Thursday, May 1, 2014

Destressed foods :)

Salam and hye,


kite tak tahu apa yang jadi kat kite sekarang ni. asyik malassss je memanjang. haha. Bersempena hari pekerja ni, iols gigihkan jugak la diri untuk hupdate belog ni. Memang asyik tangguh je update sebab iols malas. hehehe.


Bila dah kerja ni, macam macam perangai orang kau akan jumpa. politik tempat kerja lagi hebat dari politik zaman u. yang backstab banyak, yang talam pun banyak. just name it. sebab tu iols tak bersosial sangat kat tempat kerja. hihi.



destressed foods :)



Tapi kita ada family yang supportif. bila kite balik kerja then stress stress dengan opis lepas tu tengok atas meja makan ada finger food yang sedap sedap terus destressed. home sweet home kan. tapi kadang tak sempat balik i dah singgah kat bijoux klcc cari destressed food. ekekeke.



bila stress nampak tua



Selamat hari pekerja semua. kalau stress esok kena kerja, japgi korang pegi la carikk destressed food. jangan makan banyak tau nanti overdosed gula lain plak jadinyeww. makan bagi happy je pastu stop. okay?. hihi.


till then
Assalamualaikum ;)



31 comments:

Junkyo No Hikari said...

sugar food always sedap :)

hehe XDD

Obat Sakit said...

jangan overdosis gula nanti malah sakit diabetes dan bikin fat

NARDtheNERD said...

junkyo

kan kan dappp

obat sakit

k k tak overdose

SmuaInfo said...

wah makanannya enak tuh :D

NARDtheNERD said...

smualnfo

nyummm nyummm :)

Junkyo No Hikari said...

^__^ rasa lapar plak neyh :D nak kena gi usha kat dapur jap ada makanan best dak hehe XD

NARDtheNERD said...

junkyo

share tauuuu hihi

Aisya 사구라 said...

dah lama tak makan benda camtu T^T
sodapppp

NARDtheNERD said...

aisya

mmg sedap dear :)

SyedGraphix Dot Com said...

Amboiii amende tu?? Creampuff ke???

NARDtheNERD said...

syed

cream puff, coklat cren dengan kek caramel marble. nyummmm. hihi.

Nurul Farahizzati Zakaria said...

huih... sedapnya... :)

NARDtheNERD said...

Nurul

hihi sedapp kan :)

Almade_Nespesor said...

:)

NARDtheNERD said...

almade

hihi :)

Lieya Von Jay said...

hai nad. lama sgt xsinggah kat sini :)

NARDtheNERD said...

lieya

hehe. tu la pasal :)

Thomas Lee said...

tak sangka makanan pun boleh kurangkan stress.

NARDtheNERD said...

thomas

memang boleh kurangkan.. :)

shameel Iskandar said...

saya pernah terbaca makanan tertentu dpt kurangkan stress. Benar sekali politik di tempat kerja termasuk dlm profesion keguruan lebih teruk berbanding politik di kampus, malah kadang2 lebih teruk drp politik negara.

NARDtheNERD said...

shameel

hmmmm guru pun ade politik juge ye?

oya said...

kita pun malas...follow my ig http://instagram.com/mahira_oya#

cikgu fad said...

So jgn la stress kalau nak awet muda...hehe

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

gyaaa. nak creampuff tu !

Akhmad said...

Kata upin ipin..hmmm sedapnye

Tiyang Magelang said...

Kata upin ipin..hmmm sedapnye

Tiyang Magelang said...

Kata upin ipin..hmm sedapnye

Lee Wa Wan said...

roti2 pon pon...ahahaha... selamat hari pekerja juga :)

Ai Syah said...

semangat2!! hehe . =)

Cik Yaya said...

ape tu..?cam donut pon ade.. ^,^
amboi yg manis sajeeee =D

Izzati Amira said...

terliurnyaaa~~