Thursday, July 1, 2021

In2it Lip Scrub : Murah & Best :)

 Salam and Hye


Hai semua, hai Julai - please be good to me hehe. lama tak hapdet belog. hihi takde alasan lain lerr mestilaaaa alasan sibuk. 😋 padahal banyak je free time, cuma nya bila bukak lappy nak type new entry ade je benda lain nak dibuat. sakit perut misalnya haha.


Rasanyaaa semua tahu i ni suka mekap hehe. selalu pakai lipstick boleh kata almost everyday. Jadi, i do have chappy and dull lips. solution dia sebelum tido kena pakai lip scrub. dulu pakai mary kay punya lip scrub, kecikkk je uols RM29. haha cekik darah betull 😅


Taraaaaa


Lip Scrub In2it RM17.90 je


jumpa kat Watson haritu. terus grab sebab murah and banyak. tahan dua tiga bulan ni. pakai dia pun best sebab bila urut urut kat bibir. Lepas tu rasa lembut and plump je. tak chappy and mengelupas lagi :). Yeayyy.


lepastu bila pakai lip balm and lip tint je pun cantik ngeehehe


statement syok sendiri tu mestila kena ada. sebab kalau bukan kite puji, sape lagi nak puji kan hehe. tapi serious best bila pakai lip scrub ni. kalau rajin sikit boleh pakai lip mask pulak. lagiii lawa nanti hehehe.



till then, Assalamualaikum.
NardNaddy.

18 comments:

nanieydotcom said...

Wah boleh cari juga ni

Obat Sakit 2011 said...

yang pink colour i like
makin best saja

Aisya Ismail said...

Lip scrub mary kay tu mahal tapi best kan.

mrhanafi said...

ini luar pengetahuan saya juga

Wak Lat said...

lawanyerr

uncle gedek said...

Hye....

Mana ada syok sendiri... hehehe

NA said...

Tidak suka pakai lipstick.

Ujie Othman said...

Ooh..lip mask pun ada ya, ketinggalan sungguh akak ni. Haha

nohas said...

first time dgr lip scrub & lip mask...huhu..

Cik nadya said...

Xpenah pakai lip scrub dgn lip mask nii. Scrub muka pon skng da pakai.. mungkin sbb da jadi mak mak kut. Mood nak melawa ponn kelaut dah! Hahaha

Yaya Mohd said...

cantik kaler

Azhafizah MN said...

Cantik warna lip tint tu. Bulu mata taknak kalah :)

Nina Mads said...

Nampak bibir lembab gituuu

Akuwiki said...

wah boleh beoleh

NARDtheNERD said...

Naniey
beli la.. tgh promotion tu hehe

obat
i pun like hehehe

aisya ismail
ah ah best hehe.. lagi best dari in2it ni

mr hanafi
hehe xpe pengetahuan baru hehe

wak lat
ye ke wakkkk

uncle gedek
yeke.. syok ramai ramai la eh haha

NA
saya suka sangat hehe

ujie
ade kak hehhehe

nohas
hehe kan tak sangka product untuk lips pun ada kan

cik nadya
cuba try.. nanti suka pakai hehe

yaya
cantik kan natural color

azhafizah
hahahah kan bulu mata tak tinggal

nina mads
kite suka moist je hehe

akuwiki
bolehhh bolehh hehe

babYpose said...

Hai, cantik nampak moist je, saya lama tak pakai lipstick, tapi teringin juga la nak pakai balik hehe

paridah said...

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU

Tqa London said...

Tak pernah cuba lip scrub. Lepas ni boleh lah try nak mulut soft and pink hehe