Monday, August 9, 2010

~ nak try lah ~

salam and hye.

weekend hari tu. i bosan sebab tak ada benda nak buat. so i pun bukak lah tv3 punya website. layan cerita epilog syurga cinta tu. i dah tengok filem syurga cinta. tak best. haha. so jalan cerita dah ada dalam kepala i la. dah tahu hujung pangkal. tak la pulun sangat nak tau ending cerita epilog syurga cinta ni. teeheee.

fida tu sangat comel kan. dia pakai shawl pun cantik sangat. lepas tu suara dia pun sedap je dengar. teeheee. eh. bunyi macam gay pulak i puji puji perempuan cantik. im straight okay. cuma rasa i rasa fida ni comel. hehe.


comel kan. *ehsan google*.

esok nak try lah pakai shawl macam fida dalam epilog syurga cinta. nanti i upload kat sini. teeheee. fida pakai comel la. i pakai?. ngaaahaaaa. belum tahu lagi. kita tengok nanti. =))

hari ni tak ada gambar i. mana boleh letak gambar i dengan fida. nanti nampak i tak comel. hahaha. sebab letak gambar sendiri bersama gambar perempuan cantik adalah loser ye. loser sebab nampak diri sendiri tak lawa. hehe.

okay semua take care. nak pergi tengok cerita cinta tikar sejadah. fida berlakon lagi. yang dengan farid kamil tu. oh i looiikkkeee. dulu masa kat astro tak sempat nak tengok. layan kat dramamelayu lah sekarang.

bye semua. love u.

xoxo

21 comments:

AiDa AzRyN said...

a'ah.. fida nampak comel.. :)

NARDtheNERD said...

aida azryn~

kan dear~...somell gila..=))

qistynacorner said...

aah, cntk nengok dia pakai, pandai dia pusin2 shawl tu...hukhuk

NARDtheNERD said...

qistinacorner~

kan kan~..tapi orang cantik..pakai apa pun cantik..=))

kema said...

tau xpe nad...fida mmg comel...sore dia pun best...kema nk sore cm dia laaa..serak2 gitu..hurm tudung dia sume cntik2..tp ble kema nk try pki cm dia jd pelik la plak....huhu~

penghuni60 said...

iya, org cantik pakai apa pun cantik...
bener juga...
:)

NARDtheNERD said...

kema~

try je pakai kema~..sometimes kita je rasa pelik..orang tak kesah pun..=))

penghuni60~

=). kann kann.

Bella Isabella said...

tgk fida pki mmg npk sgt cantik...tp muka kite bulat...hurm takot xjd je...sedeynyer...

NARDtheNERD said...

bella isabella~

if muka u bulat..u kena pakai inner..so that..xnampak bulat sangat..=))

kema said...

hee~yup muke kema pn bulat...fida dahi luas...nk pkai inner y ade awning tuh ke nad ek??

NARDtheNERD said...

kema~..

yang ada awning tu sometimes bleh jadi lagi bulatt..teeheee..beli inner syria yang buleh muncung kat depan..=))

Bella Isabella said...

inner syria 2 xwat muke jd lg tembam ke...???hurm teringin na jadi cantik cam model2 tp xyakin...

NARDtheNERD said...

bella isabella~

i pakai okay jee. ngeeee.

yua zawa said...

alahi kalau naddy pkai shawl cam fida pkai msti cute kan... mana taw kot2 lbih lawa dari si fida... =)

aminuddin dahari said...

die memng lawa klo pakai pape pun..:)
*peminat die..

NARDtheNERD said...

yua zawa~

adoiii. mana la bleh lawan fida sayangg...tehehe~

aminuddin dahari~

a'ah..sbb dia lawa..pakai ape pun lawa..hee..

Muffin kaseh said...

try pakai nard,mesti cantik..pipi dh sama dh..dgn fida hehehe

NARDtheNERD said...

muffin kaseh~

pipi je ke sis?..hehehehe~

NICK IRFAN said...

biasa je sy tgk fida ni? heheheh eh! akak nnt upload la gmbr akak pakai shawl pla? msti comel jgk.... hehehehehehhehehehhehehhe

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

suara dia mcm ct kan..hehe~
comel jeks..

NARDtheNERD said...

adik nick~

yeke??...akak lagi lawa kan...hahaha~

cikfasya~

sgt best sore dia..awww.