Saturday, January 19, 2013

baju ekor ikan, fishtail.

salam and hye


i dua tiga hari ini tak ada mood sangat. kat ofis memang stress sangat sangat. kadang kadang buat rasa nak resign dan lepaskan semua beban ni. grrrrrrrrrrrr. jadi budak universiti lagi best. oh i miss UMT. :)


tapi i masih pegang nasihat pensyarah UMT i dulu. "walau apa pun terjadi dalam hidup kita, seteruk mana pun keadaan. EMAK DAN ABAH kita masih sayangkan kita seperti biasa". teruss rasa lega dan semangat  nak hupdate blog panjang panjang. hik.



fishtail dress by miss selfridge.



okay ni dress yang sangat in nowadays. banyak jugak blogshop yang jual baju baju gini. kalau fishtail ni pattern dia belakan labuh depan pendek. kalau omputih dia akan pakai gini ja kot. but in malaysia if pakai gini je, it is too sexayyy baby. hihi.



fishtail versi labuh.



euuuww pipi temboms nya. haha. abaikan ye i nak tunjuk baju jeks. ini fishtail yang labuh dan i pakai dengan maxi skirt warna merah. selesa. feeling macam pakai jubah pun ada macam baju kurung moden pun ada. heh. nak beli boleh terjah sini.


oh ya. follower blog bushukk i ni dah 2000 lebih orang. alhamdulillah dan jutaan terima kasih atas sokongan semua yang sudi baca blog bushukk i. me love you. :)



thanks :)



kalau korang rajin boleh la gi terjah my lucky 2000th follower here. tekan sini.



gian nak tepek gambar sendiri lagi. jangan marah uols.




till then,
assalamualikum.



26 comments:

Cik Zara said...

cantik..

NARDtheNERD said...

cik zara
tenkiu sayang. :)

Belalang hijau Perisik said...

ello sahabat!

lama belalang x singgah sini. hehehe... tekanan di tempat keje, biasa la tu. sabar dan kumpul pengalaman banyak2...

esok2 ada modal leh niaga sendiri. sure x sakit kepala :)

Kaoshi said...

tahniah kerana mencapai follower yang ke 2000. =)

Blog Saya: KaoshiDroid

NARDtheNERD said...

belalang hijau perisik
aminn nak gak kerja sendiri. :)

kaoshi
terima kasih kaoshi. :)

Nurul Ain said...

tahniah dah 2000

NARDtheNERD said...

nurul ain
tenkiu dear.. :)

Addasyuhadadisini said...

rindu zaman stdy jgak.. :)

Sally Yatiey said...

Cantikkk ;)

ANISRAHIM said...

naddy abik course ape kat UMT yunk?

NARDtheNERD said...

addasuhadadisini
kan... belajar lagi best. :(

sally yatiey
thanks syg.

anisrahim
i amik kimia analisis dulu. hehe.

say to easy=) said...

i pun ade jugak stu fishtail dress ni.at least senang nk pakai x kira tmpt mne2 selain ke tdo.haaa

thomas said...

berhati2 nanti jadi mermaid.

NARDtheNERD said...

say to easy
amboi glamer nye kau tido? haha

thomas
awww jadi duyung. :)

Mommy Aleesya said...

Cantik... :) tp xreti nak pakai lg... Ehehehe...

syiela said...

cantik! akak pun berkenan jugak ni

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye . dah capai 2000 folower :)

shameel Iskandar said...

walaupun sy ni lelaki tapi sy tetap kata cantik.. Ikhlas bah..

Cik Yaya said...

comei3! ^,^

NARDtheNERD said...

mommy aleesya
macam pakai baju kurung je. :)

syiela
beli la satu kak. :)

ini belog saya
terima kasih awak :)

shameel iskandar
terima kasih. alhamdulillah :)

cik yaya
aww tenkiu. :)

Sop said...

tahniah.. 2k tu kira hebat
akan terus bertambah nanti..

NARDtheNERD said...

sop
terima kasih. amin. :)

Cheqna said...

Salam sis,

glad to see you back here...sorry termiss previous postings..hehe

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna
nevermind sis. miss ya. :)

Cikgu Fikri said...

cantik baju tu..
fiq pun suka klu gabungan warna merah dan hitam...
huhu...
btw, tahniah dh 2000 followers :)

caliph shuriken said...

lawa design baju fishtail kaler itam tu ^^