Saturday, March 16, 2013

Giveaway shawl by nardnaddy. worth RM20.

salam and hye


alhamdulillah. kadang kadang kita terlupa bersyukur dengan kurniaan rezeki yang Allah berikan. jumaat yang lepas i ada pergi interview di Metrohm Malaysia, untuk jawatan application chemist. i qualified untuk next interview. wish me luck ye sayangs sayangs. :)


itu adalah rezeki. sekali lagi syukur Alhamdulillah. so, sekarang i nak kongsi sikit rezeki dengan pembaca blog i. hihi. alahh kita seronok seronok je okay. sebab i tak mampu lah nak bagi hadiah iphone5 bagai. jadi hadiah tak sebarapa ni harap uols sudi join giveaway ni ye.


hari tu i ada shopping shawl banyak gilaaaa. adalah dalam sekodi gitu. haha. boros kan?. oh i tak tau nak beli yang mana satu. last last semua i beli. kikiki. jadi pemenang giveaway i ni boleh pilih salah satu dari shawl yang cantiks ni okay. :)



design A



design B


caranya
1. follow blog i ni
2. follow fanpage blog i di fb. sini.
3.drop private message di fb fanpage i.
4. sertakan nama dan pilihan shawl.


i akan pilih pemenang berdasarkan message di fb fanpage. mungkin pemessage yang ke 10, mungkin yang ke 20. jadi semakin cepat anda join. semakin cerah peluang hehe.


giveaway ni tak terhad ye. perempuan lelaki boleh join. kalau pemenangnye lelaki. uols boleh bagi hadiah pada yang tersayangg. hemo. kalau perempuan, kau melaram je puas puas nyahh. :)



pemenang boleh buat pilihan. :)



sebenarnya i nak bukak blogshop. tapi tak berani lagi. test market dulu. join la giveaway ni ye. tolong support i. rezeki kita kongsi sama sama. :)


till then
assalamualaikum


31 comments:

Azuria Abdullah said...

cantik modelnya..sweet jer... :)

azuria join ye naddy...

NARDtheNERD said...

azuria
thanks ye azuria. hehe. gud luck ok. :)

ct siti said...

suka yg design A hehehehe

NARDtheNERD said...

ct
jom la join siti.. :)

Iema Gurlz said...

ala, nax join
tp x bley nx anta msg plax :(
kne block 24 hours
x bley nx mcg n komen status org n sendiri :(
nx design A

NARDtheNERD said...

iema
tenkiu dear.. nanti msg asap k. :)

★ aIsyaH ★ said...

cantiknye~hehe..
tp xleyh nk join..xsempat..hhehe:)

NARDtheNERD said...

aisyah
alaa sekejap je. jom la join. :)

latifah zainal said...

mcm nak join..btw congratz n gd luck utk next intrview

aisya said...

congrats sis.. Good luck and all the best ye utk next interview..

join jugak! :)

NARDtheNERD said...

latifah
jom join.. tekiu dear. :)

aisya
thank you my dear.

ghost writer said...

nerd dah nampak berbeda dari dulu. :)

NARDtheNERD said...

ghost writer
berbeda dari segi mana tu ghost? :)

sabella mohamad said...

senget kepala bella tau kakk . hahaha

bella dah join ! :D

mas-andes said...

cantik ya desainnya, terimakasih sudah berbagi :)

NARDtheNERD said...

sabella
hihi, tqbella. :)

mas
tq ya.. :)

ikin said...

joined! hihi ^^

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Wan sudah join...lambat sket sbb busy. Thanks for invitation yer. Gud luck for this cool GA. Mudah dan senang jer nk join. :) :) :)

mrpolie said...

alah... laki x leh join arr....

LoveBug said...

good luck for ur next interview. fuh fuh fuh! :)

NARDtheNERD said...

ikin
tq dear..

ridzwan
thanks wan. hehe.

mrpolie
boleh la dear. bagi pada yang tersayang. :)

lovebug
thanks a lot dear. :)

Addasyuhadadisini said...

gud luck dear..wah dpt shawl yg cntik nnt.. :)

ghost writer said...

muka... hihi

NARDtheNERD said...

adda
taknak join ke dear?

ghost
makin cantik ke camne? hehe.

misse nadh said...

da join da :)

Zierwa Zainal said...

wah.. thniah.. moga berjaya untuk net interview ye.. :)

budi os 19 said...

congrat ya sis....
succses always :)

MarnieyZ said...

wahhh, congrats!!! semoga pass interview tu nanti. Amin. :)

ANISRAHIM said...

Good luck naddy. Sori tpdh lame x join giveaway :) Bg chance dekat org2 baru la plak =D

tenku butang said...

good luck for d interview.. n shawl yg cantik pilihan teman kaler oren 2.. hi3.. xtau ada masa free x nk join GA ni..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Cheqna said...

salam sis..hope your interview went well and you got the job.

:-)