Sunday, August 15, 2010

~ baju kemeja slimfit ~

salam and hye.

dah lima hari kan puasa. alhamdulillah. puasa kali ini i tak rasa penat sangat. ye la. asyik dok kat rumah je kan. mana nak penat. teehehe. lain lah keluar berniaga kuih muih kat bazaar ramadhan ke kan. baru lah penat kot. haha. tak pun berniaga baju kebaya dari rumah ke rumah. fuhh. penat tu. haus tekak. =))

ehem. i dah try dah lilit shawl macam fida epilog syurga cinta. auww auww. jadi lah jugak. tapi fida comel lagi lah. mana boleh lawan dia. hehe. ni nak upload gambar poyo i la ni. lama tak camwhore seorang diri kan. dulu gila pulun camwhore. sekarang ni dah kurang sikit. dah matang kan. haha.


tak leh belah tak tengok camera kan.

okay. boring lah cerita pasal diri sendiri. nak ubah topik kejap. lets talk about lelaki korea. terus terbayang si kacak lee dong wook, tak pun perut six pack abang Rain, tak pun muka Super Junior especially si won. kalau baya baya emak i mesti terbayang hero winter sonata tu. kehkehkeh.

semalam i ada buat youtube marathon. i mean i tengok youtube start from 9 a.m (bangun pagi) untill pukul 3 p.m. tengok youtube je nonstop. lepas itu baru mandi solat dan sebagainya. heaven sekali. memang tak layak jadi bini orang lagi i ni. heeeee.

and most of the video yang i tengok itu mengandungi lelaki lelaki kacak korea. dan tiba tiba i notice yang depa ni suka pakai kemeja slimfit. serius sejak dari matriks lagi i memang suka tengok boys pakai kemeja slimfit. sangat menghornykan. =))


OMG. i sukaaaaaaaa.


ini pun i sukaaaaaaa. =)

tengok mereka mereka yang pakai kemeja slimfit ni. nampak very metroseksual dan macam wangi je. i always like that. i always assume yang the good looking guy wangi. tak tahu kenapa. mungkin i patut blame iklan minyak wangi. sebab most of the minyak wangi punya model adalah kacak. haha. faham tak ni??

apa apa pun. harap harap boyfriend i nanti suka pakai kemeja slimfit. so that dia dapat menghornykan i most of the time. bahaha. kalau dia tak suka pakai pun. i akan pasti kan dia ada kemeja slimfit ni at least one. tak kiraaaaaaaaaa ouh. haha.

okay everyone. mata pun dah tak larat nak bukak ni. nak tido awal and bangun awal untuk sahur. nah gambar i lagi sebagai pengubat rindu bulan bulan puasa ni. take care everyone. especially everyone yang ada baju kemeja slimfit. bye. =))


hye abang suka pakai kemeja slimfit. =))

p/s: boys picture were taken from google.

xoxo

35 comments:

Fina Fento said...

ahah. bofren saya suka pakai kemeja slimfit nih. sangat hensem. tapi perut kena mantain kempis sentiasa. kalo takkkkkk...tak boleh bayang tak boleh bayang >.<

Enhance smileys di FB dengan Facicons

miss F.Y.Q.A said...

hitam itu nampak kemas.

eh..tibe2 je..


ahaks!

:D

NARDtheNERD said...

fina fento~..

awwww. show me ur bf then dear..teehehe

miss F.Y.Q.A~..

yang tie hitam ek?...i llooooiiikeeee..=))

Cik Jari said...

hehe..selamat mngurat...tp takleh usha lebey2..bulan pose ne lebih menjaga pandangan..hehe

NARDtheNERD said...

cik jari~...

ahahhaha..nak mengurat siapa tu..takkan model kat gambaq ni kot..=))

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

macam mana kalau perut ke depan

NARDtheNERD said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o~

hahahaha..xleh la....perut kena maitain..haha..

NICK IRFAN said...

akak minat lelaki korea ek?? patut la pun... heheheheeehehehehe eh! lawa gak akak pakai tudung mcm tu fesyen ape entah lupa plak? tp ok cute2.... hehe

NICK IRFAN said...

akak minat lelaki korea ek?? patut la pun... heheheheeehehehehe eh! lawa gak akak pakai tudung mcm tu fesyen ape entah lupa plak? tp ok cute2.... hehe

NARDtheNERD said...

adik nick...

awwww...cute ek??..hahaha..selamat berbuka dik..=))

anuarfariz said...

slimfit cun ke wak?

