Sunday, May 19, 2013

meh order cupcakes nardnaddy.

salam and hye


hai uols. pernah makan cupcakes tak uols?. mesti pernah kan. tapi cupcakes i buat tak pernah makan lagi kan?. hah. kalau nak merasa air tangan i. meh la order. dijamin sedappp. yakin je kannss. HAHA. sebab ofismate kata sedap. so sedapp lah kot. atau mereka nak jaga hati i jeks? OH NO!


haritu birthday teamleader i. so saja la buat cupcake try try je. and boleh lah skodeng skodeng market cupcakes kat opis at the same time. tengok tak betapa syaittonn perangai nak jugak ada udang di sebalik batu. hehe.



first attempt i. cun kans?. hihi.



bila rakan rakan dah rasa mereka berpuas hati. ada yang dah order dah pun. jadi kalau kawan kawan blogger i nak order pun boleh. maybe arround KL je la kot kan. boleh COD sekitar kawasan dekat dengan stesen LRT. :)


ini order dari opismate i. yang tabur oreo tu huduh sikit. maap. :(










sebenarnya cupcake i ni adalah kek chocolate moist dengan cream cheese toppings. topping boleh adjust nak colour ape and design ape. bagi tahu i je. tapi i takde la terel sampai guna fondant. nanti kalau i
dah belajar boleh amik order guna fondant pulak. harga sebijik kita charge rm3 depends dengan toppings k. :)


ini tauke cupcakes. peplum kznabihah dan floral crop jacket. 



kalau nak tunang ke, nak sambut harijadi ke atau pun nak bagi your special one ke. meh la order. oh ya, tiramisu pun boleh order. tiramisu memang hot item kat ofis i. nanti nanti i update pasal tiramisu pulak k. :)


pm facebook i untuk oerder k. :)



till then 
assalamualaikum



21 comments:

latifah zainal said...

memang cun2 la cupcakes u naddy..hebat arr..kalau i beli mesti syg nak makan sebab cun sgt..

dilaella Ella said...

wah dah jadi tauke cupcakes ^^ comel-comel belaka cupcakes Naddy..:)

NARDtheNERD said...

latifah

ehehe. i punya cupcake biasa2 je..

dilaella

comel ke? tenkiu dear. :)

Noor Mala Shahar said...

rajin buat cake kecil2 ni...

anakMommy said...

yummy...yummy ^^

aisya said...

comel lah cupcakes yg sis buat.. hehe

Tinta Lana said...

Salam.

Nad.. Lana tak rasa pun yg tabur oreo tu huduh dear.. Ok je :) Cuma, tmbh skit warna warni, myb jadi more interesting, nampak colorful skit ^_^

NARDtheNERD said...

nor mala

rajin sikit sikit je sis.. :)

anak mummy

meh rasa meh :)

aisya

comel cam i kan.. :)

tinta lana

ok dear.. will do. :)

Mizz Aiza said...

comel je cupcake tu.. mesti sedap sampai ramai yang dah order..

NARDtheNERD said...

mizz aiza

hehe. kena la rasa dear. :)

syiela said...

wa tokey da ni.. cantik2.. teringin la nak mencuba :)

Sop said...

menarik
boleh la hantar bg rasa sket.. heheh

Cik Yaya said...

salam..
wahh pndai dier wat cup cake..nmpk nyummy plak tu..
wahhhh masyukkk... ^,^

Carlos Santiago said...

selamat berniaga. semoga berjaya

Prince of Noob said...

sedapnya cupcake... nak sikit

NARDtheNERD said...

sis syiela
tebkiu sis. jo try. :)

sop
boleh sop xde hal. :)

cik yaya

tenki sayang. i baru belajar. :)

carlos

terima kasih ya., :)

prince of noob

emm marilah cuba.. :)

Cikgu Kacamata said...

Perghhh...ni kalu dpt kat CK ni, pakat tak pandang nasik laaa :D

Azwar Syuhada said...

Wow, dah jadi tokey cup cakes.. Teringin nak rasa.. >_<

NARDtheNERD said...

CK

bagus tu CK.. leh diet. :P

azwar syuhada

meh la rasa dear.. :)

cik natasya (: said...

wahh . teringin nak buat cupcakes sendiri tapi tak pandai . Angan angan sy nk jugak buka kedai cupcakes . wuwuu :D

Aida Ismail said...

Nampak sedap aaa cupcakes Naddy ni. Gebu gebas gitewww. Wat la red velvet pulak. Sedap wooo.