Friday, February 21, 2014

Sebakul make-up dari Forest' Secret.

Salam and hye.


Terima kasih pada yang sudi support blog i lagi. hehe. baru 2-3 hari update dah ramai yang komen. ahkak terharuuu dik non. So that, i nak jadi blogger tegar uols. kat mana mana nak main blog saje. mahupun dating dengan pakwe blog tetap i utamakan. hah komited kan iols....... hihi.



Make up sebakul from forest secret.



Kat opis kan ramai cik kiah cik kiah yang buat bisnes sambilan. Dekat ofis i tu ade jual mekap, kek, tudung bahkan jual gitarr pun ada uols. meriahh sangat. So terbeli la mekap sebakul dari forest secret ni. oh happy sebab i memang kaki mekap. lol. hihi.


Actually brand forest secret ni ala ala body shop versi malaysia. They are using more natural ingredient in their make - up range. Dulu masa duduk terengganu selalu la pergi forest secret depan giant KT. Not sure la now ada lagi ke tak. almaklumlahhh tak gi KT lama dah. :)



ini muka iols langsung tak mekap. macam ponti la. tetttttt.



Ponti versi maya karin i rela uols. ehehehe. nanti i review barang mekap tu one by one okayy. sekarang i busy la tak hade masa sebab kerja shift malam. memang ponti sangat kan kerja malammmmmmmm. ahaha. k bye. :P


till then
Assalamualaikum


27 comments:

Zasillah Ariffin said...

ponti sangat...hahahha...rindu la kat nad...lamanya tak dtg blog ni...akak pon dah lama tak update mencecah cecah jer...teringat zaman kita rajin bw dulu...pejam celik pejam celik dah lama daaa...

NARDtheNERD said...

Kak shiela

Windu akak jugaa. Muahhh :)

Obat Sakit said...

alat makeup ada 1 bag, banyak sekali

NARDtheNERD said...

obat sakit

hihi banyak sangattt :)

aisya said...

1st time plak dgr forest secret ni. hehehe.

p/s : jgn terserempak dgn ponti versi original sudah.. huhu

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tak sabar nak tunggu review nad untuk setiap barang makeup tu..

NARDtheNERD said...

aisya

i pun dah igt2 lupa brand ni

mizz aiza

nnt i update k dear :)

Noor Mala Shahar said...

singgah ke sini...

NARDtheNERD said...

noor mala shahar

tq kak singgah :)

Bonda Qalish said...

saya tag kamu..

dilaella Ella said...

blm pernah cuba lagi brand mekap ni..tunggu review dari nadd je lah :)

Junkyo Hikari said...

sebakul beli? XDD wow...
tak sanggup hehehe

NARDtheNERD said...

bonda qalish

ok sis tq.

dilaella ella

hehe nnt i review :)

junkyo hikari

eheheh. tu la pasal :)

ahmad afandi said...

blognya keren kawan :)

NARDtheNERD said...

ahmad afandi

terima kasih kawan :)

MAA Marketing said...

Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM) (PAHANG)

http://jawatan-kosongkerajaanswasta.blogspot.com/2014/02/jawatan-kosong-di-universiti-teknologi.html

NARDtheNERD said...

maa marketing

terima kasih promosi :P

Emmy & Mr. Stranger said...

alor..emmy x pandai la nk mekap2 ni..hehehe..:)

Cik Mimie said...

amboi..sampai sebakul make up kak nard balun..hehe :)

Cik Yaya said...

cam menarik je make up tu...heee

anakMommy said...

suka tengok barang mekap...tapi pandai guna.... =D

Cheqna said...

Time to go again to KT..tengok2 lah if kedai tu ada lagi ke tak. :-)

Nurul Syahada said...

wahh makeup satu set .jeles nya >.<

mijie ai said...

ahahaa..keje mlm mmg ponti sngt..x sbr nk tengok brg2 mekup tuh!! :D

lala yusof said...

duk k.trg? mehla order dgn akak kalu nak try kacang salut, utk blogger Trg kita kasi harga spesel;-) just emel akak

Bada Ariff said...

best mekup2..sy dh xsempat nk mekup...ank teruna yg makup dulu...hihi

Obat Sakit said...

don't sebakul but five bakul is not enough