Wednesday, August 11, 2010

~ selamat berpuasa ~

salam and hye.

kadang kadang satu ucapan yang biasa. bila diucapkan oleh orang yang istimewa. ucapan biasa itu menjadi istimewa. cukup untuk buat i tersenyum sepanjang hari. cukup untuk buat i rasa bahagia untuk hari ini.

kenapa macam tu?. sebab i dah kagum atau dengan kata lain jatuh cinta kat dia. tapi dia tak tahu. gila lah nak bagi tahu dekat lelaki kacak macam tu i jatuh cinta kat dia. confirm la dia reject i tanpa belas kasihan.

tapi ucapan SELAMAT BERPUASA itu macam memberi harapan. cehh. perempuan memang macam ni kan. cepat sangat meletak harapan. padahal lelaki tu tak ada rasa apa apa pun. hmmmmm.


selamat berpuasa

tak boleh belah letak gambar ni untuk wish selamat berpuasa untuk semua. bahaha. dah lupa siapa nama lelaki sebelah i. maaflah. bahaha. dia ni kawan i punya kawan. i tukang ambik gambar je masa tu. tapi dah alang alang baju sama colour. tangkap je lah gambar. tapi serius lupa nama lelaki ni. heee.

haha. pinjam kejap lah gambar kau mamat baju biru. sebab pic ni nampak macam ada aura ramadhan sikit. sorry lah lupa nama kau. kalau ada siapa siapa kenal dia. kirim salam lah ek. teehehehe.

lelaki baju biru takde kena mengena dengan lelaki yang ucap selamat berpuasa kat i tu. lain lain. tolong jangan konfius. =)). okay semua take care. puasa betul tau. jangan tipu tipu. tak baik. hee. love u.

xoxo

35 comments:

Hanis MY said...

wahh ada bunga2 cinta nampaknya hehe semoga si dia akan buat tindakan seterusnya..hehe..

MOFASAD said...

selamat berpuasa :)

NARDtheNERD said...

puan hanis~

awwww. hope so la kan. ntah ntah dia wat bodo je. teeheee.

MOFASAD~

selamat berpuasa juge. =))

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
selamat berpuasa

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

auw2..igt kan sape..

eh2..muka zaman matrik ke tuh?

nway..selamat erpose nard...

NARDtheNERD said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o~

salam..selamat berpuasa juge..=))

NARDtheNERD said...

fasya~

a'ah..time marix...kahhkahkah..=))

miss F.Y.Q.A said...

selamat berpuasa juge =)

NARDtheNERD said...

miss F.Y.Q.A~

heee. puasa leklok tau yunk. =))

Ery Farieha said...

selamat berpuasa nard :)

yua zawa said...

naddy.. slamat bpuasa.. jgn ponteng2 taw.. =)

NARDtheNERD said...

ery farieha~

selamat berpuasa to u too~

yua zawa~

hehe..u pun jgn ponteng tau..=))

suka_haha said...

selamat berpuasa naddy.. kot2x.. nanti org baju biru tu tgk matdin wish mcm ni jadi jeles sikit hahaha...

Shiela Latif said...

selamat menyambut bulan rammadhan yer nard...puasa penuh2 yer...ekekeke

NARDtheNERD said...

suka_haha~

xde makne nye dia nak jeles..hahaha

sis shiela~

sis pun puasa penuh2 tau..teehehe~

♥xaturen♥ said...

salam.. selamat berpuasa, untuk anda, semoga bahagia.. ye..

suka_haha said...

jeles2x... fuhh!!!(tiup) haha...

mahira oya said...

selamat berpuasa...2nd day sudah ni..

NARDtheNERD said...

xaturen~

selamat berpuasa. semoga bahagia gak. =))

suka_haha~

siapa yang jeles ni?..baju biru tu ke matdin?. hahahaha~

mahira oya~

selamat berpuasa..=))

wanie said...

ececehhh..hahhaa..bju sdondon, psgn pn sdondon..uhuk3 :P

slmt brposa nad^^

Cheqna said...

Salam sis,

selamat berpuasa dan beramal ibadah..

:-)

NARDtheNERD said...

wunny~...

kau ni...malu i..bahaha. selamat berpuasa..=))

cheqna~..

selamat berpuasa to u too sis..=))

suka_haha said...

bagi baju biru jeles hik3x...

NARDtheNERD said...

suka_haha~

dia takkan jeles punya. =))

NICK IRFAN said...

ingatkan bf akak td? tp serius la korg secocok!!! hehehe moga2 ade jodoh... hehehehhehehehehhehehehehehe

NARDtheNERD said...

adik nick~..

xde la secocok mane pun dik...hehe..selamat berpuasa dik..=))

kema said...

apsal muka mamat tuh mcm esma daniel ek?? adik dia ey...huhu~

NARDtheNERD said...

kema~..

aiyark....macam isma daniel ke?..hehehe

suka_haha said...

jeles-jeles.. haha...

NARDtheNERD said...

suka_haha~

yela yela..dia jeles..hehe.

red One_foren6 said...

selamat berpuasa

Petikan hadis tentang puasa Ramadhan

NARDtheNERD said...

red one_foren6

selamat berpuasa to u too~ =))

suka_haha said...

yes.. menang haha...

hans said...

selamat berpuasa

P/S : Header Baru H.P.B Blog. Thanks Blogger Dark Half!

NICK IRFAN said...

selamat berpuasa gak kak!! :)