Friday, September 17, 2010

~ tak ada idea nak update &*^&^%$%^ ~

salam and hye.

hai semua. lama gila tak update blog sebab cuti raya kan. rumah tok dekat penang tak ada wifi and i pulak tak ada broadband. kalau nak online jugak kena pi mamak or secret recipe kat pekan. leceh leceh. ada siapa siapa nak tolong support broadband untuk i?. so that i boleh update blog even i dekat kampung. =))

baju raya i siap sehari sebelum raya. homaigod. i dah cuak gila sebab kalau tak siap nak pakai baju apa?. nasib baik siap. before siap tu emak i asyik pergi jumpa tailor tu 30 minit sekali. bahaha. ye la. sebab makcik taylor to ala ala slow rock je jahit baju orang. dah lah upah mahal. tsk tsk tsk.


dengan cousin and uncle


my beloved cousins and i. :)

gambar ni je sempat upload. gambar from dslr uncle belum dapat ambik sebab i balik kL awal. nanti nati lah ek. ni pun mood nak tulis entry belum ada. sebab traffic macam tak dapat dikawal lagi. oh. i dah tukar imej blog. ececeh imej tuuuuuuu. bahaha. ok tak?. macam serabai sikit kan?. belasah je lah. =))

serius tak ada idea. hohoho. sampai sini je la kot. at least update la daripada tak update langsung. i rindu semua okay. nanti emosi dah stabil nanti i merapu lagi. bahaha. siapa siapa buat open house jemput la. kalau tak ada hal i datang. boleh kita cerita pasal blog bagai. awwwwwwww. teehehe.

okay semua take care. i nak pergi makan macaroni bakar emak masak tadi. nyuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm. gemok gemok. :(

xoxo

14 comments:

tqa.awesome said...

sekarang xmain dah tempah2 baju raye, pegi je borong kat Jln TAR malam raye. memang lelong abeh la :)

NARDtheNERD said...

tqa.awesome~

jalan TAR?...eeeuwww. ramai gila orang. rimas. i selalu beli kat bernard chandran ja. LOL.

zOuL_iMMe said...

selamat ari raya...

NARDtheNERD said...

zoul_imme~

selamat hari raya...=))

NICK IRFAN said...

wah! yg gmbr bawah tu ketiga2 sekali cun2! hehehe eh! nnt update la blog ye kak! rindu entry2 akak...

NARDtheNERD said...

adik nick~..

awww..tiga2 cun ke?...okay dik..=))

miss F.Y.Q.A said...

gud2. baju raya u sempat siap kan?
hehehe.
btw,
Selamat Hari Raya :))

NARDtheNERD said...

miss F.Y.Q.A~

nasib baik sempat...hehehe~
selamat hari raya...

NICK IRFAN said...

tp yg paling cun tengah2 tu... kim salam kt dia ye kak? hehehhehehhehehehhheheheehehehehehhee

NARDtheNERD said...

adik nick~...

hamboiiii....hahahaha...=))

Pencacai Alim said...

eleh..apa ssh, kalau takde idea, kasi rembat je video klip lgu..hakhakha

NARDtheNERD said...

pencacai alim...

ahahaha..tul gak kan..senang cerite..teehehe~

NICK IRFAN said...

btol la kak... hehehehehhehehehhehee

NARDtheNERD said...

adik nick~

iyolah tuuu...bodek nak duit raya ke??..hehe~