Monday, April 5, 2021

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog :)

 Salam and Hye


First entri bulan April hehe. i busy sangattt lepas tu takde idea nak update ape. bila bukak blog tengok tengok Kak Mia tagged i untuk join giveaway. So marilahhh memeriahkan majlis join giveaways ni yee.


Thanks Kak Mia tagged kite hee 


Dah lama tak join giveaways. Bismillah :)



Boleh click banner untuk join



Nyatakan perasaan korang dalam menyambut bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi


Sambutan ramadhan selalunya simple simple je. Cuma firstday sambut ramadhan tu selalunya i akan masak meriah sikit, malah sahur pertama pun masak meriah sikit. lepas tu kita main tunjuk tunjuk kat bazar ramadhan je la bila dah hujung hujung bulan puasaaa selalunya haha. awal2 je excited masak. πŸ˜…


kalau untuk persiapan syawal. sebelum puasa baju raya dah settled hehe. pastu decide color theme raya and makeuplook raya. wangian pagi raya pun dahhh beli. omaigod secara tak sedar yerr overnauuuu persiapan raya i haha.



Baju raya done :)

Makeup look raya done :)

Minyak wangi raya done :)



And kita pun dah follow FB Shida :).



Nak juga selit bagi tahu ni. minyak wangi tu wangi gila. sekali spray melekat kat baju 2 hari. even my original pun ada yang tak lasting. tapi yang ni tahan ye sampai nak masuk mesin basuh time hujung minggu pun wangi lagi baju i. rasa macam nak jadik agent dia hehe.



Kite tagged:

Jemput join memeriahkan majlis ye korang ❤



Till then, assalamualaikum,.
Nardnaddy

25 comments:

shima jelani said...

Awal nau preparation raya Nard
Saya baju raya pun tak beli lagi hehehe

All the best tuk segmen giveaway ini
Moga ada rezeki :)

Shafyqah Azahar said...

goodluck sis 😍

Ako Retna said...

good luck jgk!!
kita pun dah join.. :)

AzianKhalil said...

selamat berjaya...

Cik nadya said...

wowww semangat raya da ada tu.hehe

thank youu tag, tapii sy da join jugak ;) goodluck yaaa

Ygraine said...

Great post...and very best of luck!πŸ€πŸ€πŸ€

Have a super day...and stay safe!😊😊

Hugs xxx

Atiqah Najihah said...

Wahhh dah setel ye persiapan raya.
Btw goodluck and all the best! :D

Shida Radzuan said...

Terima kasih nard sudi join GA shida.
ALL THE BEST YA!

shida pun begitu la..lg2 bekerja dibulan puasa xsempat masak
lalu tunjuk2 je yg sempat aduhaii~

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya

NA said...

Wah minyak wangi apa? Tertarik pula kata tahan lama.

TNH AR said...

Awal settle persiapan raya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Ana Suhana said...

Wah banyak dah done. Good luck awak

NARDtheNERD said...

Shima
tu laa over pulak kite kalini

Shafyqah
aww tenkiu sis

retna
wahh laju dia hehe

Azian
thanks sis :)

nadya
wahh laju dia join hehe

ygraine
thanks my dear.. stay safe too :)

atiqah najihah
settle hehe.. tq dear :)

Shida
tenkiu Shida aminn :)

warisan petani
thankyou wak

NA
simply famous.. serious long lasting sangat hehe

TNH
gitu laaa eksaited hehehe

ana suhana
tenkiu awakkk :)

Kamsiah yusoff said...

Wauu bersemangat nk sambut raya nampaknya..walaupun dlm norma baru raya tetap raya kan

nohas said...

good luck!!

wahh..dah siap persiapan raya..lengkap dah, kasut belum..hihi..

LM said...

Good luck

Tqa London said...

Singgah sini. Lama tak ber-blogwalking.

Saya apa pun tak ready lagi. Sebab macam tahun2 sebelum ni, memang tak beli apa2 sebab mood raya dah takde lepas arwah ibu meninggal. Setakat jamah lemang, rendang, lontong and ketupat pagi raya, ziarah kubur ibu, then balik kampung. Sampai kampung pun tengok lah kalau rajin baru pegi beraya but most of the time lepak kat kampung je tak buat pape. haha

fairus said...

Waa..Awal buat persiapan hari raya.. πŸ˜ƒ

Himawan Sant said...

Semoga berhasil.
Wah, daya tahan wangi parfumnya bagus tuh :)

paridah said...

MOGA BERTUAH MMG TERUJA NK SAMBUT RAYA KAN

uncle gedek said...

Wah! Cargas!

Azhafizah MN said...

Awal ramadhan memang meriah sambutannya. Masing masing excited gitu.

Semoga ada rezeki dalam GA Shida :)

Obat Sakit 2011 said...

nice parfum

dear anies said...

wahhhawal dah prepare ya hehehe

good luck tau!

Wak Lat said...

gudluck tuuh.. untung sabut timbul.. aminn