Sunday, April 21, 2013

perfume baru datin naddy.

salam and hye


alahaiiii lama nya tinggal blog tak update. sori so busy kesana kemari. tak dapat nak update. lagi lagi bila balik kerja je. lepas makan makan terjelepuk tidoqq sampai besok ye gamaknya. hadoi. hmm. macam mana la hanis zalikha divide hidup dia eh?. i ni haaaa. haru biru hidup uols. :P


sebenarnya topik dah ada. i sengaja mengada malas nak bukak lappy malas nak update. i dengan malas ni dah macam adik beradik dah. memang air dicincang takkan putus lahhh. well, thats not good okayh. jangan mencontohi saya ye semua. :)



yves saint laurent - cinema



kehkehkeh. baru beli minyak woongiiii awal bulan haritu. almaklum lah gaji kan. belanja la diri sendiri. ehehe. before i beli i survey la sikit sikit review pasal perfume ni. banyak yang kata bau alaa alaa wanita classy. oh. i suka itu. bajet bajet datin memang i suka.


bila i pakai pergi ofis, bau dia okay okay la. tak de la datin sangat pun. but it is quite heavy scent bila naik tren bagai. tak sesuai ye. kalau kau naik kereta macam bentley tu maybe masuk sikit. boleh kata bau dia tak sesuai untuk naik tren. eh boleh gitu? ahaha.



close up botol sikit. ngeh.



overall ahkak puas hati. boleh practice jadi datin daripada muda muda ni. esok jadi datin tak ada lahh kekok. ahaha. ada terbaca review kat internet. cinema ni pun one of ning baizura punya feveret perfume. haaaa kerlasss kan uols.



datin naddy sangat kan.



hahaha. i memang suka praktice jadi datin. sampai ofismate pun panggil datin. hamboii ofismate tak sayang mulott ye. depan depan setepek kau bahan. haha. tak pa lahh, kata kata tu doa. untung untung jadi datin naddy hokayy jugaks. :)


till then,
assalamualaikum.


24 comments:

izzaty™ said...

wahhh untunglah ^^

NARDtheNERD said...

Izzaty
Huntung la jugaks. :)

Azuria Abdullah said...

kalau selalu sebut,mesti betol2 jadi datin hehehe

NARDtheNERD said...

azuria
Sebut selalu dear k. Tq. Hihi.

Cik Yaya said...

salam =)

amboi cik datin..beli perfum la dier..wangi ke tu..

yaya gune losyen jee..huuuu

NARDtheNERD said...

Cik Yaya
Ofkos la Wangi.. Mcm datin kan.. Ahaha

NARDtheNERD said...
This comment has been removed by the author.
❤Kamsiah❤ said...

akak suka burberry..

Addasyuhadadisini said...

datin naddy..hehehe..kelasss kawww nad.. :)

NARDtheNERD said...

kamsiah
Burberry pun wangi kan sis :)

adda
Kerlasss kans. ahaha.

Azuria Abdullah said...

sure hehehe ;p

NARDtheNERD said...

azuria

aww tq. hehe.

aisya said...

takpe la dipanggil datin.. mane tau masin mulut org... hiks..

Mia Liana said...

wahhhh.. shopping perfume baru ya...

thomas said...

sudah pasti wangi.

NARDtheNERD said...

aisya

hehe. kan kan. :)

mia lian

hehe. lama xbeli perfume sis. :)

thomas

pastinyaaa. :)

Carlos Santiago said...

burberry is my favorrr... pewwww

NARDtheNERD said...

carlos

oh ramai suka buberry ye.. :)

Sabella Mohamad said...

perghhh datin naddy in the house gituwwww . kehkeh !

lepas ni , kena beli kete bentley ler kak

NARDtheNERD said...

sabella
Banyak duit abah i beli bentley yang oii.

Siti K said...

datin nard gituuuu..hehehe..mesti bau dia mcm bau duit2 kn..hahaha

SyedGraphiX dot Com said...

hi datin! amboi kemain bergaya. hahaa

arin cat said...

ouch! wangi tu..untung cik nard

najmi anuar said...

cik datin naddy..sy plak suka perfume dolce & gabbana c: tak pernah try lagi saint laurent u ni tapi nmpak mmg menarik!! c: