Saturday, August 28, 2010

~ basah. hehe ~

salam and hye.

sori semua lama i tak update. bukan apa busy sikit. banyak hal berlaku dua tiga hari ini. nak cerita start dari mana pun tak tau. tapi tak apalah. kena cerita jugak. tak baik rahsia rahsia. hehe. cerita dia macam ni.....................

semalam i keluar dengan Kamal (bukan nama sebenar). dia bawak i jalan jalan pergi macam macam tempat. i memang suka gila kat Kamal (bukan nama sebenar). sebab bila keluar dengan dia. jantung i dup dap dup dap. pastu rasa maluuuuuuu je nak pandang mata dia. ada rasa hangat dalam jiwa. ececeh. =))

Kamal (bukan nama sebenar) bawak i pergi satu kedai jual barbie doll. eh korang tau ke macam mana rupa barbie doll tu?. takpe takpe jap lagi i tunjuk. i pun khayal gila. banyak betul barbie doll kat kedai tu. baju kasut semua banyak. rasa macam dalam mimpi pulak?. ehehe.


ada baaaanyakkkkk dari ini kat kedai tu.


kasut barbie doll tu pun banyak. geram.


pakai baju kurung pun ada

lepas tu. si Kamal (bukan nama sebenar) panggil i pergi dekat dia untuk tengok apa entah. tub tub blackout pulak. gelap satu tempat tu. i pun duduk la dekat dengan si Kamal (bukan nama sebenar). takut wooooo gelap. hehe.

tiba tiba ada dua lampu suluh tala kat i dengan Kamal (bukan nama sebenar). sambil dengan suara garang tanya tanya kat kitorang buat apa kat sini. i dah cuak dah. alamak alamak. kamal (bukan nama sebenar) ni pun kalut lah explain macam macam. tapi dua orang pegang lampu suluh tu still tuduh kitorang buat 'something'.

then lampu ada balik. terus depa cop kitorang kena tangkap basah. i tengok Kamal (bukan nama sebenar). Kamal(bukan nama sebenar) tengok i. adoi pasrah je la. time time tu jugak kena nikah. maka kahwin la i dengan si kamal (bukan nama sebenar) ni.



emak i pun macam rela je. ye la. kamal (bukan nama sebenar) tu doctor baru balik oversea. lepas semua dah settle. i pun nak manja manja la ngan si kamal (bukan nama sebenar) tu. dia pun asyik dok tengok i je. teehehe. baru nak romantik romantik. tiba tiba i dengar macam ada lagu latar Rihanna....kejap pelan kejap kuat. and then i terjaga........ bunyi alarm henfon daaa...

MIMPI RUPANYA

terus pi solat subuh. i tak bangun sahur. haha. cessss. gila lah mimpi kena tangkap basah di bulan mulia ni. kalau realiti confirm nanges tak berlagu. hadoila. nasib baik mimpi. haha. mesti macam annoying gila kan. setiap kali i tulis nama kamal mesti ada (bukan nama sebenar). bahahaha.

sori lah buang masa sungguh cerita pasal mimpi kena tangkap basah ni. tak ada benda la nak update. hehe. jangan marah okay. busuk betul mimpi pun nak cerita dekat belog. haha. biasalah mimpi. banyak yang tak logik dari logik. hehe.


muka memualkan. =))

okay semua. nanti kalau malam ni mimpi best i update lagi. bahaha. semua gambar mimpi tu credit to google. susah payah i cari tau. hehe. bila i google kamal. keluar muka kamal adli. i sukaaaaaaaaaaaaaa. haha. take care everyone. love.

p/s: entry bapak panjang. tak ada orang baca padan muka i. haha.

xoxo

38 comments:

NICK IRFAN said...

wakakaka suspen giler ingatkan btol td? adoiyai.. lawak la baca entry akak ni... ape2pun mmg terhibur gak la... eh! tp kan org kata klu kita mimpi sesorang? mngkin dia tu jodoh kita di alam realiti? xthu la... hehe

+dieabella+ said...

hahaha..muke xleh blah..

ainilavia said...

hahahaha soo funny..:D

zino said...

lain kali mimpi kamil pulak hehe

m!lo bsUk !! said...

kih3 .. mcm lelaki pule basahh .. haha

hans said...

hahahahaha
terbaik lah mimpi ko

P/S : Lagi Sekali Entry Aku Berkisar Tentang Kenapa Aku Meminati Filem Tamil Dan Bollywood!

