Tuesday, May 24, 2011

~ blogreview #1: ceritera afdhalluddin zainuddin ~

salam and hye.


korang ada tak kawan dari zaman sekolah rendah yang ada blog?. kawan dari zaman hingusan korang. zaman makan aiskrim malaysia pastu buang merata rata. ehehe. zaman nampak cool bila dapat keluar gi klcc dengan kawan kawan. hah, ada tak kawan zaman tu yang ade blog?. i ade. ngeee. :)






sebab harini i nak review blog afdhal. kawan lamaaaa since sekolah rendah. tapi kitorang tak pernah satu class rasenye. oh i dah hilang ingatan. okay confirm sebab tengok buku tahunan takde pun gambar sekelas ngan kau afdhal. :P






pergilah ziarah blog afdhal. :)






afdhal ada band sendiri. dulu i dah pernah promote.
tekan sini kalau nak baca. :)






dulu afdhal ni banyak cerita pasal life dia kat blog dia. tapi sekarang ni macam dah banyak update pasal info info semasa. hehe. overall best jugak lah. ade banyak gambar gambar yang before this i tak pernah tengok kat mana mana, tapi ada dalam blog afdhal. :)





so korang, apa lagi. lets friend with afdhal. untung untung dia boleh dedicate lagu khas untuk korang. dia kan ada band sendiri. ehehe. :)








sneak preview next entry. :))




jeng jeng jeng !!





next entry tak ade segmen blogreview ye. tapi nak kenalkan abang kat atas tu dalam next entry. i rasa mesti ada yang kenal. ehehe. kalau siapa ada facebook i. mesti tahu abang kat atas tu siapa. :P




stay tune okay. :))


xoxo


20 comments:

caliph shuriken said...

nice.. dh mula 1st review ^^

Obat Sakit 2011 said...

blog yang bagus

NARDtheNERD said...

caliph shuriken

hehe. wait for ur turn. :)

obat sakit

yupp yupp. :)

ABU said...

aku tak de kawan sehingusan yg ade blog...diorng tak layan blog..main fb jak

fb bosan..:D

afdhalluddin said...

thnx nad... i owe u one... =)

NARDtheNERD said...

abu

hehehe. fb bosan tp best gak kekadang. :))

afdhal

welcome. :))

m!3yr4h_LolLy said...

ouh, siapakah lelaki itu wahai cik nard ? hehehe.. cepat update, tak sabar nie

J.M.R said...

review le blog aku lak nard:-)

NARDtheNERD said...

mierah lolly

ehehe. tunggu i update k. :))

J.M.R

haha. okay. iA kalau ade rezeki. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah best nye ade member2 blog yang leh kenang balik zaman keik2 dulu.. aku xde ar :(

qellissa said...

yayyy..Nad review mine ye..hihihi(tetiba jek..)

NARDtheNERD said...

taufiq arifin

eh mesti ade.. kau belum jumpa kot.. :)

qellisa

nnt iA kalau ade rezeki sis.. :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

jom terjah ! hehee ..

A retarded kitty said...

menunggu episod kedua.
kekeke

NARDtheNERD said...

tia

jom jom. :)

kitty

haha. ada 7 espisod semua. lol??.

Fadzli Amir said...

Salam..lama tak singgah...yang sedihnya, buat masa ni tak terjumpak lagi member sekolah rendah yg ada blog...huhuhu...

nasri said...

srnok la ade mmber since skolah rndah yg main blog gak..hehe~ btw, i kenal sgt lelaki pilihan u tu.. kt FB dah ade kn..huhuhu~

NARDtheNERD said...

fadzli amir

ade tu.. cuma xjumpa lagi.. :))

nasri

hehehe. alamak u kenal.. :P

アヌム ちゃん said...

nice review~~

NARDtheNERD said...

アヌム ちゃん

thanks dear.. :)