Sunday, January 6, 2013

mrs phua chu kang.

salam and hye


lama gila tak update. so sori. i sangat busy bila dah kerja. sangat tak best hidup berkerja. hehe. tapi kerja dapat duit bolehh shopping shopping. tak payah pakai duit mummy daddy lagi. oh heaven u olss.


well..


i rebranding my blog. dulu more to my life kan. this time lebih pada barang barang yang i shopping. or maybe some event in my life yang i rasa relevant untuk share kat sini. and paling best adalah pasal FOODSSSS!. sebab i kan kuat makan. hee.


ehem,


kim kardashian with her leapord skinny jeans


mula mula i tengok dia pakai. meleleh jugak air liur. teringin nak grab satu buat pakai jalan jalan time weekend. tapi biasalah i always in doubt sebab takut orang kata terlepas dari zoo pulak kansss. haha.


tapi i berani kan diri untuk beli jugak satu skinny leapord print jeans. tapi sebab i terlebih berani. i beli colour merah. huehuehue. and dah pakai pergi UPM pun. and tak rasa pelik puns. hehe.


okay mak kata macam bini phua chu kang. :p


at first memang rasa pelik. sebab i mana penah pakai seluar corak. but a least once in your life, please try something new. kita bukan hidup dua kali, tapi sekali je, live life to the fullest okay sayangsss. :)



till then,
assalamualaikum

26 comments:

kema said...

haha...sungguh sangat lama nad xupdate...

btw, sungguh berani pakai merah makngah tuh..but nice lorh :)

thomas said...

Welcome back to the blogging world,
hope to have some interesting things to read about soon.

Wak Gelas™ said...

wahh makk makin gebu yee.. ehHHHee

NARDtheNERD said...

kema
lama gila kan kema. hehe. err. merah tu kan ong. hiks.

thomas
thanks thomas. will do. :)

wak gelas
hamboi wak. ahaha. biasala bahagia. :)

say to easy=) said...

wah merah mak ngah gituu...u berani kalo i x berani

NARDtheNERD said...

say to easy
i berani gitu gitu je. :)

Daughter of Othman said...

lawaaa je. i always adore anything with leopard print on it. well, xcept baju.

but ur skinny jeans is soooo lawa meyh :)

NARDtheNERD said...

daughter of othman
tenkiu sayang. this is my first time ada seluar leapord. :)

L said...

erk.. o..0

NARDtheNERD said...

L
hah. nak kata pelik kan? :)

Cik Yaya said...

xpelik pun...lau org freehair yg pkai..tp lau pkai legng then pkai tudung.emm mcm xkene la... =>

sabella said...

wah berani akak . well , tak semua org berani to try something new kan ? ;D

sabella said...

wah berani akak . well , tak semua org berani to try something new kan ? ;D

NARDtheNERD said...

cik yaya
legging lain skinny jeans lain. :)

sabella
heh. takkan nak berada di takuk lama?
:)

krole said...

takpew kalo up to date..cuma msti ada batasnye kan wak~

NARDtheNERD said...

krole
betul tuu. :)

Alif Haris said...

bini phua chu kang ? hahahahha.. ada la sikit. XD

NARDtheNERD said...

alif haris

siot. haha. takpe i tau. :P

Syazana Nazri said...

lamanya tak datang sini nad. btw, nad sangat berani! Woot woot

NoermaN said...

CANTIK KALI TU.

NARDtheNERD said...

syazana nazri
hehe. tq dear. :)

noerman
terima kasih ya.

ieda said...

hurmm corak cantik .. tapi bila ketat terus x cantik .. x cantik di mata aurat lah ;) kalau nak try juga kena pakai ngan blaus labuh sampai lutut .. than should be better ;)- for akak lah ..

apa2 pun pakaian kena ada batasannya , rasanya semua tahu .. kalau akk pakai duk rumah je koot , kalau keluar JPJ x lulus ekeke ! .. ;)

NARDtheNERD said...

ieda
setiap orang ada cara pakaian nya sendiri. kita semua sedang perbaiki dirikan. mesti kearah lebih baik.

saya nak cakap tak layak. sebab saya pun belum tutup aurat dengan sempurna. saya takkan komen orang sebab saya tahu saya belum sempurna. tanyalah diri sendiri.

Viva Sakura said...

memng u brani...i x brani pkai corak2 cmni...hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

Ahahahaha.... Yg stetmen Mak tu x bleh blah, ingat lak dia kale suor bini PCK yek :D

caliph shuriken said...

lama x update, skali update mmg grand, hikk...