Wednesday, June 1, 2011

~ blogreview #2: fieqilah - i'm yours - ~

salam and hye.


blogwalking sana blogwalking sini, semua blog gadis yang ada boifren tepek gambar boifren dia dekat blog. i jeles hokayyy. HAHA. sebab tu lah i selalu tepek gambar lelaki hensem yang jelas dan nyata memang sah sah bukan boifren i. sebab i jeles dengan orang yang tepek gambar boifren dekat blog. heh.






tapi itu bukan topik utama hari ini. itu cuma luahan hati kecil i yang cemburu buta je. ehehe. orang lain bahagia i cemburu pulak kan?. busuk betul perangai. im just being me. kalau kau nak benci benci lah. itu kau punya pasal. (eh, emo tiba tiba. ayat pun macam nak gaduh, apahal?. HAHA).






hari ini nak review blog Nur A'qilah (Fieqilah)

pergilah terjah akak ni. eh adik ni. :P



she is one of my top commenter. dia cakap dia tak suka pink. tapi blog dia semua warna pink. ehehe. sama la macam i. i pun tak suka pink tapi bila edit edit blog. tup tup keluar warna pink jugak. ehehe. tak tau pasai pa.





nanti baju nikah i nak warna baby pink. get ready ye bakal roommate. :P (tetibe)






oh ya. i panggil u qilah la okay dear?. hehe. most of her entry is about perbezaan antara lelaki dan perempuan. macam dia ada la buat research pasal sifat sifat tipikal lelaki. kalau tak percaya boleh pergi baca blog dia dekat sini. okay tekan sini. :))





lepas dah terjah. korang pasti akan lebih memahami lelaki. percayalah. hee.








nampak tak siapa dalam bulat tu?. :))




mr. eqbalzack. ngeeeeeee.







he is my longgggggggggggggggggg lost contact tuition teacher. masa zaman i form 4 form 5 dulu dulu, dia la ajar i fizik kat tuition center. masa tu i really really adore him. sebab dia engineer ye time tu kawan kawan. i kan bila dengar engineer je terus buka mata luas luas. ekeke.





and now i found him. still hensem macam dulu dulu. eh cikgu, i pun study UPM. bila nak meet up?. :P





eh macam dua blogreview pulaks. :)




xoxo



34 comments:

NuR 'aQiLaH said...

oh terima kaseh yunk , ;)

sikalang dah xde tempek menempek gambar pakwe. wuu.. Y_Y

momieto said...

cantek pe belog u kaler pink!!

Hanisah Safian said...

heyyyy saya pun student UPM lahh! :D


p/s: bile nak review blog saya plk nih? hihhihii :P

Cik Mimie said...

huhu..bestnye kena review..haha..

NARDtheNERD said...

nur a'qilah

sabar k dear. meh tempek gambar artis cam i :))

mimieto

oh tenkiu syg. :))

hanisah safian

oh dear i baru tahu u upm juge. mari meet up dengan eqbal zack. :P

cik mimie

best kan bestkan. u review la i. :))

miss Fyqa said...

x sabar tggu turn i nie
kihkih

afdhalluddin said...

cikgu...
huhuhuh...

NARDtheNERD said...

miss Fyqa

ehehe. soon ok dear. :)

afdhal

eh. kenal jugak ek?. :))

A retarded kitty said...

bestnya dapat cikgu tusyen hensem
kekeke
p/s:rasanya semalam kaler pink nape hari ni blog ni kaler purple ek

caliph shuriken said...

kuar dh 2nd review, hikk...

ABU said...

gambar en Eq..:D

NARDtheNERD said...

kitty

ehehe. mmg best fizik susah jadi senang gilaa. :)

caliph

yuppp. 2nd review. hee.

abu

yupp. hensem kan. hoho.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cun la cik aqilah ni.... wajib kena terjah ni.. hahaha :)

Obat Sakit 2011 said...

dia tampan gan

NARDtheNERD said...

taufiq arifin

aku dengar dia single. ehehehe.

obat sakit 2011

mmg. hehe.

Dayat said...

rasa dah lama x jejalan sini

perondajaketbiru74 said...

hehe bile nk review blog gua?

NARDtheNERD said...

dayat

hi dayat.. :))

muse

ikut giliran k dear. :))

NICK IRFAN said...

wah! ada blog review plak! dh lama menghilng ni mcm2 ada yg bru

NuR 'aQiLaH said...

kak nad, dengar ke baca? HAHA

oke encek taufik arifin sila gentlemen. kehkeh

btw, mana ada cun. comey ade kot. (wakaka)

p/s : entry ni bia lelama sket. hiks

NARDtheNERD said...

adik nick

tu la adik.. ilang lama sangat.. :))

nur 'aqilah

ehehe. okay i baca. haha.

ABU said...

bila nak review blog i ni..hehehe

Ecah Ecot said...

wahh..bestnye cikgu sndiri follow..hehe

NARDtheNERD said...

abu

insyaAllah. berdoa byk2 k. :P

ecah ecot

tu la pasal. dah la femes. :P

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

lme xblogwalking..huhu
ak letak gmbar smiley hijau je.. =p

amir aizat said...

ceh org faymes kann,huhu

アヌム ちゃん said...

sbb pink tu chomeylll..hehee..
takpe tempek muke laki hensem pn xpe..dh ade bf nnt bru tempek gmbr bf k..hihi

Iznie said...

haha...ensem2...bley la tu...engineer~! ececey... :D

betul, iznie pun tak brape suke pink...tapi asyik terpilih kaler2 yang mcm tu jugak... aisyh!

NARDtheNERD said...

fadh

jom jom blogwalking.. :)

amir aizat

hehe. sape?

アヌム ちゃん

kan kan. pink comelll. :)

iznie

ececeyyy. ehem2. :p

azi nur said...

wah betuahnye.. :)) nak terjah la..

EmpayarUtama said...

Aku pun ensem apa... (kat fesbuk kena tulis Empayarutama like this) hehe

cik tehaa said...

hah, bila nak review blog teha lak?? haha. gurau je.. blog teha ni da jarang2 update :P

love the color on ur blog ni! :D

NARDtheNERD said...

azi nur

jom jom terjah. :)

empayarutama

xkata pun kau tak hemsem. ehehe.

ciktehaa

okay dear. iA if ade ruang dan waktu. :))

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

besh giler ark di folow org itu...huhuhu