Monday, January 28, 2013

rantai misai aizat.

salam and hye



kenal siapa ni? boyfriend i la. hee.



buat girlfriend aizat, jangan marah jangan saman i. ehehe. kite suke misai die jekk. aizat pun i suka jugak. tapi aizat belum tentu suka i laaaa. HAHA.



and so i bought this. tanda cinta i pada misai aizat.



rantai ni i beli kat KL sentral. ade small booth yang jual accesori macam rantai subang n gelang. RM10 je yangg. so murahh so affordable. budak sekolah pun boleh beli. :)


rantai ni belum officially pakai lagi. because takde outfit yang sesuai untuk di mix and matchkan. heh. biasala i kalau shopping main beli jekk. pakainye belum tentu. kuikuikui.



sah sah laaaa tak ado kerjo lain nak buek kan.



yang gambar i tu bukan cara sebenar pakai rantai ni ye. sila paham. jangan ingat i sepanjang masa pakai gitu pulaksss. haha. :P


p/s: oh ya. buat thomas. i tak kahwin lagi. masih single. mana boleh pregnant lagi. tsk tsk. itulah padahnye entri merapu 30feb resepsi tu. :(


till then,
assalamualaikum. :)



23 comments:

Nurulee said...

cute jugak rantai moustache tu.

NARDtheNERD said...

nurulee
cute kan. :)

sabella mohamad said...

comel ! btw , aizat tu bella punya tauuu . hekhek

★ aIsyaH ★ said...

comeelnyer dia minat misai aizat..hehhe..^^

NARDtheNERD said...

sabella mohamad
hehe. ala kongsi laaaa. :)

aisyah
hehe. misai je takpekan. :)

WAHIDA ALIAS said...

comel misai.hehee

NARDtheNERD said...

wahida alias
comel kan kan.. haha.

ANISRAHIM said...

ececeee boyfriend ye? gatai haha

NARDtheNERD said...

anisrahim
aizat xkisah kot. hihi.

cweet pinky said...

wow , unik giler , hahaha ! kelakar la :D

NARDtheNERD said...

cweet pinky
unik kan. hehehe.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

misai yg comel . nak cari jugak lah . hahaa :)

NARDtheNERD said...

ini belog saya

jom pakai sama2. :)

Cheqna said...

yup..he looks "cute" masa nyanyi hari tu..tak tau pulak dia bf u sis...hehe



:-)

logorithm said...

Uiks Aizat dah bermisai? Nampak macam muka zaman 60-an. Hehe...

Rantai misai tu boleh ler Cik Nard pakai kat konsert Aizat nanti. :-D

NARDtheNERD said...

cheqna
awww. ni i bgtahu la ni sis. :P

logorithm

hehe. mcm p.ramlee kan. hihi.

Azie said...

Misai Aizat mengoda! hehehe...

NARDtheNERD said...

azie

sebab itu i tergoda.. hehe.

onie said...

manis gila aizat bermisai cenggitu tahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

NARDtheNERD said...

onie
sweet like candy uols. :)

caliph shuriken said...

ada jgak diorg jual aksesori cmtu, hikk...

NARDtheNERD said...

caliph
hee. unik kan. :)

C.T.K said...

hahaha...sme la cm aizat :P