Sunday, August 22, 2010

~ refferals?? dan makeup i ~

salam and hye.

perut kenyang baru boleh tulis entry. kalau siang siang buat entry perut kosong tak berapa boleh nak fokus. hehe. so waktu waktu macam ini lah sesuai sangat sangat tulis entry. nak merapu pun bukan senang. silap haribulan orang kata kau gila. =))

first sekali nak tanya kat semua readers. dekat page nuffnang. dekat analytics tu. kat bawah tu kan ada tab refferals. i ada terbaca dekat satu blog ni. tak ingat lah blog mana. but dia cakap refferals itu adalah jumlah orang yang click iklan kita?. betul ke macam tu ek?. i rasa bukan lah. bukan ke refferals tu adalah jumlah orang yang datang blog kita melalui link yang terpapar kat page refferals tu. correct me if im wrong. i tak leh tido fikir masalah ni. okay tipu je. =)). tolong ye siapa siapa yang hebat.

haritukan dah janji if i try dah makeup tu. i will upload the picture here. teehehe. okay i dah try. after explore youtube tutorial pasal eyes makeup. and still. im a noob. macam messy sana sini sikit. lepas tu guna pulak liquid eyeliner. macam menggeletar sikit. bahaha.


kan dah kata eyeliner macam gigil gigil sikit. hehe.

tapi kalau tengok tutorial dekat youtube pasal eyes makeup. agak susah untuk di aplikasi dekat mata i. sebab jarak kening dengan mata i dekat. sebab i tak cukur kening. kira i try ni main bantai je la. sebab kelopak mata pendek. sobsobsob.

kalau buruk jangan segan segan nak bagitahu. kerana bila sesorang itu perasaan sesuatu yang tidak sesuai pada kita. maknanya dia sayangkan kita. sebab dia selalu perhatikan kita. tak percaya?. try lah pergi kelas or pergi kerja baju yang sama 3 hari berturut turut. siapa tegur tu. dia selalu tengok kau la tu. teehehe.


okay. bajet iklan shampoo.

okay bye semua. masa untuk supper sudah kembali. jangan salah sangka. i jarang jarang sekali bangun sahur. jadi, supper adalah pengganti sahur. i bukan kuat makan. bukan bukan bukan. ingat tu. =))

xoxo

17 comments:

Yua Zawa said...

cantik2.. kelass gitu.. =)

Mariella Liyana said...

not that bad...cume like u said lah, kene perkemaskan your liquid liner tu. mesti banyak practice ;)

http://mariellasays.blogspot.com/2010/08/bicara-hati-seorang-ayah.html

NARDtheNERD said...

yua zawa~...

thanks yua...awwwww.. =))

mariella liyana~...

awww...malu ngan sis...hehe..thanks..=))

kema said...

hee..kema pon try pki liq eyeliner..mmg gigil2 la..lg2 kalo pgg liq eyeliner belah kiri sb kema kidal kn then nk apply belah knan...mata belah kiri cm cntik jer..tgk belah knan hancuss..kih3...budak bru nk nblaja mekap...huhu

NARDtheNERD said...

kema~...

kan...gigil gigil sampai habis comot...tehehe~...

FloEllen said...

cantik dik - no comment..ahaks...

ttg referal 2...akak rasa jum bpa kali org tu dtg kat blog kita kan...hehehe

NARDtheNERD said...

floEllen~..

hehe..thanks sis..

haaa..betul tu...orang yg datang blog kita melalui link tu..=))

NICK IRFAN said...

alamak! gmbr kt entry akak sy xdpt tgk la... sbb broadband lembab sikit dpt baca psl nuff je... sy psl nuff ni thu pasal penggunjung dgn duit msuk je la yg lain2 x thu plak? hehe

Cheqna said...

tengah try nak make up for raya ke...kena cari yg matching dgn baju..hehe

:-)

NARDtheNERD said...

adik nick~...

alaaaaaaaa....xdapat la tgk mata akak tuu..hehe

cheqna~...

tgh try nak matching la ni..hehe~

mahira oya said...

supper tu more..ok la tuh..sbb sahur payah nk bgn la tu

hans said...

referal tu orang yang datang blog kita melalui link tu

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

NARDtheNERD said...

mahira~..

tu la...susah nak bangun sahur..huhu~

hans~..

betui la apa yang aku cakap kan??

Cheqna said...

dah expert make up ke blum ni?..hehe..

NARDtheNERD said...

cheqna~...

belum lagi la sis...ehehehe~

NICK IRFAN said...

dh dpt tgk pun pic akak kt entry ni!! wah! cantik3.... mata akak....

NARDtheNERD said...

adik nick~..

thankss....heheh~