Thursday, January 27, 2011

~ sedetik lebih dengan bakal suami ~

salam and hye.


semalam i pergi mid valley. oleh sebab gerak balik dari mid pukul 6.00 petang. maknanya sama lah dengan orang yang balik kerja ofis. orang sibuk balik dari ofis. i pun sibuk nak balik juga. so i end up bersesak sesak dalam train lahh. kesian i tauu. abah please buy me harrier. HAHA. terus harrier kau naddy tak beragak betul.

dalam train tu of coz lah kena berdiri. kalau dapat duduk mesti samada kau makcik, kau pregnant atau kau atuk atuk. but thats not the point here. actually i nak cerita i nampak one couple ini. inai masih merah lagi. comell sangat mesti baru kahwin kan. :P



tiba tiba i senyum sorang sorang. best nye kahwin kann? HAHA. ada orang teman kau pergi mana mana. ada orang yang dengar kau membebel. ada orang pujuk bila kau sedih. ada orang untuk kau bergurau gurau bila kau stress. tak ke bahagia namanya ituu?. :)




oooppps. terletak pulak gambar bakal suami. HAHA.



bukan apa. anuar zain punya lagu untuk ost hikayat merong mahawangsa tu sangat touching okayy. tajuk dia sedetik lebih. i dah buat lagu tema kat blog dah. kau dengar takk??. :)


Setiap nafas yang dihembus..Setiap degupan jantung..Aku selalu memikirkanmu..Dalam sedar dibuai angan..Dalam tidur dan khayalan..Aku selalu memikirkanmu..Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang..Barulah terasa ku bernyawa..Kasihku…ku amat mencintai kamu..Kerana kau beri erti hidup..Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya..Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan..Ku bersyukur adanya kamu..Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia..Asal masih adanya kamu



best kan lirik dia. tambah tambah bakal suami pulak tu yang nyanyi. HAHA. nak buat lagu ni jadi lagu tema untuk majlis reception i nanti. mesti sangat epik dan classic wedding i nanti. cehhh. cakap macam dah ada orang nak masuk meminang kau je kan naddy. :P



pipi tembam gilaa kann?. HAHA. tapi tak pa. rasanya pipi datuk siti nurhaliza pun macam ni kannn?. :P


sabtu ni masa lunch nak pergi edast shopping shawl. nanti i update shawl apa yang i beli. if edast bukak la kannn. hehe. ada siapa siapa nak kahwin dengan i?. *tiba- tiba*. HAHA.


xoxo

44 comments:

afdhalluddin said...

anuar zain ye...
heee...

Mila Ahmad said...

nad i like this s0ng...
bg tuk bkal husband i huhu..
even kami bkn l0ving c0uple ;p

NARDtheNERD said...

afdhal

haha..anuar zain laaa. :P

lalink7 said...

wahh haritu lalu je dpan edast tuee..tp lum sempat singgah..hehehe..macam best je kalau g wat havoc kat sna..hehehe

kalau dah beli harier mehla jemput i nek skali..hahahha

=))

lalink7 said...

eh..upm ade wat jualan skrang..carboot sale..pegi x? i nye duit habes sehari rm98 tau...huwaaaaaaaaaa...menci2..

nard
kalau sudi la vote plz
di http://www.cstproduction.blogspot.com/ untuk entri 86 boleh x?

kalau sudi la kan?
T_T
sian ai tauu

NARDtheNERD said...

mila ahmad

sgt romantic kan this song... awww. :))

lalink7

jom lepak kat edast jom...hehe..lambat lagi kot i nak berharrier..hehe..oh nanti i pergi vote okay... :))

biskut said...

tuh tanda nak dekat2 lar tuh ke arah yang sama...niat dah tune elok dah tuh.hihi

+dieabella+ said...

xnkla da kawen pon bsesak dlm kmter...nk ade org drive..aku tdo kt sebelah...hahaha!

Novelgurl said...