NARDtheNERD said...

anuarfariz~

cun. kite sukaaaa je wak..=))

yyunie said...

Yeahh , lelaki kemeja slimfit nampak kacak ! ;) Hehee .

Cik nardnerd cantik dgan shawl ala ala fida ;) Smile alwayss ;) hehee .

NARDtheNERD said...

yyunie~

kan kan...slimfit sgt kacak..hehehe..thanks sayang..smile..=))

Yua Zawa said...

cantik u pkai shwal. tu.. hehe.. i xreti la nk pkai cam tu. tlog ajarkan boley? hehe

slimfit ssuai tuk those yg kurus.. kalau yg boroi? ngee hehe

NARDtheNERD said...

yuazawa~

cantik ke dear?..i main belit je..hehe..bleh je nak ajar..
a'ah..kalau yang boroi xleh la..hehehe.

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ak ske gelak kn bf ak..
bli die pkai slimfit..
tp dlm hati mencair sbnarnye..
hehehehehe

NARDtheNERD said...

fadh~

hahaha...kan kan...sangat macam stlye oh...=))

mahira oya said...

ade lee min ho nih...hensemnya..

mahira oya said...

alamak confuse..jerry kan..

chibiehazs said...

like jugak guys yang pakai slimfit.. cz suke tgk laki metroseksual.. kemas jer.. aww.. ;P

NICK IRFAN said...

yup! cute2 serius x tipu.. hehe selamat bersahur!

Kech Hidayah said...

wah!! ensem gila macho kan kalo pakai kemeja slimfit tu pastu tinggi lampai tapi bukan hantu mak lampir..bila la boleh dapat boifren mcm rain sepet neh ^_^

NARDtheNERD said...

mahira oya~..

a'ah...tu jerry yan..hihi..=))

chibiehasz~..

a'ah kemas kan....sluuuurrrrppp. nampak sedap kan diorang..=))

adik nick~..

huhuuu..terharu gila...hehe..jom sahur sesame..=))

kech hidayah~...

OMG. gila semart kan dah la tinggi pakai slimfit. hehehe.

Amanda Eltiqaz said...

amboi2..bukan main lg. hehehe. ala2 korean kan ^^

Cheqna said...

sis,

manis gambar u..hehe..

pelakun korea hari tu suka yg berlakun cerita stairways to heaven, now dah tak kisah dah..haha..

:-)

NARDtheNERD said...

amanda eltiqaz~..

kan kan...hensemmm wooo..=))

cheqna~..

thanks sis..ooooo..that guy yg belakon stairways to heaven tu..cute gak..hehe

Che Armster said...

lelaki nak pakai slimfit shirt kena kurus tau... kalau boroi sangat sakit mata.

NARDtheNERD said...

che armster~...

memang lah. kalau boroi nak buh butang pun xmuat..hehehe

d_tieah said...

Serius aku sk jg tgk laki segak gn bju fit2 ikut body dia..
Tp kan..
Salu nye yg laki cmni dia gay..
Erk..
Ade yg sy jumpa mmg gay ade gak yg x..
Huhu..

fatinmmj said...

hahahah...bst kan..tgk youtube..lau..x de..keje...aiskream pun slalu..cmtu..9-3..heaven owh..aktu study..lu..huhuhu....
pminat korea,..ni...suke2...aiskream pun suke tgk lelaki koream ni..sweet je..kan..heheh

NARDtheNERD said...

dtiah~..

ahahaha...mostly metroseksual la pakai..haha..

fatinmmj~..

laki korea sweet mweet kann...hehe~

icee-yah said...

my bf pon beli slim fit..sebab die mmg kurus..tak sesuai paki yang biasa:)
slm pknln

NARDtheNERD said...

icee-yah~..

ehehe..yeke?..bagi dia mkn manyak sikit ek...salam kenal juge..=))

Ayeek said...

I pon suka pkai slimfit, tp i bkn gay ok & amat benci golongan cmtu....hahaha. Kalo i pkai baju besar2 mmg rasa xbest langsung...rasa mcm blh salin baju dlm baju je..:-p