Thursday, April 10, 2014

Pelembap muka siang malam.

Salam and hye


Kite cuti 3 hari uols bestnyaaaa. dari hari rabu sampai la hari jumaat. tapi i tak buat ape. melepet je kat rumah. hihi. lepas tu i tak tau nak hupdate apa dalam belog sebab minggu ni macam tak shopping jew. ahaha.


Korang penah tak tengok kulit muka orang korea dia macam moist je alwayss. maybe sebab faktor cuaca so that kulit diorang cantik. hehe. tapi apa salahnya kita berusaha sikit untuk dapatkan kulit moist macam depa. kan kan? :)



introducing pelembap siang/malam dari Cosmoderm



I saje beli yang day and night punya. senang untuk siang ke untuk malam ke. kita belasah moisturizer yang sama jekk. ekeke. tapi kite memang suka cosmoderm punya brand sebab made in malaysia and ada status halal dekat kotak dia. :)



Tudung satin ala gadis turki. hikhik.



Kite memang fefeeling awek turki bila pakai tudung ni. Sebab haritu i tengok rancangan hijabsylista kat tv9 tu dia tunjuk pasal fashion tudung orang turki. Depa memang pakai satin silk scarf. lepas ni kita jadikk heroin istanbul aku datang 2 la kot. ekeke.


ok lah bai. nanti i merapu rapu over plak. :P


Till then,
Assalamualaikum.



28 comments:

Cheqna said...

Selamat bercuti and beraksi untuk siri Istanbul..hehe..

:-)

NARDtheNERD said...

cheqna

best nya kalau i betul2 jadi heroin. hehe.

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Wahhh....seronok la dapat cuti, even duk terperap je kat rumah. Boleh rest & relax2. Tu pun dah heaven rasanya... Hehehe...

*Singgah menabung mr.nuff. Blh klik balik kat sini : Lisa Surihani Teaches Malaysians A Thing or Two About Hygiene . TQ.

NARDtheNERD said...

siti nooryanawati

tulaa kan. mmg heaven :)

Cikgu Norazimah said...

pernah dgr gak brand ni, tp kulit CN tak sesuai pakai pelembap mmg nnti akan nmpk berkilat..hehe

singgah klik churp2

NARDtheNERD said...

cikgu nurazimah

hehe. kite suka kilatkilat ni sis. :P

Obat Sakit said...

wah siang malam bisa lembab terus cik gu...

NARDtheNERD said...

obat

lembab selalu :)

Cik Yaya said...

salam jumaat cik nad..

bru pkai ke ape tu?
yaya pernh beli tp xssuai dgn kulit..huuuu >,<

NARDtheNERD said...

cik yaya

kite mmg pakai lama dah. vitamin e pun cosmoderm juge. :)

Noor Mala Shahar said...

best tu


menabung churp2

NARDtheNERD said...

noor mala

tenkiu sis :)

Nurulee said...

ee tk pakai any moisturizer pun. just pakai product yang mmg moisturize kan kulit. hehehe. heroin istanbul 2 ehhh. amboi akak =D

Puan Gojes said...

Alamak. PG sumpah tak rajin pakai cream muka bagai ni. Nampaknya kena cuba juga ni ;) alolo. Ajak2 erk kalau berlakon tu . Watak sampingan pun jadilah kot. Hehe..

Aisya A. said...

nak signnnn.. retis tu.. hehehehe

NARDtheNERD said...

nurulee

hehehe. kelas kan heroin. hihi

puan gojes

best moisturizer ni kulit lembab je..

aisya

aww kite mmg retiss :)

Nur Inani said...

syok aih bercuti :)

Azwar Syuhada said...

Selamat berhung minggu awakk .. xD

Nurul Syahada said...

Awhh akak u look gojess tau. hihi

NARDtheNERD said...

nur inani

hehe mmg best :)

azwar

u too dear :)

nurul syuhada

tq sygsss :)

Farra N said...

xpernah g try yg tea tree,pakai yg vitamin e cosmoderm moisterizer sebelum ni..nak try la pasni :D

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

uitt2, nard, entry tupai takda dah,hahaha, tq dear for coming to my page ritu..

Elok terletak pkai tdg satin ya..bukan licin ke dear..lana slalu pkai tdg bwl biasa..licin2,msti tak jadi T_T

Lee Wa Wan said...

hahaha...bila plak nak shoot movie i.t.a.d.2 tu...ahahaha :P

Mizz Aiza said...

senang ada pelembap 2in 1 macam ni..

Zierwa Zainal said...

first time dgr produk ni..
kulit muka zz sensitif.. hr tu tukar terus naik jerawat.. :)

fuza said...

product pelembab tu macam best je

dilaella Ella said...

belum pernah try lagi produk ni bestnya 2 in 1.

lovelywa said...

akak penah gak pkai cosmoderm nih tp tak berkesan sgt laa..last2 pkai L'Oreal baru ok..menten lembap..