Thursday, June 4, 2015

Maaf, belog kelaut lagi. :(

Salam and hye.


hmmmmm. sori semua. nampaknya kelaut lagi belog i. taktau la sebab sibuk sangat ke?. atau sebab i sendiri taktau urus masa. HAHA. kite bukan budak U lagi yang boleh mengadap belog selalu. kite wanita berkerjaya sekarang. ewahhhhh. :P



i dah tukar color blog. color hitam. nampak la matang sikit kan. padan la dengan umur i. BAHAHA. tapi i muda lagi. belog je yang nak nampak matang. because pink is too mainstream. banyak sangat belog adik adik pakai warna pink. EH? tanda lanjut usia ke ni? huuuuuuuuuu.



jangan kata akak tak payunggg. HEHE.




ada kakak ofis kata muka kita macam anita sarawak. hmmm hmmmm. kite fefeeling muka macam datin norjuma habib. dia kata kite macam anita sarawak?. wahhhhh kertu sangat ke muka kita. alamak kena beli quputeh ke aurawhite ke guane ni? AHAHAHHA.



ohya, speaking about datin norjuma. iols macam dah addicted dengan aidijuma. alahhhh tudung bawal cetusan datin norjuma tu. HAHA. Nanti kita update next entry pasal collection yang kita hado. and apa yang tak best pasal aidijuma ni. stay tune okay sayang sayang. :)



till then,
assalamualaikum


22 comments:

Ajuya Rashid said...

Eh igt adik anita sarawak td..hehe. Gurau je 😊

NARDtheNERD said...

ajuya

wahahaha nangis la camni hihi

Niena Reen said...

Hehehe.. Anita sarawak ya... Apa2pun lawo ja akak ni.. :D

NARDtheNERD said...

niena

wahahaha. tekiu dik kembangg kite :P

Obat Sakit said...

waduh kok ke laut lagi Sis...

NARDtheNERD said...

obat sakit

hahaha begitulah nampaknyeww

zino said...

sila tulis banyak banyak... hehe

NARDtheNERD said...

zino

insyaAllah bangg :)

PeRdU cINta said...

2 in 1..,anita serawak plus aidijuma..a..a..

NARDtheNERD said...

perdu cinta

hahaha yeahhh beul tu dear :P

Noor Mala Shahar said...

balas kunjungan

Aisya A. said...

ofis sy dekat sgt dgn cs aidijuma tau. jalan kaki pun boleh. tp tak gigih lah nk beratur panjang. hikhik. nasib baik belum addicted dgn tudung aj. er, belum? XD

ummi auni said...

Tak sabar nak tunggu entry pasal aidijuma :)
teringin nak cuba..tp tkt xkena dgn bentuk muka (kita dahi luas..muahaahahah)

NARDtheNERD said...

sis normala

tengkiu singgah ye sis :)

aisya

tambah2 kena amik number. hmmmmmmmmmmm. hahaha.


sis ummi auni

muka kite tembam sis tapi okay je kot. sis pun ok punya. hehehe.

Cikna said...

Owhhh, ni la anita sarawak yang hilang tu ye.....;-)

NARDtheNERD said...

cikna

arghhhhh tidak hahaha. :P

Cik Yaya said...

salam..
wahh hitam tu tanda matang ea...
lau cmtu yaya kena tuka jgk la..huuuu

NARDtheNERD said...

cikyaya

ye.. hitam macho. hehe.

Mrs Yatie said...

hehe.

Nurulee said...

ee pun baru nak active balik.
konon. hehehe

KorN said...

wah. da tukar wane blog. tp yg ni lagi best sbb kaler black n white. febret color. ehehe

thomas said...

Berwajah baru blog ini termasuk tuannya