Tuesday, June 7, 2011

~ meh tengok gambaq i time muda mudi ~

salam and hye.


i baru balik dari penang. besttt wooo balik kampung. jumpa wan dengan tok. ehehe. rindu gila sebab dah lama tak jumpa wan dengan tok. nanti bila bila xde idea ape nak update. i upload gambar gambar suasana kampung i kat penang. ngeeeeee. :)





sebab hari tu kan cikgu eqbalzack ada follow i. plus cikgu shaiful pun follow i juga. buat i teringat ingat zaman sekolah i. bila dah tua tua macam ni rindu gila kot nak pakai baju kurung putih kain biru tu. lepas tu sinsing lengan baju sampai siku. ahaha. bajet cool la camtu masa tu. :P






mari ikut i kembali ke zaman gonjeng i. :))










1996 (2 cempaka)

kalau terel. teka laaaa mana satu i. ehehe. kalau nak suruh i bagi clue. senang je. masa ni i debab gilaaa kot. okay sekarang pun debab tapi tak la sedebab masa ni. ahaha. ini zaman paling cengeng dalam hidup. sebab kalau tertinggal buku teks pun menangis, teringgal baju sukan pun menangis, bergaduh dengan kawan pun mengangis. okay CENGENG GILAAAAAAA. hehe.










2003 (3 bestari)

ini masa lower form kat setiawangsa. ini kira zaman paling best dalam usia remaja la. sebab masa ni kawan kawan satu class semua macam satu geng. selalu lepas balik kelas tambahan mesti pergi mcD menambah lemak. time tu dapat pergi makan mcD dengan kawan kawan dah rasa matang habis dah. HAHA. :P








hari sukan seseri (2004)

HAHA. gila tak lawa langsung i time upper form. kehkehkeh. tak tahu la apasal kulit mukagelap gila. nak kata aktif bersukan, tak juga sebab selalu ponteng riadah petang. tapi kan orang tua tua kata... kalau kecik kecik budak tu huduh, dah besaq dia lawa. ekekeke. siapa setuju?. :P









form 5 (2005)

time ni pun i gelap kulit tanned macam beyonce. haha. masa ni dah belajar jadi fake sikit. i mean when you are in all girls school. u will never ever be yourself anymore. sebab banyak sangat drama queen and gadis bajet diva here. kalau kau still hati suci, kau tak leh survive kat sini. its all about drama. :))











tb20, kolej matrikulasi perak (06/07)

time matriks kulit dah cerah sikit sebab dah pandai pergi guardian beli fair&lovely. ehehehe. lepas tu dah kurus sikit sebab nak mengorat budak fizik. dapat gak sorang tapi jodoh tak panjang. kuikuikui. matriks sangat best sebab macam dulu kau duduk penjara kini kau bebas. HAHA. :))











last day exam (2007)

matriks best. serius. siapa siapa tak masuk matriks serius rugi wa cakap lu. life kat matriks sangat seronok. i really really enjoy it. i suka sekodeng budak fizik yang muka hemsem hemsem. tak tahu kenapa budak fizik hemsem. muka stock stock kamal adli, shah jaszle besepah kat koridor kmpk. teehehe. :P










UMT (08/09/10)

ini gambar kebanggaan. HAHA. sebab masuk dalam website UMT. thanks dekat abg photographer UMT. glamour i sekejap. sekejap je la. UMT banyak ajar i tentang kehidupan. dekat sini juga i kenal macam macam orang. macam macam perangai. jatuh bangun di UMT, satu kenangan yang terindah. :))












first year.

zaman tak reti ponteng class. zaman lab report belambak lambak. seronok sebab akak and abang senior super duper baik. :))












final year.

my coursemate. mereka yang mewarnai hidup i. yang buat i tersenyum tak lupa juga yang buat i menangis. but i still enjoy my life. terengganu bukan tempat yang sesuai la untuk kita enjoy enjoy. tapi terengganu dapat buat i lebih mengenal diri. lebih menghargai kehidupan di sekeliling. thanks UMT. :))











latest: upm

upm cantik kan?. very green campus. awwww. i loiikke. :))








teehehe. serba sedikit pasal gambar zaman gonjeng i. hope terhibur. lepas ni ada segmen blog review pasal blog abg monat. stay tuned. :))





xoxo


48 comments:

NuR 'aQiLaH said...

patot mcm kenal background tb20 tuu..hiks

miss Fyqa said...

glmer2. masuk website UMT
hehe.

afdhalluddin said...

2 cempaka ke dulu...
hahahaha...
=p

NARDtheNERD said...

nur 'aqilah

ehehe. mcm familiar kan kan?. :)

miss fyqa

ehehe. kejap je glamer. :))

afdhal

a'ah. gelak pulak kau kan. :P

Mohd Izzar Abu Bakar said...

nice entry..hehe ^^

Mohd Nor Quiyyum said...

zaman sekolah mmg terbaik kn?

