Friday, November 20, 2009

~siall~

okayy~

this entry is random

tiada bahan ilmiah...just nak hentam satu makhluk ni

aku mmg meluat kat die even first time mai umt ni

muka dia lebih kurang cam ni


~siyess mcm ni~

kalau korg bijak *bdk umt je*...mesti korg tau sape aku maksudkan

aku bkn nya ape

mmg kita ada hak nak wat ape kita suka..

aku tau malaysia ni amalkan demokrasi

tapi kalau dah lebihh2 sapa tak hot kan?

die belum kenal aku lagi agak nye

belum penah kena bitch dgn aku kott

lupa pulak..

makhluk ni asal dari hulu mane ntah...

dasar x glamer n kolot

ni baru nak kenal dunia r tu

weyh kalau kat kL muke ko cam sampah je weyh

jerawat dari sebatu aku nampak dah

keta burokk ko lembu pun tak hingin nak naek kot

okay puas boleh kutuk ko..

laen kali aku kutuk lagi ye.



nah kiss ikhlas dari aku..

dgn ucapan ko pegi mampus lah~

xoxo~

p/s: entry ni takde kena mengena ngan saiful apek...saiful apek ensem bejuta ganda dari makhluk ni..thanks saiful apek pinjam gambar...


6 comments:

NICK IRFAN said...

la.... wat suspen jer... ingatkan kak kutuk saiful apek? hehehe

NARDtheNERD said...

hehe.tak lah~

anies said...

ahaha! i know who is he!
mmg die sgt pervert ok! tapayah layan..huhu

NARDtheNERD said...

haha~..kan kan~...sgt lah menyampahkann~..=))

Anonymous said...

ompuan tak baik sumpah searanah. saham jatuh. k

NARDtheNERD said...

ok~