Monday, January 24, 2011

~ tanda tanda dia gilakan saya~

salam and hye.


lama i takk update kan?. last entry minggu lepas kan?. hehe. im busy la sayang sayang. assignment banyak. tapi minggu ni so far tak ada assignment. jadi boleh lah menggedik dalam blog ni. bolehh lah update hari hari. sampai kau semua menyampahh. okayy?. :)

entry santai santai je lah kann kali ni. asyik cerita pasal life i kat upm tu pun boring juga kann. HAHA. takkan tiap tiap entry nak cerita pasal pergi kelas-balik kelas-dapat assignment-buat assignment. lama lama semua meluat dan muntah bila baca blog i. kann? :)



perasan takk dah lama i takde boifren?. perasan tak perasan tak?. HAHA.



even tak ada boifren. still mak hott okayy. HAHA. jadi hari ini i nak bagi tips la kan. macam mana nak tahu seseorang tu tengah gila gila kan kita. tak pun kau tak perasan yang kau gilakan orang tu kann. sampai semua tanda tanda ni ada kat kauu. HAHA.



i gila kan dia. bolehhh? HAHA.


okaylahh i bagi 10 tanda tanda yang orang tu gilakan kita. ni macam basic punya tanda la kan. lepas ni kita akan share pulak tanda tanda yang kawan kawan i sendiri pernah rasa. kalau readers semua ada pengalaman digilai orang. boleh share di komen. i love to read it. :)



1. dia message beratus ratus hari sekali. mungkin kalau boleh. kau berak pun dia nak suruh kau report kat dia. ambil berat sangat kann. oh sweet. HAHA.

2. dia akan call dalam 5 kali on the way nak jumpa kau semata mata tanya kau nak pesan dia bawa apa apa tak. okayy caring sungguh kan. agak agak time ni pesan dia bawak gajah pun dia sanggup. :)

3. dia ajak kau makan makan dengan family. emak i kata ini tanda tanda kalau lelaki tu serius dengan kita. tapi kalau kau dah kapel 5 tahun, sekali pun dia tak pernah ajak jumpa family dia. hmmmm. lu pikir la sendiri. HAHA.

4. dia tak jemu jemu cerita macam macam dengan kau. kiranya kalau kau buat muka bosan mulalahh dia buat lawak ahmad nabil kat kau. :)

5. dia bagi kau CD lagu lagu favourite dia. ini comell okay. dia saja je nak bagi kau ingat dia tiap tiap kali kau dengar semua lagu tu. HAHA. comell kan?.

6. dia akan rancang dating seterusnya setiap kali and dating. pahamm tak ni?. maknanya dia nak jumpa kau lagi lahh. nampak dia pulun kan?. :P

7. dia kata kau cantik even kau pakai kain batik lusuh, baju renyuk renyuk, and bedak sejuk. oh. naik self esteem weyy kena puji walau begini rupa. hehe.

8. dia sibuk plan aktiviti bersama bila kau sebut pasal cuti. contohnya boleh pergi naik menara alor setar sama sama. pergi night safari taiping sama sama. boleh makan tutti frutti sama sama. semua sama sama lahhh. hehe.

9. dia call tanpa sebarang sebab. i just call to say i love you (nyanyi dengan nada stevie wonder okayyy). :))

10. dia bergaya super kacak untuk keluar makan dengan kau. dia nak kau bangga dengan dia weyy. yelahhh. kalau kacak macam anuar zain siapa tak bangga kannn?. HAHA.



okayy. pernah tak someone buat macam ni kat korang?. kalau pernahhh. eheemmm eheemmm. ada orang gilakan u lahh. hot stufff u. i loooiiikkee. :)). okay this is some of my friend experiences. :))



"dia meracau mimpikan saya hehe"
-Siti Sarah Fadzil

"dia ngigau n kol me at 4 am.. when asking him next morning..die xngaku kol sy pg itu.. hahah"
-Lin Lina

"msg smpai 3,4 kali.. pastu die anta yg ke 5,"eh, sorry.. i silap send la..sory2, btw u tgah watpe..hak3.."
-Nor Shazana

"when he/she see will not stop to disturb 'ur life"
-Atikah Mansor

"duk sibuk nak comment kt sume status ak .. nak post byk2 kat wall ak .. n slalu kaco fb chat ak time ak on9 .. bile tak reply status pelik2 kuar kt wall dier.. ^_^"
-Zainol Hafiz

"bila semua benda dia nak tanya pendapat kita. nak makan apa harini pun tanya kita:)"
-Nur Syamila Muhamad Ishak

"dia jeling pelik..."
-Kam Kamran


seeee. sweet sweet kan semua. hehe. apa apa pun. seseorang yang gilakan anda pasti amat menyayangi anda. kalau takk. dia takkan buat macam tu kan?.




esok nak pergi mid valley. siapa nak ikutt? :))


xoxo

42 comments:

nelly said...

wah ..betul2 tergila-gila nih .
=)

Anonymous said...

ak nk ikooooott..kte kn nk g 'survey bku'ngeh3...experience abg kam pling comel...die jeling pelik...hahahaha

NARDtheNERD said...

nelly

a'ahhh..crazy in love..hehe

fiza

haha..jom survey buku...comell kan abg kam..hehe. :))

miss Fyqa said...

eh,nazim othman! ;)

NARDtheNERD said...

miss fyqa

awwww. abg nazim kann. :P

KELI OH KELI said...

pagal hey... :)me syair tum nahe....

