Sunday, February 3, 2013

handbag marie claire.

salam and hye


stress ye i. tiba tiba boss kat ofis suh buat overtime tapi taknak bayarrr ye. gewammm betul grrrr. habis penat lelah i, komitment semua tu free of charge??. gila betoi baqq hangg.



ooopps. terbeli sebab gewamm kat boss.



beg baru beli. beli dekat bata je pons. hanya rm99.99. kira mahal la untuk i yang berkerja tapi overtime tak dibayar ni kan. ekeke. i jenis yang kalau handbag i pakai sampai lunyai baru tukar baru. pastu habit i memang suka simpan sampah dalam handbag. hee.



motip sangat pandang atas yang belahh kiri tu. ahaha.



so here it goes apabila digayakan. biasa sajaa. tapi i suka sebab besaq, boleh sumbat sampah banyak banyak. mungkin nanti bila dah banyak duit boleh beli coach LV bagai pulak. ahaha. tapi tak minat ah. macam brand mak mak je. i muda remaja lagi hokayy.


pffftttttt.


i masih kecewa dengan bos. rasa nak shopping lagi. grrr.



till then.
assalamulaikum.




27 comments:

ziha said...

wah2....cantik beg tuu.

NARDtheNERD said...

ziha
tenkiu ziha. :)

Aida Omar said...

geram punya pasal terbeli beg eh? hahaha.. comel je naddy gayakan beg tu kena dengan penampilan bertudung naddy.. nampak kemas dan moden. :)

NARDtheNERD said...

aida omar

hehe. kalau kat luar selekeh je yang. :P

NASZ said...

sabar je la. tapi hairan juga, mana boleh suruh buat OT tapi tak nak bayar OT? Kita pun manusia juga. Saya pun pernah kena juga. OT dari pagi sampai malam selama seminggu tapi tak bayar. Masa itu saya tengah training lagi, so, dorang bagi alasan tak nak bayar sebab saya masih training. Teruk gila sebab saya bekerja dan bukan berehat. Sabar je la.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

NARDtheNERD said...

nasz

memang geram nasz. manusia sekarang ni memang pentingkan diri. :(

jeBateja said...

Omak aiiiii.....stress je shopping...leh bankrup poket oooo.....ahakz....err...leh ke OT tapi tak bayaq...leh ke..?

Cyma Alid said...

sabar yek naddy..

NARDtheNERD said...

jebateja

boleh je. nak rasa? jom keje sekali. hihi.

cyma alid

ehee. tgh sabar ni. :)

sUke-sUki :D said...

wow..sgt cantek.. =)

NARDtheNERD said...

suke suki

hihi. i ke beg? :)

sabella mohamad said...

bila geram , kena shopping eh kak ? HAHAHA . bella pun nak ikut macam tu jugak laa ;p

serius cantik beg tuuuu !

thomas said...

Boleh pokai juga kalau kerap beli bag bila stress dgn bos.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

girl dan handbag tak dapat dipisahkan

NARDtheNERD said...

sabella

hihi. tenkiu.

thomas

biar pokai asal bergaya. :)

saizuan

hihi. lelaki dengan ape? :)

ghost writer said...

kalau taknak bayar, cakap jer kat bos akan dibuat, tapi tak buat. boleh gitu?

NARDtheNERD said...

ghos writer

nanti kena pecat. :(

Amy said...

hehe geram punya pasal shopping ye,,,best2,,cantik ler handbag tue..

NARDtheNERD said...

amy

hehe. thanks amy. :)

I am Me said...

cantik beg! hehe~ Btw, rugi x join GA ohsem nih!!! :D

http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html

http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html

Fatihah said...

cantik ! nak boleh tak ? hihi

NARDtheNERD said...

i am me

tenkiu. nnt i join. :)

fatihah

hehe. amik la. :)

Mohd Huzaini Hassan said...

Semakin banyak geram semakin banyak beg.. pepatah baru

NARDtheNERD said...

huzaini

ehehe. boleh buat koleksi. :P

C.T.K said...

wah....untung r..geram2 beli beg..kye2..haha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

well shopping tu ingat2 la kat bos.. belikan 1 2 barang utk bos. mane tau pas ni over time bagi doubel tampe gaji.. ahak..

syiela said...

cantik beg tu.. melepas geram la ni ye :)