Friday, July 10, 2015

Buffet flora kafe ampwalk, jalan ampang :)

salam and hye


Dah berbuka puasa ke semua? kite alhamdullillah dah berbuka makan nasi lemakk, kuih karipap, air tembikai, ayam bobob dan macam macam lagikkk. HEHE. nampak tak nafsu syaitonnnnn semua makanan kite nak bedal. :)


Officemate ari tu ada ajak try buffet bukakk puasa. jadi weols pun survey tempat. mula mula ingat nak pergi impiana. tapiiiiii, impiana lari bujet la mahal benorrrr. kena bergolok gadai baru boleh pergi. HAHA. ke ada yang sudi nak taja i berbuka kat impiana? aummmmmmmmm. HEHE.


Destinasi pilihan : Flora kafe, Ampwalk



situasi hari tersebutt



Harga dia sangat sangat berbaloi dengan menu yang dia hidangkan. Kira RM65 uols tu tak terbazir sebab macam dah rayaaa je menu dia BAHAHAHA. Paling win adalah nasi arab dia, pastu pisang caramel badam. Kuey teaw goreng pun sodapp. semua sedapp lahhhh. HIHI.



Deco cantikkkkkkkkk :)



Deco dia buat kita rasa macam pengacara raikan cinta and mahligai cintaaaa. gittewww. HAHA. tempat cantik ala ala dalam hati ada taman. pastu kan lampu dia malap malappp romantik sangat. terusss rasa nak berumah tangga. hmmm hmmm :)



Makeup look for that night :)



Kite mekap simple simple jeww. belah kanan tu masa baru lepas siap mekap, belah kiri tuuuu lepas dah 4 jammm tunggu officemate. apa apa punnnnnn. iols tetappp maintain ayu. cuma lepas tiga kali round makan i dah melepet buncit selekehhhh malas nak control ayu lagi. HIHI.


So overall, berbaloi la pergi situuuu. boleh makan dari 6pm sampai 10pm. tapi weols muslim makan lepas azam maghib hokayyyy. mihihihi.



Till then,
Assalamualaikum :)





19 comments:

Aisya Ahamad said...

Pernah serbu flora kafe masa gathering blogger tahun lepas. Mmg cantikkk! Hehe

NARDtheNERD said...

aisya ahmad

kann cantik kann :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Obat Sakit said...

destini yang menarik

Sop said...

pernah buat hi tea situ
tempat cantik
tp makanan kurang skit la
kalau buffet ramadan x pernah lg :)

NARDtheNERD said...

dewi aja

errr tq :)

obat sakit

memang menarik :)

thomas said...

Wah! Makan besar ni.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Lama dah teman tak ke AmWalk tu... Biasa teman makan kat Persia Restoran tu... Nie restoran favorite teman kat AmWalk...

NARDtheNERD said...

thomas

hahahaha puasa kannn


izni

kite jarang pegi. xde pape pun situ kannn :)

Zizie Zack said...

wow. cantiknya environment dia :)

Zizie Zack said...

wow. cantiknya environment dia :)

NARDtheNERD said...

zizie

cantikkk...... :)

Cik Yaya said...

SALAM...
cik nad...mne latest entri? huhu
neway, SLMT HARI RAYA =)

Pha Is said...

nice deco.. berbunga2 sampai ke atap..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

♪ cik katak ♪ said...

wahh cam best je kafe tu :)

Nadratul Syazwana said...

Memang cantik ok makan sini hehe! First time lepak sini ada gathering blogger :)

athiqi ariff said...

cantiknya tmpt dia..mknn dia pn nampak sedap..

Anonymous said...

Gambar cantik