Monday, August 2, 2010

~ main ape? ~

salam and hye.

hari ini i tak berapa busy. so boleh la merapu kat sini sekejap. bukan lah sekejap sangat. i mean lama sikit. ye lah. bukan selalu pun i update. kehkehkeh. i bukan blogger glamour. sehari boleh sampai 20 post. terpulang lah. kualiti penting ke? atau kuantiti yang penting. ish. apasal cakap macam wawasan 2020 ni?. bahaha.

hmm. lama i tak bukak formspring. semalam i bukak lah. dengan harapan adalah dalam 10 ribu soalan nak kena jawab. cehhh bajet artist memang tak boleh belah lah. padahal ada satu je soalan. kehkehkeh. ada jugak tau. daripada tak dak. bahaha. soalan dia sangat interesting ye. ish ish ish.


*picit supaya jelas*

lamaaaaa i fikir. budak ni nak ajak i main ape? main polis sentri? main sep sep tum tum? ke nak main masak masak?. bahaha. awat tak berterus terang. i tak berapa paham maksud kau tu. dah tuu. tak tinggal nama atau nombor telefon ke. macam mana kita nak main?. hoohohoho.

lantak kau lah.


matang tak?

a few days later. i akan jadi 22 tahun. sudah tua kan. masa sekolah dulu target 25 nak kahwin. sekarang 22 boifren pun tak ada lagi. nak kenal hati budi bukan takat 2-3 tahun. shit. nampak nya kena ubah. 27 baru kahwin. wanita moden. memang macam ini. ececeh. =))

okay semua take care. i love u all with all my heart. betul tak tipu. teehehe. oh ya!. awak yang nak main tu. nanti tinggal nombor telefon kat tempat comment. bahahahahaha.

xoxo

30 comments:

miss F.Y.Q.A said...

hohoho~

kawin jgn lupe jemput i..
hee~

Farid MOFASAD said...

kalau saya tinggalkan number boleh? hahahah



>>____<<

NARDtheNERD said...

miss F.Y.Q.A~

okay dear~..i will...=))

farid MOFASAD~

bahahaha. boleh. nak main ape?. hoho~

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

nad..ko keje ke skrg?

Dc said...

bgus lah klu ade target umo brape kawen kan2^_^ hehee bgtau la klu nak kawen nnti^_^

NARDtheNERD said...

cikfasya~

tak lah. hehehe.

dc~

baik!! of course i will...=))

sI tEDI said...

batu seremban kot

mankete said...

hurmmm...main polis entry la tu eehehhe..

NARDtheNERD said...

si tedi~

mungkin juge tu tedi..=))

mankete~

ehehehe~..penat lah kejar. =))

NICK IRFAN said...

huh! pelik jgk main ape la? main masak2 kot? hehe eh! nk cuba kjba form spring tu nmpk mcm best jer...

NARDtheNERD said...

adik nick~

pelik kan dik..heehe..try la dik..nnt ada orang ajak adik main gak..hehehe~

amira said...

huhu.. hati2 k..

senandung semalam said...

i luv u too..
hahahaa

NARDtheNERD said...

amira~..

thanks my dear..=))

NARDtheNERD said...

senandung semalam~

love u too..=))

acepa weet said...

uish main apekah ini.mungkin la men sorok2.hehe u carik i ,,i carik u hehehe

NARDtheNERD said...

acepa weet~

main sorok2 ek?..comell gak tu...hehehe~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kenduri antar kad jangan sms

NARDtheNERD said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o~

okayh. xde hal.. =))

Yua Zawa said...

ajak je org tu main polis sentri. hahaha
~target i nak kawen umur 28.. insyaAllah.. heeee

NARDtheNERD said...

yua zawa~

hahaha..nnt i ajak.. =))
28 ek dear. good luck! =))

NICK IRFAN said...

sy dh hntr msg kat formspring kat akak td xthu la akak dpt ke x? sj nk test jer.. hehee

nairaariaa said...

nak main jgk lerrr...huuu...ala,ok ler tu...nnt da bf, stahun 2 kawen la...hee

NARDtheNERD said...

adik nick~

akak dah jawab dahh...

nairaariaa~

aminnnnn. tehhhheee

NICK IRFAN said...

sy hntr dia ade kluar nama sy x? atau dia letak nama anoynomus jer?

NARDtheNERD said...

adik nick

anonymous je dik..kalau nak keluar nama kena log in..=))

hentakbelipat said...

huyoh! ajak main-main pulak die kan..kehkeh

ozzy said...

slmt menyambut hr jadi yg ke 22

NARDtheNERD said...

hentak berlipat~

tu la kan...kehkehkeh.

ozzy~

thanks...=))

cik NAD -miszhelena- said...

dia ajak maen guli kot!
hehehehe