Thursday, August 19, 2010

~ baju mekap dan hubby ~

salam and hye.

excited nak raya. excited nak raya. padahal baru puasa seminggu. hehe. tak sabar nak makan ketupat dengan rendang. tak sabar nak makan gulai daging campur hati yang emak selalu buat special hari raya je. kalau suruh emak buat time hari biasa biasa. rasa dia lain. kenapa ek emak?. hehe.

okay i agak pulun ye raya kali ini. siapa yang selalu baca blog i mesti dah tengok my baju raya. haha. tapi baju raya i kali ni time deepavali pun boleh pakai. bahaha. lepastu dah beli satu shawl dekat RADIUSITE. service radiusite ini sangat pantas. hari ni i bayar. esok dah dapat. dah la owner dia cun melecun. hehe. lepas tu i beli anak tudung dekat DARLINA BOUTIQUE. belum sampai lagi.

and then beli make up. yes yes. i sukaaaaaaa. tapi tak reti make up lah pulak. i kena banyak tengok tutorial make up dekat youtube lah. i paling suka tengok arabian eyes make up. gila galak kot jadi mata. nanti i try okay. pastu upload lagi kat sini. ahahahaha.


beli reti. guna tak reti. haha.

kalau raya kat kampung i. usually each family ada tema colour sendiri. tapi family i je tak. ahaha. abah tak kesah sangat colour ape. i pulak pink pink pink. tahun ni je coklat. dah matang kan. hehe. emak pulak more pada pastel colour macam cream, merah hati and colour tanah. so family kitorang je yang caca marba. hehe.

i kalau ada family pun nak bertema tema jugak la. tahun ni kuning. tahun depan kelabu. tapi kena tanya hubby dulu lah boleh nak betema tema bagai. haha. nak tengok ke hubby dengan anak i??. tiba tiba je dah ada anak kan. pantas sekali. bahaha. kejap kejap nak tayang hubby dengan anak i. teehehehe


amacam?. family yang comel kan?.

bertuah betul dapat hubby and anak yang comel ni. teehehehe. bahagia hidup. dapat pulak muka hubby macam ni. beranak banyak pun tak apa. confirm anak anak comel. hiksssssss. gatal nya. haha.

okay fine. sudah sudah. berhenti berangan. kalau ada siapa siapa tak kenal. lelaki comel ni is HAIRUL AZREEN. dia yang berlakon dalam MARHABAH DELAILA dekat TV9 setiap isnin malam. hensem la. cair i. hehe.

okay lah. selamat berbuka semua. makan jangan banyak banyak tau. nanti gemokss tak boleh pakai slimfit. ahahahahah. bye semua. love u.

p/s: hairul azreen picture was taken from his facebook.

xoxo

Align Center

39 comments:

Yua Zawa said...

tetiba u ada hubby.. tkejut I.. hehe
ingtkn betoi td...
~slmt btemu dgn bakal hubby yg comey ey.. u pon comey, mst dpt hubby yg comey jgk kan.. hehe~

NARDtheNERD said...

yuazawa~

ahahaha..jgn la terkejut..aminnn...mana ada i comel...i comot...=))

miss F.Y.Q.A said...

cute la that guy..
hehehe..

hope u dapat hubby yg comel cam that guy.. hee~
wahh..persiapan raya!

=))

NARDtheNERD said...

miss F.Y.Q.A~

auuwwww. cute kan..thanks...mmg nak yg cute camtu pun..ahahaha..=))

OH sikeciq! said...

wiwit
!

lama tak singgah :))

lupa kata ada blog.keh9


jom madu!

hubby u howt.kah9

NARDtheNERD said...

OH sikeciq!~...

windu la kat u..mane pegi??..hehe..ahaha..jom jom..howt kan hubby i..=))

Onelove...Jambu merah warna said...

gler best mekap itu..mau jugakkkkk

NARDtheNERD said...

