Monday, January 31, 2011

~ tempat cun untuk berphotoshoot ~

salam and hye.

hujan hujan ni sejuk buat feeling macam kat london kan?. HAHA. dari semalam i asyik berangan malaysia ni london. sejuk kann. udara pun jadi fresh and white. okayy fine fresh and white tu ubat gigi. taip laju malas nak backspace. biar je lahh fresh and white tu. hehe.


semalam lepas balik kelas. lepak kat rumah saja. emak tido abah pun tido. yelahh. cuaca london ni sesuai untuk menghibernatekan diri. HAHA. i je tak tidor sebab sibuk dok tengok cerita lagenda budak setan the series. i love the novel. sebab tu i tengok cerita ni. :)


lepas tu tengok Magika pulak. okayy im so outdated kan baru nak tengok magika. HAHA. tu la. takde boyfriend yang sudi belanja i tengok wayang. sedih kan?. tsk tsk. eh boring kan mawi berlakon ke diana entah i tak pasti la siapa yang boring sebenarnye. tapi bila scene diorang je wujud rasa boring dalam hati. HAHA.




perasan tak pokok ni?? (credit to abang kamran for this pic)



kalau i tak silap view pokok ni ada dalam dua dua movie magika and lagenda budak setan. wanna know where?. HAHA. ini bukan london bukan juga new zealand. but somewhere in malaysia near serdang area. yes, dekat UPM.


i pun tak pernah sampai lagi. HAHA. nama jaa study kat UPM. but i still not sure where the place is located actually. but im craving to go there and berphotoshoot. siapa nak ikutttt?? :))





see. i memang suka berphotoshoot. or some jealouse people called it photogedik. HAHA.



DSLR is something i desire long time ago. tapi bila ramai sangat dah pakai it will be no more value of using it. dah jadi macam handphone. hmmm. need to consider lomo maybe??. rare sikit kan?. :))

xoxo

45 comments:

nelly said...

tempat yang memang lawa ..
=)

NARDtheNERD said...

nelly

yes babe..=))

+dieabella+ said...

nak ikut!!!!!bdk ckp kat belakang kandang lembu...erk??g search cepat...pastu roger2 aku..hehehehe

sarah mohamad said...

cantek . tak sangkat kat mesia pun ada cenggini :)

i pun nak shoot dekat sini jugak lah one day . hihi

NARDtheNERD said...

dieabella

oraitt babe..nanti aku gi surveyy kay..:))

sarah mohamad

hihi...catik kan tempat ni... :))

Ogy said...

area upm tu leh sesuka je ke masuk nk bergedik2? ehehehe..tp mmg lawo pun kalo amek gambo kat situ kan...

NARDtheNERD said...

ogy

boleh rasanyaaa. hehe.

bunga said...

cantik pic 2..

NARDtheNERD said...

bunga

cantik kannn... :)

nelly said...

i likee ..
=)

NARDtheNERD said...

nelly

me too.. :))

acan ketot said...

siyes lawa tmpt 2..

NICK IRFAN said...

kt tmpt akak selalu hujan ke? tmpt sy x hujan2 pun panas jer.. jeles2 kt akak... hehe

Novelgurl said...

Assalamualaikum

haha..photogedik..urm..nk ikut gak !
p/s:Magika tuh..Mawi kott x sesuai..huuhu

Hanis MY said...

wahh bestnyaa Nard hari2 pun leh g photoshoot kat situ i loikeee t tunjuk gambar photoshoot k..

NARDtheNERD said...

acan ketot

lawa kannn..=))

adik nick

2 hari berturut turut hujan dik..harini dah benti..=))

novel girl

jom jom..kan..noring kan mawi.. :))

hanis MY

okay..nnt i tayang gambar photoshoot ok... :))

KELI OH KELI said...

hilangnya cintamu
menusuk hatiku
hingga ku memilih
cinta yg fana...lalala...ups...terjiwang pulak...wahhhhhh...dekat UPM ya pokok ni...romantiknyaaaaa....like!like!

afdhalluddin said...

beli iphone 4...
=p

mimie said...

sy suke tgk pict yg lawa n d tmpt yg lawa jgk..hehee!

miss Fyqa said...

cun. :)

nak itot u pi photoshoot.

eheee ;))

Ayyief Alkaff said...

Ikut Boleh? heee

kisah abu nawas said...

salam sob
keren

NARDtheNERD said...

keli oh keli

minat jiwang rupanya..hehe..kat upm je... :P

afdhal

wow..camera dia okay ke?.. :)

mimie

i pun sukaaa... :))

ayief alkaff

bolehhh...marilahh..hehe..

kisah abu nawas

thanks..=))

kema said...

nak photoshot kat situ gak..nad sila bwk kema ek..hahahaha~....

Mohd Nor Quiyyum said...

cantik!!!

NARDtheNERD said...

kema

haha...mai la upm..=))

NARDtheNERD said...

quiiyum

kannnn... :))

MIMIE AIZA said...

dear plisssss i nak sgt tangkap gambar dekat situ before i abis this sems dekat bangi. uwaaa.. nak sgt pegi situ. tapi tu dekat ladang upm. x semua orang buleh masuk.. nak pergi tolong la bwak i. eheehe.. gedixx tak??

p/s: blog berwajah baru nampak fresh...

nak tangkap gamba dekat situ (tak habis lagi merengek) ehehe

Grape Moon said...

yaww,nice place~nak ikut XD ahaha XDD

NARDtheNERD said...

mimie aiza

hehe..i pun tak pernah sampai lagi...but jom pergi sama sama.. hehe

grape moon

yawww...jom jom.. :))

zino said...

letak la banyak2 sikit gambar2 menarik tu hehe

NARDtheNERD said...

zino

tu bukan pic milik i zino...tu yang letak satu je tu..=))

d_tieah said...

Owh..
UPM ek?
Cantik, serius memang cantik view kat situ..
Guling2 cam cite hindustan pun sure best..
Hahaha..

Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

lalink7 said...

nard gambo kat ladang belakang kan? hehehehe..banyak gambo latar belakang jadi trade mark upm..hehehe..

mmg cantek sangat..masa hujan lg betmbah cantek...

love UPM much la!
hehehe

tqaAwesome said...

ni scene mahsuri kena lembing tu kan?
ouhhh. UPM rupenye. hehe. lawooooo2. suke :D

NARDtheNERD said...

d_tieah

cantik kan...mmg leh guling2...takut ada taik lembu ja..hehe

lalink7

a'ah..kat ladang tu..tapi i tak pernah pergi lagi..hehehe..

love upm too.. :)

NARDtheNERD said...

tqaawesome

a'ah...scene mahsuri kena lembing..hehe..

biskut said...

kalau LOMO memang klasik lar...
suka dengan hasilan Lomo..

NARDtheNERD said...

biskut

lomo classic kan.. :))

Wedding & Event Photography said...

nk ikut gak..nnti ajak kita tau

mawardi said...

Blognya Pink sekali terima kasih nak berbagi

MIMIE AIZA said...

haaa.. jum laaa.. jum laaa.. ehehe

kisah abu nawas said...

salam sob...
hujan-hujan sangat pas untuk berklik klik

fathiah said...

i like photoshoot tooo.... heeeee... nak pegi jugak yg dekat upm tu... tp xthu bile :(

eRza farEeha said...

da pnh g sne..sbb sy bljr upm..ehhe