Saturday, March 30, 2013

tahniah kepada myrahthesamurai. hee.

salam and hye


sorry sorry sorry. i janji minggu lepas ye nak announce winner. tapi minggu ni baru nak announce. sibuk sangat sebab dok study interview punya pasal. eceeehhh. alasan professional kan? ahakss. company tu bagi handbook pasal KF theory 81 muka surat ye. tak ke STRESS?. hehe.



undian pemenang secara rawak. haha.



setelah dikaji kaji. dan untuk berlaku adil dengan semua peserta. jadi i pun ambil keputusan untuk pilih pemenang secara lucky draw. heheh. emak i yang cabut nama pemenang ni. tak banyak pun peserta. tapi alhamdulillah sebab ada juga yang sudi support giveaway simple i. :)


dan pemenangnya adalahhhhh



Nur Amirah Bustaipo
http://myrahthesamurai.blogspot.com



tahniah darling. nanti pm fb fanpage i nama penuh, alamat dengan no telefon ye. i akan post shawl pilihan u secepat mungkin. myrah pilih shawl design A. hihi. tahniah lagi sekali. :)



shawl design A soptted dalam hijabista edisi april taw. :)



hope nanti kalau ada rezeki lebih. boleh buat giveaway lagi. mungkin buat benda yang unisex sikit. hehe. ni macam tak aci je kat abang abang yang baca blog i. tak dapek join haa. kecian pulaks. ekeke.



congratulation again myrah. :)



heheh. perlu ke congratulation tu letak gambar sendiri?. HAHA. memang lahhh perluuu. ni kan blog i. memang gambar i je la kannnn. :P


till then
assalamualaikum
  

22 comments:

myrah cengengg said...

yayyyy ! Alhamdulillah :) nanti Myrah bagi detail :D

NARDtheNERD said...

myrah cengengg

okay dear. i'll be waiting. :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Tahniah yer kpd pemenang! :)

NARDtheNERD said...

mohd ridzwan

takpe wann nnt cuba lagi k. :)

Harith Iskandar said...

tahniah kpd pemenang

NARDtheNERD said...

harith iskandar
hehe tahniah kan. :)

sabella mohamad said...

waaa bestnyeeee . buat la giveaway lagi kak T__T

NARDtheNERD said...

sabella
hehe.. nanti i buat lagi k?
:)

Zaza said...

tahniah =)

NARDtheNERD said...

zaza

hehe. tq. on behalf.. :)

thomas said...

PR13 belum start sini dah undi!

sha (chirp chirp) said...

waahh, tahniah. rugi tak join. buatla lagi. heee ^_^

jeBateja said...

Taniah kepada semuaaaaaaaa.....

NARDtheNERD said...

thomas
ehehe. pilihanraya kecil. :)

sha
nanti i buat lg k..

jebateja
tahniahhh. :)

Aan said...

kunjungan perdana sob..

salam kenal,
kito orang budak Indonesia..

JUK DIN said...

tahniah kpd pemenang...

NARDtheNERD said...

aan
hai aan, senang kenali kamu.. :)

juk din
tahniahh. :)

caliph shuriken said...

congratz kpd pemenang ^^

NARDtheNERD said...

caliph
tahniah ^^

Abu Luqman said...

Ini kalilah ..sayang..muahhh

NARDtheNERD said...

abu luqman
abg berkempen ek?
hehe.

CTK said...

lawak pulak ayat tu " perlu ke congratulation ltk gambar sendiri?HAHAHA"


*anyways tahniah mirah!!!...xsempat ct nk join..hukhukhuk