NARDtheNERD said...

mohd izzar abu bakar

thanks izzar. :))

quiyyum

yup yuppp. mmg terbaekk!

azi nur said...

rindunye zaman belajoo :((

ABU said...

wah kemain lagi gambar2 lama..kulit mcm beyonce..hahaha

NARDtheNERD said...

azi nur

rindu jugeee. :((

abu

hahaha. awwww. macam kan kan?

caliph shuriken said...

very green.. tingat plak green tea dh lama x minum, hukk...

latest en3: kl gangster

shafmechy said...

alamak..xknal la mana satu..huhu

thomas said...

nostalgianya tenguk gambar2 lama.

NARDtheNERD said...

caliph

emmmm sedap green tea. :))

shafmechy

alaaaa. teka la teka la.. :)

thomas

sangat menggamit memory kan?

Taufan Bin Ribut said...

skang ni mesti dah tua kan??bhahahhaha(gelak kejam)lariii!!!!!


Entri terkini : Bile orang lain mencarut kat blog aku..jahanam!!

Watch my video song!!

cik jah said...

huhu...penjara ye kak??
seyes rindu zaman muda remaja...
bergonjeng2 sesame...hahaha...
tido tyme prep..haha...
gosip ngan budak blakang meja sebelah meja..kuikui...

NARDtheNERD said...

taufan bin ribut

alahhhhhhh mcm kau muda. HAHA


cikjah

ehehe. rindu kan yunk. rindu budak depan meja jugak. ehhehe.

♥Aien Najwa♥ said...

waaaa..byk giler pixc dier..kalo sy xtwu tarok mane dah..ngeeeeeee..:)

pauline said...

terkenang memori dahulu pula bila tengok gambar2 nie.. hahaha.. thankz for sharing.. ^^

NARDtheNERD said...

aien najwa

hehe. tu pun ada kawan2 yg share kat fb. :))


pauline

welcome my dear. :))

A retarded kitty said...

budak fizik ramai hensem ke?
kekeke

Cik Mimie said...

zaman muda mudi mmg bes..pling best kalau pat kawan 1 kpala..syiiokk!!

Asyila Zainuddin said...

matrik x best.. pasum lagi best.. wahaha! jgn marah2.. ngee..

NARDtheNERD said...

kitty

a'ah. serius hemsem. :P

cik mimie

yupp yupp. kawan sekepala best. :)

asyila zainuddin

ntah. tak pernah masuk pasum. HAHA.

lalink7 said...

upm adalah sangat bestt..nyaman sahaja di sini..suke jugakk..hehehe

Cik Jannah said...

waa....banyaknya pic..

NARDtheNERD said...

lalink7

betull betul. seronok kan upm. :))

cik jannah

hehe. tak terkira kan? :P

a loqman said...

tahniah dah graduate

アヌム ちゃん said...

alamak gambar semua ramai2..letakla yag sorang2nye gambar..heeee

NARDtheNERD said...

a loqman

terima kasih bro. :)

アヌム ちゃん

ehehe. xde le gam bar sensorg.. :P

sweet like what said...

tetibe teringat zaman kite dulu2 bile bace entri nie..hehe

NICK IRFAN said...

tetiba teringat kenangan dulu2 sy plak bila tgk gmbr ni

perondajaketbiru74 said...

terkenang jgk zaman muse dulu2 masa kat kolej mmg best happy go lucky jer

NARDtheNERD said...

sweet like what

hehe. memory kan dear. :))

adik nick

ehehe. letak la pic adik pulak. :))

stuck said...

kenangan skola pling best!! =)

Obat Sakit 2011 said...

fotonya bagus gan

+dieabella+ said...

wei nad...ko saje wat aku sebak bila wat entri cmnih...siot...haha...sokong 100% life kt matriks sgt3 bes...bdk fizik ensem kan...bdk hayat hampeh...tp bila pk bakal dr aku usha gak ar...hahaha...zaman matrik byk ajar aku jadik manusia wei...siyes...sob3

NARDtheNERD said...

stuck

betul tu dear.. :)

obat sakit 2011

thanks a lot. :)

dieabella

haha. matriks best gila kan. aku nak dok matriks sampai bila2 boleh?. eheheh.

shida'R said...

hehe..mcm2..tp kalo ingt balik kngan mmg byk and best kan nard :)

Shiela Latif said...

adik sis lu belajar kat UPM ni Bintulu ngan Serdang...sis suker gi sana kalau ambik dia...mmg best n cantik :)

NARDtheNERD said...

shida'R

kenangan terindah. :))

shiela latif

kan sis.. cantik sgt. :)

ABU said...

:D

amir aizat said...

seswai lattew glamour dkat website tuh,hehe

NARDtheNERD said...

abu

:D

amir aizat

ehehe. mmg lew seswai. :P

zuhanismohamed said...

ha ha..tengok gambar2 lama macam ni teringat jugak kisah lama sendiri ! he he

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

lg seronok jdik bdak fz yg sntiase d kelilingi lelaki2 hensem..haha =p

Amalina E Azmi said...

suke gmbar f5 tu. yeah it's all abt drama. kann..;)

TNH AR said...

dalam pic2 ni saye ade!