Sunday, May 3, 2015

Ingat lagi tak kat kite. heeee :)

Salam and hye.


Kalau tengok tarikh. i memang dah lama tak hupdate belog. bukan apa, i terlampau busy dengan kehidupan luar alam maya. sampai emak kite tanya 'belog kau wujud lagi ke kakak?'. hehe. i mungkin perlu appoint PA untuk hupdate belog i? haha. bajet artis sangattttt kan. 


But, from this moment. saat saat ini, i janji akan selalu hupdate belog. mari kembalikan zaman kegemilangan belog nardnaddy. masalahnyaaaa, belog i ni pernah kah gemilangnyaa?. bahaha.




Gambar selingan, buat hilang rindu gitttewwww. bahaha,



Memandang kan i masih belum kahwin dan masih takde boifren. Dengan penuh harapan, harap jumpa jodoh blogger bujang, berkerjaya, kacak, sador, tinggi, wangi, beriman, gentleman. Hoiiiiiiiiiiiiiiishhhhhh. tinggi betul impian kau naddy. haha.


tapi takpe, i harap dapat hupdate beloh ni selaluuuuuuu. doa doa kan i tak malas dan tak hangat hangat tahi ayam. Nanti gaji kita buat giveaways ok. muahhhhhhhh ciked. hihi.



till then,
assalamualaikum



25 comments:

thomas said...

Amboi,setahun sudah berlalu,kena dengar lagu Alley Catslah,moga2 inpian2 hidup tercapai!

NARDtheNERD said...

thankyou thomas. :))

Umi Nazrah said...

welkem back! inshaAllah lepas ni pasti sis akan lebih kerap update blog. fighting! ^_^

NARDtheNERD said...

yupp dear tq baca blog kite :)

Aisya A. said...

aminnn! moga tercapai dua2 tu eh.. selalu2 update blog and jumpe abam blogger pojaan hati. ehem. :P

ezyra daniel said...

selamat kembali ye hehe..rajin rajin la update ... saya follow sini

NARDtheNERD said...

Aisya A

tenkiu dear hehe will do heee

ezyra daniel

k kite follow balik. tq u.

Mohd Syarizwan said...

insyaAllah nanti kite selalu bertandang ke sini utk membaca..

NARDtheNERD said...

tenkiu awak. nanti kite singgah sana pulak ye. :)

kucen master said...

macam promote diri je.heheee

NARDtheNERD said...

hehehe ade la sikit encik kucen hihi.

Cikk Mimin said...

keep it up dear. laa ni daa bulan Mei. update laa lagi

NARDtheNERD said...

ok dear. kejapp lagi kita update hehe.

seraa rose said...

mak aiii dkt stahun sepi.. *hehe kata org pdehal sndiri pun sama je.. Btw welcome back..:)

Lynn Hamzah said...

welcome back...rajin rajin update blog okey lepas nie...

Hidayah Suhailee said...

welcome back kak! haha :)

NARDtheNERD said...

seraa rose

hehe tq dear, will visited u soon :)

lynn hamzah

ok sis lin. will do :)

hidayah suhailee

haha tenkiu dik :)

Nick Nashram said...

cari pasangan blogger jugak mudah..kalo malas nak update blog suruh dia je update..huhu

NARDtheNERD said...

bahahaha. itu yang kite cari. hahaha.

Myra Jay said...

InsyaaAllah mudah2an berjumpa yg diidamkan :D

Dunia Zumal said...

Selamat kembali berblog yer ^-^

Cik Yaya said...

mmg tgi angan tu ye....

heeee =D

DhiYa KiRaNa said...

insyaallah moga dipercepatkn tuk dipertemukan ngan si pilihan hati...

anakMommy said...

welcome...welcome.....hihi hai nard..remember me???

CikSiti said...

aminnn