Friday, February 28, 2014

Dress yang tak berapa nak flowy

salam and hye,


menyempat jugak kiteww nak hupdate dalam last day bulan februari ni. hihi. busy ya amattt bila kerja pagi. bila kadang kadang boss buat muka comell mintak OT. siapa tak cair kan kan kan? :P



Dress kerawang :)



Ini dress kerawang yang i beli beberapa minggu lepas. masa beli tu memang feeling feeling bila pakai cutting jadik macam princess cut flowy flowy kembang. hikhik. tapi mungkin a bit kecik untuk i bila i pakai. dia tak flowy mana. *nangis sambil lap hingus*



tak flowy pun. tak flowy pun.



Jadi i cam berduka cita bila pakai sebab cutting tak cantik bila i pakai. tanya mak, 'mak nak tak baju orang ni haaa tak flowy la orang pakai'. Mak i try, mak kata ' you beli mak girdles dulu baru mak pakai baju you ni'. hamboihh mak i bagi baju nak girdles. melaram la mak kiteww.



tak pe la, bukan ketat mana pun. cuma tak flowy je. tunggu kurus sikit baru kita pakai balik eh dress ni. duduk diam diam sat tawww dress. tunggu i mengecil sikit nanti pakai u baliks. wakakaka.


till then
Assalamualaikum.







26 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Hehehe....jom fokus untuk kurus. Yeaahhaaaa~

http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/giveaway-1-fanpage-publishing-by.html

Miss Boo said...

nard...sya pula nmpk cntk jer org guna dress tp bila sy yg guna serba xkena jer jadinya... hahaaa

Obat Sakit said...

too small ya....hehe

NARDtheNERD said...

yana

jom jom :)

miss boo

hehe. pe yang penting puas ati

obat sakit

yupp is definitely not my size. ejeje.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

takpe banyak lagi masa.. mesti boleh pakai juga dress tu..

NARDtheNERD said...

mizz aiza

i dah ambik byk masa tau yunk :P

Thomas Lee said...

sibuk sangat mana ada masa utk exercise dan diet.

NARDtheNERD said...

thomas

logik gak tu,, hehe

RynaHakimi said...

Jom cepat2 kurus..lagi cepat bleh pakai baju cantik tu..hihi

NARDtheNERD said...

rynahakimi

kena diet kaw kaw ni sis :P

Sop said...

wah, menarik :)

NARDtheNERD said...

sop

tenkiu ye sop... :)

Miss Boo said...

xpa... nnt 1day nard blh guna dress tue..heheee

NARDtheNERD said...

miss boo

hope so :P

Nurulee said...

cantik dah tu kak. hehe. takpa. lepasni pulun nak pakai baju tu bagi flowy punya pasai. all the best =D

NARDtheNERD said...

nurulee

hehehe. tq darlinggg.

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam ziarah dari bunda..

NARDtheNERD said...

bunda

tenkiu bunda ziarah :)

Nurul Syahada said...

Baju tu dah sesuai sgt dh kak. Takpe, bila dah agak flowy dipakai tu akak jgn lupa update gamba terbaru.hihi

NARDtheNERD said...

nurul syahada

hehe okay nanti i upload :)

oya said...

wah kita suka dress..

Rizal Uye said...

keren

Cik Yaya said...

salam.. =)

wahhh mak pon minth blei grdle ye.haha..kelass nak jgk nmpk slim..^o^

Mia Liana said...

ok ni... kena kuruskan skit je lagi...

Akeyla Azmi said...

ekekeke qila mmg kena lah ni hihihih

Siara Elina said...

cantik baju tuu. take your time kak. hehehe