Friday, June 10, 2011

~ blogreview #3: www.themonat.com ~

salam and hye.


geram tak? geram tak? bila tengok kat tempat follower tu kosong, empty, yilllekkk. i sorang je ke yang menghidapinya?. ehehe. ke you all pun sama?. but for myself, this is not the first time. bila jadi camni susah la orang nak follow blog i kan?. tapi korang leh cuba alternative lain untuk follow. tu dekat atas tu. kan ada button follow. tekan situ eh sayang sayang yang nak follow. :))





oh ya. hari ada segmen blogreview #3.
www.themonat.com









colourful wonderful yawww header encik monat. :))







monat ni tiba tiba je mucul bila i buat segmen blogreview ni. ehehe. before this, i tak penah gi blog dia pun. ekeke. tapi takpe, ni la tujuan blogreview itteww diwujudkan sebenarnye. untuk kita kenal kenal. lagi ramai kawan dalam blog. lagi best lagi meriah. kan? kan?.






entry dalam blog monat ni kebanyakkan nye cerita pasal diri dia la. macam life dia dekat upm. eh upm??. eh monat kita study sama tempat la. nanti boleh la lepak lepak sama kat cafe kolej serumpun. teehehe. lepas tu dah nama pun lelaki mestila ada entry pasal bola dan gadjet gadjet seperti henfon dan sebagainyeww. (-_-") boys will be boys.






ada jugak la entry berbentuk cintan cintun sikit dalam blog monat ni. ehehe. macam dia segan silu gitu nak cerita. tapi sedikit sebanyak bila baca tu tau la monat ni dah ada girlfrend. HAHA. sila kecewa gadis gadis di luar sana. :P







okay go and read themonat.com. u gonna love it.
tapi dia lama dah tak update. mungkin sebab cuti sem dah start kot. :)








oh ya. i nak kecohhhhhhhh satu benda ni. :))









i pergi tengok super 8 malam rabu harituuuuu. thanks nuffnang sebab bagi tiket free. :))






me and tickets. LOL. :P







movie super 8 ni layan jugak lahh. cerita pasal sekumpulan budak budak yang nak buat filem pendek. but masa diorang tengah shoot kat railway station. ada accident between train and a truck. dekat situlahh bermula segalanya. kalau i ceritasemua nanti tak excited dah u all nak gi tengok. teehehe. :)






cerita ni pun ada message yang dia nak bagitahu "walau apa pun terjadi, bertahan dan bersabar, teruskan hidup, sebab apa yang terjadi, akan menjadi kan kita lebih tabah. kehilangan seseorang bukan penamat segalanya, teruskan hidup dengan lebih sempurna dari dahulu". heeeheee.




pergi la tengok. my rate for this movie is 7/10. :)



xoxo




33 comments:

Juaina Falihin said...

super 8 ni genre camne? bkn cite psycho kan?hehe..coz org lmah smangat cket klau layan cite antu o psycho2 ni..hehe =)blog awk comel..

caliph shuriken said...

btul laa tempat folo tu malu nk tunjuk diri arini, huh...

NARDtheNERD said...

juaina Falihin

ehehe. citer pasal makhluk asing kot. tapi best. :)

caliph

tu la kan.. tsk tsk.

miss Fyqa said...

citer ape tue?
hehe. tempat follower main nyorok2 lak skg nie. huhuhu

Asyila Zainuddin said...

super 8? bunyik macam menarik je.. ngee..

NARDtheNERD said...

miss fyqa

citer omputih la.. hihi


asyila zainuddin

memang menarik.. :)

perondajaketbiru74 said...

rugi muse tak pergi preview super 8 tu kalau tak bole jmp ngan naddy,,,,

shafmechy said...

nak tgk jugak la bla ada duit =P

amir aizat said...

best tu dpat ticket free!! jeles nak tgk jgak super8 tuu,huhu

Hanis MY said...

syoknya tgk wayang free...cite ape ni nard? tatau poms

NARDtheNERD said...

muse

tu la muse tak tny... :))

shafmechy

okay2.. kumpul duit tau.. :)

amir aizat

ehehe. join la nuffnang k. :)

hanis MY

cite super8. okay la. best jugak la cite dia. :)

ghost writer said...

aku pun baru kenal sapa monat..itu pun melalui review naddy..hihi

pasal filem super 8 tuh bagi ia 9/10..biar nampak simple,tapi giler babeng punya suspen.

A retarded kitty said...

monat,url yang pelik.

sis nad ni selalu pergi tengok movie tak ajak*touching ni

NARDtheNERD said...

biskut

suspen eh?. i suka ah tgk budak tu belakon. :)

kitty

hehe. pelik tp best. ehehe. lain kali i ajak. :)

emieysandra said...

bestnyer..dpt tiket free~

アヌム ちゃん said...

semalam je widget folower tu merajuk..hari ni dh ok dh kot..huhu

NARDtheNERD said...

emieysandra

hehe. mmg best. :))

アヌム ちゃん

a'ah.. tgk td ok dah. :)

NICK IRFAN said...

wah! mcm best plak tgk akak review blog org ni segmen ni msih dibuka lagi ke dh tutup cdg nk join jgk ni.. hehe

~~su manje~~~ said...

salam sis super8 green.....lum tgok lagi la..

NARDtheNERD said...

adik nick

hehe.. boleh je nak akak review blog adik.. :)

su maje

gi la tgk.. best. :)

qamarguyz said...

salam ziarah..
hehe..butt0n follower mmg sllu wat hal..geram gak kadang2..

Cik Mimie said...

cm best je cter super8 tu..huhu..
nk tgok jgak!!

Amalina E Azmi said...

mygooddd dh tgk super 8..nk tgk jugak..jom tgk skali lg hoho:p

NARDtheNERD said...

roy

u la kan.. nak kena babap kan. :P

cik mimie

best best. pergi la tgk. :)

amalina e azmi

jom jom.. u belanje. :))

Obat Sakit 2011 said...

bagi bagi donk tiketnya gan

MiZi said...

jeles ngan nard dapat tiket free!! huuuh

Mizi Dengan Wajah Baru : Mantap!!

NARDtheNERD said...

obat sakit 2011

ambik la..hehe

mizi

hehe. jgn la jeles. :P

Cik Jannah said...

wqaaa...bestya..agak2 bila giliran jannah pulak yer? hehe..

amir aizat said...

tak pandai lahh,hehe

NARDtheNERD said...

cik jannah

insyaAllah i will. :))

amir aizat

alahhh senang je. :)

WAHIDA ALIAS said...

jom tgk super 8!!!hehe

MONAT © 2011 said...

salam! hye nardnerd! :) hehe.. sorry lambat rep! ohmaiii!!! thanks sebab review blog Monat yg tak seberapa ni.. heee! appreciate sesangat.. yeay! haa.. nanti Monat balik UPM boleh la lepak-lepak sesama! :) hehe.dekat cafe serumpun yeap.

sorry tau lambat reply. ni pun baru jewp on blogging balik,sbb dkt sini , jentera untuk blogging ada problem sikit -.-" alahai. kesian blog Monat tak terurus dalam 2 minggu ni.

thanks nardnerd! hehe.. nak buat entry balas ni macam ni.



citer super 8 mcm best je tengok entry ni , :( tp dekat tempat Monat takde maen ar pulak , macam nak bakar je pawagam kat sini , KL Gangster pun tak sampai lagi!!! :(

amir aizat said...

haa cmner2?