Thursday, March 13, 2014

Handbag ala Chanel.

Salam and hye


kiteww terharu jugak bila lambat sikit je hupdate belog ada yang tanya kenapa tak hupdate. ahkak feeling hot sangat dik non. ekeke. oh ya, before i start merapu rapu.. lets pray for MH370. Saya masih mengharap yang terbaik, mengharap mereka kembali sesempurna dulu. Amin. :)



Nicole Richie with chanel handbag



Gambaq kat atas tu ehsan google. santek kat handbag chanel tu. harga kat malaysia paling murah dalam RM2500. kahkah. tak mampu la kakak nard nak beliiii. eh bukan tak mampu. tak sanggup jeww. hikhik.



splurge lookalike chanel handbag :)



Untuk tak menghampakan diri sendiri untuk feeling retiss hollywood. i beli satu handbag dari zalora. rupaparas handbag ni memang ala chanel. hikhik. bila kau pergi jalan jalan. orang jeling terpandang handbag kau mesti ingat kau galas chanel. padahal kau galas zalora jekkk. ahaks.



muka puas hati dapat sopim handbag murah. ekeke.



Personally, i bukan branded person. asal murah asal cantik i ok je. membazir kan amalan syaitonirrojim. jadi untuk dapatkan benda yang sama function dengan harga yang super mahal baik tak payah. handbag murah pun tahan lama ape. :)


Tunggulah dapat suami title Dato' baru merasa chanel kot. heh. :P


till then,
Assalamualaikum








30 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ak pandang brand sbb ak suke beli beg besar isi penuh2 sampai berat beg..haha..dh bnyk kali bile beli yg murah je sekejap je putus tali @ kulit dekat tali tu koyak..huhu..tp aku mmg bkn jenis nk ikut design branded..klau beg kecik2 pn nk cari branded mmg tak la..

NARDtheNERD said...

fadh

haha. i bukan tak suka branded uols. xsanggup keluar duit aje. :P

anakMommy said...

best tak?teringin gak nk bli...

thomas said...

glamournya handbag ni.

NARDtheNERD said...

anak mommy

best jugak sis. :)

thomas

hihi. glamourkann :)

shahfir yusof said...

yang penting kualitinya sesuai dengan harganye kan huhu...

NARDtheNERD said...

shahfir yusof

betul tu dear :)

muhammad azuan said...

rm2500???? mak datuk mahalnya...dia salut emas ke apa...ahahahaha

NARDtheNERD said...

muhammad azuan

ahaha. pakai kulit binatang kot.

Obat Sakit said...

how much money

Aisya A. said...

sama lah kita. tak tengok sangat pun brand2 ni.. janji cantik dan murah. haha

NARDtheNERD said...

obat sakit

not much. it's just a cheap one.

aisya a

kan janji cantik. :)

Nurulee said...

same goes to me. ee pun tak pikir brand sangat. yg penting cantik and berkualiti. tak semestinya yg murah takda kualiti =D

NARDtheNERD said...

nurulee

kan.. yang penting cantik. :)

miLa saim said...

mahal nya smpai 2500..tak sanggup nak beli..hehe..tak beli yg branded2 pun, asal sedap memandang trus bayar :p

Noor Mala Shahar said...

SAYA ADA SATU BRAND NI...ANAK YANG BAGI

NARDtheNERD said...

mila saim

kann mahal sangat kan..

noormala

alhamdullilah anak bagi :)

wafacw said...

salam kenalan yerrr :D
zalora pon nice or wat? bloggers ramai yang shop kat zalora :D

Obat Sakit said...

i want too Nard...
handbag muraah....

NARDtheNERD said...

wafacw

salam.. okay jugak zalora tu abang.. :)

obat sakit

come and get it.. hehe.

Mia Liana said...

zalora pun branded juga...

Akeyla Azmi said...

wa wah wah!! cantik <333

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Kalau tak menyusahkan jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

ezyra daniel said...

not bad la beg tu..hehe merah menyala gitu

Siara Elina said...

cantiknyaa =) bolehlah melaram lepas nie haha

Akak Adek said...

As salam..sis


kelas ko jah...! kretip2x...

i loikeee.... :D

AsmYza PaNda said...

Hai,cantik nye blog. Blogwalking sini . berminat nak join business 1whp ? modal serendah rm55 . wechat:asmizazul25
whatapps:0177052170

Cik Yaya said...

Salam cik nad ^_^

wahh memang cam nak same je beg tu dlm gmbr..
merah..shanteq ^,^

husna yusof said...

betul tu nard, xperlu mahal, yang penting cantik kann :)

Anis Adnan said...

Barang tak branded pun ada jugak yang berkualiti kan :D