P/S : Kepada Sesiapa Yang Ingin Mengiklankan Product Anda Di Blog Saya Sila Click Entry Ini Berkenaan Ruang Iklan Di H.P.B Blog

lina azrina said...

wow besnya mimpi dapat kawen

kema said...

hahahahaha~...nard naddy.....kamu neh mmg, bikin kema suspen jer...haha~

tengkusri said...

lawa gambar tu...nanti mimpi tengkusri..k

Mankete said...

eeheh..takpa entry panjang ke pendek ke i baca ehehe..

ingat citer real tadi..ke kamal tu mmg real hurm ?? ehehe

citarasa ramai said...

adoi.. punya panjang baca sekali mimpi daaa..

NARDtheNERD said...

adik nick~...

hehehe..mimpi tu mainan ti do je dik..hehe..ntah wujud ke tak kamal tu dik..xpasti..hehe

+dieabella+~..

saja bagi orang meluat. haha.

ainilavia~..

hahaha..thank god its funny..=))

zino~..

kamil pasti kena lebih hensem..haha

m!lo busuk!!~..

eh eh..i tak basah pun tau..mimpi tangkap basah je...hehe~

NARDtheNERD said...

hans~...

ahaha...mmg terbaik kan..naseb laki tu bukan nama hans..hehe..

lina azrina~...

kawan dalam mimpi je...sobbbssss..

kema~...

awww..kalau betui..gossip hangat kan..hahaa~

tenkusri...

ermmmmmm?..haha..ok..

mankete~...

kamal tu tak real..ok ok..i bayangkan u jadi kamal..ahahaha~

miss F.Y.Q.A said...

Hehehe.

dgn penuh debaran i baca n3 u nie..
haha.

cahayasuci said...

hahhaa...neddy...u ni...dulu kini dan selamanya kamal...aiseh...nk mmpi jgak la...nk mmpi nga Jacob..!!! wee..

NARDtheNERD said...

citarasa ramai~...

ahahaaa...jangan mareeeeeee...=))

NICK IRFAN said...

tp kan kak sy pun pnh gak mimpi dating dgn awek last2 jmpa jgk di alam realiti! insyaallah nnt akak pun dpt jmpe gak.. hehe

NARDtheNERD said...

miss F.Y.Q.A~..

awww...berdebar ke??...teehehehe~

cahaya suci~...

eh u kenal ke kamal gee??... =))

Yua Zawa said...

mimpi kawen? sweet lar... ;P

NARDtheNERD said...

adik nick~..

hehhe..nak mimpi adik lah...nanti leh jumpe dalam reliti kan..hehe..

yua zawa~..

awwww...sweet ek?..ahaha~

Pencacai Alim said...

aku tak abih gelak nih..hakahak

NARDtheNERD said...

pencacai alim..

lawak ke weyh??..haha~

Cheqna said...

haha..pandai la pulak nak buat cerpen..

i like gambar kasut2 tu..sweet tp tinggi beno..takut jatuh tersungkur pulak..hehe..

:-)

anggar berkawand said...

hehehehehe....
LUCU seKali..
GokiL bEraat..
:D

NiZaM Limited said...

haha..mimpi ke..seb baik la..
tapi kalo tak mimpi pon best gak. dpt kawen pree..ahaks..

NARDtheNERD said...

cheqna~...

ala sis...mengarut je tu..hehe..

nice kan kasut tu..=))

anggar berkawand~..

lucu ek?..eheh..:D

NARDtheNERD said...

nizam limited~..

aiyooo...kawen free ek?..ahahaha~

qistynacorner said...

hehe, susepen jer... :P mana de xdak owg bc, ha kan ramai neh :) KAMAL OH KAMAL

NARDtheNERD said...

qistynacorner~...

hehehe...entry panjang orang malas baca kan selalunyaa...heheh..kamal..=))

Ridhuan said...

scroll.. scroll.. then tergelak tgk pic tu.. hahah.. sori.. still cute dowh..

zuhanismohamed said...

uwaa..ingat kan cerita kamal bukan nama sebenar ni btl2 td..hehe

NARDtheNERD said...

ridhuan~

haha..thanks la kata i kiut...hahaha~

zuhanismohamed~...

kalau cerita betul mesti la i tayang kamal kat sini..hehe~

hans said...

memang nasib bukan

P/S : Kepada Penggemar Telur Ayam! Awas! Hati - Hati Dengan Telur Ayam Palsu!

NARDtheNERD said...

hans~..

ahaha..kalau tak lagi lawak...=))

NICK IRFAN said...

alamak! mimpi sy?? hehehe boleh ke kak? klu sy mngkin boleh mimpi akak sbb pnh tgk muka akak? akak mne pnh tgk sy? hehehhehehe

NARDtheNERD said...

adik nick~...

ooooo..nak mimpi akak ek?..ahahaha~

Pencacai Alim said...

cepatla update..aku dh update aku pny..ko?grrr....

NARDtheNERD said...

pencacai alim~

tgh nak update la ni...
=))