Wednesday, November 18, 2009

~hidup dalam gelap~

hye..salam untuk semua...

dah 72 hours dah sticky post untuk contest edast...hehe..so...da leh letak entry laen kat atas..tak berharap pun menang contest ni...suma mesti cantekk2...bergaya...sape lahh aku ni nak lawan ngan sume org...ececeh...=))

cakap pasal cantek dan bergaye...entry kali ini aku nak menunjuk sket kehuduhan aku...yalaa...selama ni semua org dok tgk aku jangak je ke hulu ke hilir...aku tak la weyh. tak pecaya. aku buktikan..bahahaha~

sebelum tu...aku masuk kan dulu lah...muka aku yang sebenar...*heh...ade muke tipu ke??*...maksud aku muka aku hari-hari....yang selalu korang dok tgk pegi class...pegi makan...pegi mydin...ni lahh aku...mmg ni style aku...ngeeee~


*aku*


*aku lagi.....*

tak de lahh jangak mane pun kan...muahahahaha...sekarang mari tgk pic yang diambil ketika kejangakkan aku hilang....aku pun tak paham...kenape aku maseh ade nafsu nak amik pic walaupun tahu keadaan diri sendiri tyme tu...*malu nih...tapi nak tunjuk gak*...


~beza tak?~

okayy mungkin tak brape beza...tgk yang ni plak...



~nampak ape yang aku cube sampai kan?~

okehh maseh kurang jelass agakknye...okayy last pic...



~okay.sila kutuk~

muaahahahaha~...tak sangka aku penah jadi dayang senandung....hikhikkkkk...hitam gilerrrrrrr...malu nak mengaku ni aku...*sekarang pun tak la puteh melepakk...tapi putih la pada ni..*.....bahahaha...memang time ni self esteem aku zero okayy...haha....tragiss sungguh....

ni semua pasal kem wataniah tu la...hehehe...rekrut yang gilerr terukk..*bagi aku laaaa....*...tak tau la regular camne...mesti lagi teruk dari ni....selama ni aku lembik je...bile masuk wataniah ni...aku tough sket la kot....meahahahaha~...tapi...sikit pun tak ade niat dalam ati aku nak jadi regularr pas belajar nnt...hah~...siyessly not me...

at least...aku dah wat sesuatu yang bemakna dalam diri aku...aku blaja mcm2 kat kem tu...but i do lost respect to some of them...tau la ko ade pangkat...tapi tak yah mencarut carut ok...aku nyampah...stakat sarjan...pas aku grad pangkat aku lg tinggi la dari ko...

igt lagi bila tak leh wat something...one of the sarjan tu mesti ckp..."sijil je besar poncho"*benda cam selimut...taktau betul tak aku eja*....hehe...pape punn..aku dah bukti kan aku tough...hehehe...


~merasa gak aku pakai baju askar~

dulu aku dok tgk ja org pakai...ni aku dapat pakai...*tak de perasaan pun*...hehe...korang try la..test korg pnya limit diri sendiri......masuk la ape pun sukerelawan uniform...u will the see world in a different way...cececeyh~....

xoxo~

2 comments:

NICK IRFAN said...

wah! muka akak lain la.. ape2 pun bg sy ok jer... still cute jgk... heheheeh

NARDtheNERD said...

hehe..=))