar kan ic..ganaz dah tu nard..hik3