Assalamualaikum

Wah..anuar zain plak..ensem2..kawen nnti jempt sy tau :P

NARDtheNERD said...

biskut

tapi calon tak de weyy.. HAHA

dieabella

jem lagi..duit minyak lagi..tol lagi.. unless laki kau jutawan lahhh. hehe.

novelgurl

wsslm..mmg la hensem..anuarzain kan...iA.. :))

currentlife2u said...

emcem la bakal suami u...like ..wiiiiwittttt

NuR 'aQiLaH said...

serunuk nyaaaaaaaaa.
nak kawen jugak. hiks ^^y

NARDtheNERD said...

currentlife2u

emsemmm kann. HAHA.

nur 'aqilah

haha..gatai ek... :P

nelly said...

wah ..
nice entry !
=)

NARDtheNERD said...

nelly

oh tenkiuu. :))

Putry Bella said...

hehe nard u nak kawen jugk? hehe...i pon nak huhuhuhu.. :P

NARDtheNERD said...

putry bella

ehehe. siapa taknak kahwin kann. :))

KELI OH KELI said...

ooo..kufikirkan FT rupanya AZ...anyways dua2 smart n cool...t kawin jemputla noooo.... :)

hans said...

owh
minat anuar zain rupanya

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

NARDtheNERD said...

keli oh keli

FT laki orang kott..hehe..AZ single lagi..hehe..

hans

hehe.. peminat no 1.. HAHA.

nuRaisha Azmi said...

i loike!
kawen nanti i nak jemput anuar zain nyanyi depan i
HAHAH :D

NARDtheNERD said...

nuraisha azmi

i nak kahwinn dengan anuar zain terusss.. HAHA.

wunny said...

anuar zain.. amboi..
nice dat song:)

She's retarded said...

cepat2 la kahwin. jangan lupa jemput saya pulak. mau jadi pengapit sekali boleh?
kekeke

zuhanismohamed said...

OMG..hot gila bakal suami naddy ! hehe :)

Melati Qistyna's Mummy said...

muahahaha... adakah..... :)

NICK IRFAN said...

lama xnmpk akak? hehe ape2pun still mantain cute mcm dulu... hehehehhehehhehe

NARDtheNERD said...

wunny

amboiii..hemsem kan..hehe..

kitty

bolehh bolehh..mai la jadi pengapit..hehe

zuhanismohamed

i know...lelaki idaman malaya kannn...hehe

melati qystina mummy

adakahh apa ituuu sis.. :))

adik nick

awww....terharu u kata i cute.. :))

HatiCurio said...

banyak ruginya kawin lambat..tak kawin cepat ada juga untungnya,mudah untuk konsentret pada diri sendiri dulu, campur tolak elok cepat juga lah kalau konfiden pasangannya memang baik punya.

NARDtheNERD said...

haticurio

23 bukan muda bagi i. kenal pasangan 2-3 tahun tak cukup. perlu jugak fokus pada yang ni. :))

Hanis MY said...

huiyyooo feeling gituuuu... haha lawak la nard ni...semoga jodoh dipercepatkan aminn hik2...tu dia terus minta harrier pengsan mak!

NARDtheNERD said...

hanis MY

haha..aminnn...tu la pengsan berdiri agaknyeee... :))

nora said...

oittt dia aku punya grrrrr


ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

NARDtheNERD said...

nora

aku punya lahhh..grrrr.

oya said...

kene kawen then tau la best ke x...

NARDtheNERD said...

oya

kannn...kena la kawen baru tau kan...
:))

MIMIE AIZA said...

hahaha.. kahwin nanti jgn lupe jemput2 i pakai kad tau.. heeee

Trah Wann said...

haha tetiba rasa mcm nak kahwin pulak sekarang ni *gatal

NARDtheNERD said...

mimie aiza

okayy bak alamat rumah...hehe

trah wann

haha..aippp u budak sekolah lagii...haha.

Cheqna said...

hensem bakal suami..hehe

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna

tgk la siapa bakal isteri...haha..

kisah abu nawas said...

salam sob
hmm sweet sweet

NuSaNa NoSa 91 said...

wahahaha~ peminat anuar zain tuh.. semoga berbahagia ye nard.. tehehehehee~ ^_^

sarah mohamad said...

memang best sangat lagu ni :)
kalau macam tu kita madu lah kan :)
hihi