Saturday, May 28, 2011

~ 'bakal roommate' ~

salam and hye.


bila nak cerita pasal 'bakal roommate i sampai bila bila' (suami). i mesti berfikir panjang. sebab umur 22 macam i ni. sepatutnya dah ada steady boifren, yang berkereta dan berduit. ehemm. agak materialistik di situ. tapi eh, itukan demi masa depan bakal anak anak i juga. :P





jadi bila ramai tanya pasal 'bakal roommate' i ni. i jadi stress. hmm. i bukan memilih tapi i cuma masih menunggu. hehe. tak, i bukan menunggu atau berharap pada bekas kekasih. tapi adalah someone tu. malu lah nak cakap kat sini. or maybe he is too good for me. sampai kadang kadang i rasa tak layak untuk dia.





kalau cerita pasal taste i dalam misi mencari 'bakal roomate' ni. memang sampai esoklah tak abis kot. :P









introducing shazwan zulkifly.




dia ni bukan la 'bakal roomate' i. tapi dia ni pelakon dalam cerita juvana. tak silap i watak yang dia pegang is apek. pehhhh. gaya nakal dia wa cakap lu.. bagi hati wa cairrrrrr macam aiskrim kena panas matahari. haha. :P






actually, i suka bila seseorang lelaki itu nakal sikit, i mean mengusik sana mengusik sini dan boleh buat orang ketawa. lepas tu suka cakap pasal perempuan cantik, tapi dalam hati dia tetap letak i number 1 dalam carta hati. lepas tu muka suka control macho, sebab bila muka macam tu nampak coolio weyy.




kalaulah 'bakal roommate' macam ciri ciri kat atas itteww. :P












oh ya. gian nak letak gambar sendiri. ehehe.




buat 'bakal roommate', whereever and whoever u are..
jaga diri baik baik okay. :))





xoxo


35 comments:

afdhalluddin said...

nak yg hensem aje mmg la. hahahaha..
=p
kalo da jodoh x ke mane...
=)

miss Fyqa said...

alolooo. apek!

Bella One ♥ said...

bella sendiri suka yg nakal2 tp bukan nakal ngan gurl lain. hee ~
just nakal lelaki.
biase lahh =)

semoga jumpe bakal roomate yg dicari =)

Anna Boleyn said...

hehe klu dah jodoh tak kemana... :)
mana tau betul bakal roomate awak shazwan zulkifly tu..ha ha? suke tak? hehe :p

NuR 'aQiLaH said...

asek review laki je yunk. wuu~

MiZi said...

ehem3.. jom la jadi roomate saya.. heh3

Dunia Baru KU : Kembali Sudah

NARDtheNERD said...

afdhal

mana ade nak yg hensem... :P


miss fyqa

cool kan apek.. :P

bella one

yupp dear.. i pray for u too.. :))

anna boleyn

ehehe. suka suka. :))

nur aqilah

haha. turn u nnt ye yunk. :P

mizi

aiyoooooooo. haha.

Mrs.Yie said...

hencem boyprem nard..hehe :)

nard,cantik la gigi.. :)

puteraduyong said...

nad..oo nak yang notty2 ek...haha :)
semoga berjaya ye...

NARDtheNERD said...

mrs. yie

ehehe. encem kan. :p. thanks sis. :)

puteraduyong

ehehe.. nak yg bad boy sikit. :))

caliph shuriken said...

nard dh letak target ni, huh...

latest en3: angry birds versi google chrome

perondajaketbiru74 said...

mesti berani untuk memikat si dia kadang2 lelaki ni die suker kalau pompuan tu pandai usik die jgk

NARDtheNERD said...

caliph

hehe. sikit la.. :P

muse

alamak.. i malu la muse. :P

Yua said...

aummm... cute gak kadang2 bad boy ni...

i nk yg gila2.. hahaha

annublirozi said...

hehehe...
kalau ada jodoh tak kemana
boleh lah ada teman roomate nnt :)

NARDtheNERD said...

yua

ehehe. jgn gila sudah ok dear. :P

annulibrozi

yupp yupp..
amin.. :)

umiabie said...

kunjungan perdana nih.. salam kenal ya..

+dieabella+ said...

nak yg phD holder boleh x?haha

Obat Sakit 2011 said...

roman sekali gan

NARDtheNERD said...

umiabie

salam kenal juge. :)

dieabella

boleh ja kalau kau nak.. :P

obat sakit 2011

roman apa donk?. :P

アヌム ちゃん said...

aa cinta tu akan datang sendiri nnt..sabar je..heee

misyamissyou said...

aww..xde gak steady boipren..tp cm mls la nk pk sngt..huhuu..nnt ade la tu :)

NARDtheNERD said...

アヌム ちゃん

hehe. usaha tangga kejayaan kan. :))

misyamissyou

a'ah takpayah pikir... :P

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hai awak.. jom kapel.. saya ada umah besar...kerata besar..... bapak saya ada harta menimbun2 .... hahaha

qellissa said...

wah da ada target bakal roomate..hihihi...uit xkanlah nard xde steady bf? x caye lah akk...

NARDtheNERD said...

taufiq ariffin

baik i kapel ngan bapak u.. ahahaha.

qellissa

serius sis. xde bf. :(

azi nur said...

oh! jodoh....hehee

A retarded kitty said...

nak bad boy macam Rain
kekkee

NARDtheNERD said...

azi nur

ya betulll :))

kitty

haha. amik la... :)

amir aizat said...

ohh gtal yer,hehe

lalink7 said...

wahh....husz suka yang jadi BOTAK tuee..she's more handsomee..tp xleh lwn seth tan la..hehehe

J.M.R said...

complicated lak aku nak tafsir entry nih..act. bakal roomate tu sapa ek?hehehhe

NARDtheNERD said...

amir aizat

ahaha. tu la pasal.. :))

lalink7

uishhh seth tan mmg the best. tapi asmara hot juge. kikiki.

J.M.R

haha. tak ada lagi la weyy bakal roommate. kui3.

Mohd Nor Quiyyum said...

gua nakal... tp xde org suke punn... keh4

Mama Gee said...

mama pun suka dia...
sbb dia motak...
heeeeeee