NARDtheNERD said...

keli oh keli

pagal pyar ho gayaaaa. HAHA.

She's retarded said...

sweet!
kekeke

εїз Cik Fasya εїз said...

aish2..ade betul da tuh..tp tang kol 5 kali masa nk kua dating,mmg x ah..
nadd,selamat mencari jodoh.cewah!hehe

NARDtheNERD said...

kitty

sweet kannn.. :))

NARDtheNERD said...

fasya

haha. tak payah cari.. dia mai sendiri... :P

zuhanismohamed said...

ala..best nya..belum pernah pun lagi org gila kan i macam tu ! hee

NARDtheNERD said...

zuhanismohamed

hehe..some u will dear.. :))

caliph shuriken said...

nice.. skali update en3 penuh dgn tips, hikk...

p/s: uikkks, bole gerak2 rupanya rabbit kt tjuk en3 tu ;p

NARDtheNERD said...

caliph

hikkk..mmg bergerak la caliph... :))

biskut said...

who the guy?

senang jer nak tau kalau ada sapa yg sukakan kita kan..coz nard dah sediakan info/sign nya.hihi

NARDtheNERD said...

biskut

tu nazim othman. pelakon la biskutt.. :))

shazika said...

thanks for the tips...skrg i dh tau :)

NICK IRFAN said...

1,2,4,8,9 ada sorg pmpuan pnh buat kt sy dulu la.. sy x layan pun masa tu tp skrg ni bila ramai kwn2 ada gf bru la menyesal dlu padanlah dgn muka sy jual mahal sgt.. hahaha

NARDtheNERD said...

shazika

welcome my dear.. :))

adik nick

adikkkk. gi ngorat dia balik..hehe. :))

S..U..D..@..I..S said...

kena hafal info ni nard....
hati2 juga mana tau hipokrit sume tu....

Yua said...

skrg I taw yg xda lelaki prnah tgila2kn I sbb tnda2 kat ats tu xpernah wjud dlm hdup I.... sob sob..

kekekeke.. life must go on....

NARDtheNERD said...

sudais

nasib tak baik...hipokrit la semua tuu..hehe

yua

alamakkk. takpe takpe...pasti ada nanti... :))

si para para said...

macam orang tengah kena serangan angau je tu..hehe


wah lama betul tak singgah sini...

Novelgurl said...

Assalamualaikum

hahha..bahaya2 orng gila nie..
Waah ! tu pic tu ensem giler suke3 ! Ngee~

NARDtheNERD said...

si para para

mana ada i angau...hehe..tu la lama tak nampak u.. :)

novelgurl

wsslm..hehe..hensem kan kan kan... :)

nora said...

ni mesti ada mamat yg tghhh usha ni
kan kan kan


Alaa...nak cute ckit pun tak leh

MIMIE AIZA said...

dear last week dia berlakon dekat kolej i. hahaha.. ramai budak perempuan sibuk nak tangkap gamba dengan dia

HatiCurio said...

... bila dia membenci cuti semester atau penggal.

NARDtheNERD said...

nora

hahaha... mana ada la u... :)

mimie aiza

dia sekali tengok tak hemsem...dua kali tengok baru hemsem..

haticurio

ohhh..sama tempat study la nii.. :))

oya said...

actually mmg dpt agak kan if die gilakan kita..

Cheqna said...

Sayang jangan sampai gila sudah :-)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

rse mcm 1 pn xde..
tp die sntiase ambil berat psal ak melalui kwn ak..
n xpnah paksa..
at last ak pn tersuke kt die jgak..haha

NARDtheNERD said...

oya

yuppp..boleh rasa kann. :)

cheqna

ooopppsss...crazy in love... :))

fadh

haha..ada kah dia suka kau biasa biasa je???. gurau je noooo.

Yastro said...

Hmmm...kerje jadik "giler",kalau jadi "giler/angau" mcm nih...he3!!

NARDtheNERD said...

yastro

bahaya tu bro..hehe..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alallala, syoo syeewttt syweeet syangatt:')

NARDtheNERD said...

fifiey lychee maration

hehehe..syweeeet kann. :))

DuniakuAbstrak said...

malangnya tiada siapa yang gilakan aku

NARDtheNERD said...

duniakuabstrak

alamakkk...xde la malang mana...hehe..

yan_n.i.m said...

ouhhhh..! sweet nyer...!! nak camtuh jugak..! hehe

NuSaNa NoSa 91 said...

tamau la pnglmn camni.. takut kot ada stalker.. he3~ ^_^