Onelove...Jambu merah warna~..

nak ke....? beli laaaa...hehe~

NICK IRFAN said...

la..ingatkan bf akak td? rupanya pelakon ke? sbb sy xpnh tgk lagi cte dia ni.. bdk tu pnh la tgk.. hehe

sI tEDI said...

wah wah wah
semoga segala impian terlaksana

NARDtheNERD said...

adik nick~

hahaha..kalau boifren akak camtu...hensem nyaaaaaaaa...

si tedi~

hahaha...amin..thanks ye tedi. =))

Amni said...

hahahha... comel! blur jugak tadi.. psai apa hubby nyer muda benor? wakakak... almaklum rumah saya tak dapat nak tengok tv.. tak tau pe la kat tv skang..
heee...

NARDtheNERD said...

amni~..

i mmg muda lagi pun..hahaha..

OH sikeciq! said...

ada ha, dulu sbok ngn final year (konon cemrlang) hahahah


hakikat nya tenet tadax :((

cute betoi hubby u. pinjam naaa

sharing is caring.kah9

NARDtheNERD said...

OH sikeciq!

ooo..dah grad la sekarang ek??..pinjamm la..nanti pulang balik taw. haha~

sekamar rindu said...

salam..


baca tajuk, spt dah kwin..:))...

NARDtheNERD said...

sekamar rindu~..

ahahaha..habislah jatuh saham..hehe..

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

naddy ak x tgk baju rye ko lg..
cpat tyg kt ak!! =p
ak pkai bju konvo jer weh..
huhuhuhuhuhu

NARDtheNERD said...

fadh~...

ahahaha..nanti raya kau tengok lah..=))

Azmi said...

uish...xsabo bebenar dah nak rayer..hehe....

kema said...

bpe hinggit nad bli sumer tuh..wawawa~ raya neh meletop la nad ngn mekap2 sgala kn..

NARDtheNERD said...

azmi~

a'ah...xsabar gilerr ni..haha..teruk kan?..

kema~

harga dirahsiakan..hehe..raya kali ni kena glam glam..yeay!..haha~

NICK IRFAN said...

eh! akak dh beli bju raya?? bapa pasang? kaler ape?? hehehe harap2 sama dgn sy? hehehehhehe sy kaler koko! hehehehhee

NARDtheNERD said...

adik nick~...

hehehe...same la colour baju raye kita...=))

fiezah91 said...

fiwittt..haha..
nak ngorat hubby u blh? ekeekeke :P

.:|kamaryeah|:. said...

nice~

NARDtheNERD said...

fiezah91~..

mengorat laaaa....i tak marah..hehehe

.:|kamaryeah|:.~..

thanks my dear...=))

fatinmmj said...

wauuu..bstnye..tgk brg make-up..tu...aisye...ble sya mau..bli byk2 make-up..ni..heheh

NARDtheNERD said...

fatinmmj~...

beli la...syok woooo...=))

NICK IRFAN said...

fuh! yeke wah! sedondon nmpaknye.. eh! akak ada buat open horse x raya ni?

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ko kne la jmput ak dtg umh klau cm2..
jgn ko pkai bju laen plak.. =p

NARDtheNERD said...

adik nick~...

aww awww...sedondon gituuu..hehe...xtau lagi dik..kena tanya emak.. =))

fadh~..

meh la mai umah...hehehe..

Hasyiya Karimah Adli said...

comeinye anak kamu!!pijm sehari boleh?bahaha ;)

Afiefah Safieni said...

love mia sara =)

NARDtheNERD said...

hasyiya~

kejapppppppppp..kena tanya hubby...ahaha~

afiefah~

comelll kan mia...=))

! .MiE. ! said...

ahhaahk
tlg cita ckit sal post 2
sy kurang fham ark

NARDtheNERD said...

!.MIE.!

apa yang xpaham nye???...hoho~

zaujahafis said...

hehe..hubby tu i tak nak... nak anak dia ja..bulih kan...

NARDtheNERD said...

zaujahafis~...

amik laaaa...i tak marah pun....=))