Wednesday, June 12, 2013

doakan yang terbaik dan jom join contest.

salam and hye


i dont know where to start. hmmm saja nak inform yang i dah berhenti kerja kat company lama. malas nak cerita sebab apa i berhenti. bila i kerja situ duit tak pernah cukup walaupun gaji banyak. mungkin tak berkat, sebab tu Allah pendekkan masa i kerja di situ. well hello! selamat berkenalan, saya Naddy si budak takde kerja. :)



alhamdulillah, rezeki kat tempat lain.



Harini ada interview dekat wisma UOA. mungkin Allah tahu yang lebih baik untuk kita. jadi perancanganNya adalah yang terbaik. jadi doakan i dapat kerja ini. doakan yang terbaik peliss. i know uols semua sayang i. hehehe. :)


oh ya my oldschoolmate ada suruh promot contest blogshop dia. hope korang boleh join. the more the merrier and korang jugaks yang huntongg. hehek. here is the details.



SALAM & HI SEMUA,
SMOOCHIEHONEY 1ST GIVEAWAY IS HERE! 

MCM MANA NK JOIN GIVEAWAY KAMI? MUDAH...SGT MUDAH
1- Share mana2 gambar beg / wristlet / brg2 victoria's secret dr album kami.
2- Tuliskan "Jom shopping raya di Smoochiehoney!"
3- Share di wall FB ANDA
4- lepas share, plz pm link fb anda di page pm kami atau email smoochiehoney@gmail.com
5- pastikan FB anda TIDAK PRIVATE, kalau private, susah kami nk tgk link yg anda share td 
**anda dibenarkan share sebanyak yg mungkin. xkisah nk share byk kali pun 

MUDAH kan?
hadiah menarik menanti anda, ada barangan VS, korean inspired clothing, smoochiehoney limited bag collection!
TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 16 JUNE 2013 (SUNDAY), 8.00pm
Undian dibuat secara rawak utk dapatkan pemenang pd 9.00mlm 16 JUNE 2013 
JOM JOIN SEKARANG 



untuk join klik SINI.


jadi jangan lepaskan peluang. syarat syarat pun mudah saje. hihi. cik Amen takde ke saguhati untuk i ke?. kan dah tolong promote ni. ekeke. :P



dalam gambaq macam kurus. kat luarrrr homaigod gemoks!.



peliss uols. selaku pembaca setia blog i. doakan yang terbaik. i really really need this job. sebab tempat macam glamour, KLCC babe. the place i always adore. :)


till then
assalamualaikum


25 comments:

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

all the best naddy!! :)

Aida Ismail said...

Good luck Naddy! Pasni 1st salary boleh belanja I k. Eh?

Tinta Lana said...

Salam.

Takpala nad.. rezeki ada dimana2.. :)

Yg baru interview ni, klau dah mmg nard punya rezeki, tak lari mana.. apapun,jgn ptus asa ya ^_^

NARDtheNERD said...

fadh

tenkiu fadh. doakan. :)

aida

ekeke. mai la KLCC. :)

Cikgu Kacamata said...

Good luck dear. Bykkan doa ye. InsyaAllah moga Allah permudahkan segala urusan ;)

NARDtheNERD said...

tinta lana

betul tu dear.. rzeki ade dimana mana. :)

cikgu kacamata

terimakasih. moga dipermudahkan. :)

anakMommy said...

all da best nard

NARDtheNERD said...

anakmommy
thanks my dear.. :)

★ aIsyaH ★ said...

all the best~~

keje mane2 pun xpe..byk pengalamn bole dpt..kan..hehe.. =)

aisya said...

good luck and all the best! =)

NARDtheNERD said...

aisyah

tenkiu my dear.. :)

aisya

tq sayangs. :)

Bada Ariff said...

good luck... :)

NARDtheNERD said...

bada ariff

tenkiu my dear.. :)

Mohd Fauzli said...

InsyaAllah.....

NARDtheNERD said...

mohd fauzli
aminnnn :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

GUD LUCK INTERVIEW DEAR

NARDtheNERD said...

princess momoy
TENKIU :)

thomas said...

Good luck dlm kerjaya seterusnya,
perlu jimat sikit juga belanja,maklumlah segala2nya dah naik harga,he!he!

NARDtheNERD said...

thomas
hehe. tu la gaji pun makin kurang. :P

ANISRAHIM said...

hehe kekurangan masa utk join giveway. apa pun good luck utk naddy n kwn naddy ye :)

NARDtheNERD said...

anis rahim

hehe. tq anis. :)

Seri said...

wish you all the best nard...

tenku butang said...

blogni menarrik lea.. suka singgah sini.. background dia tu.. camtikk

SimpleeAkish (Balkis) said...

good luck..nnt bule la tlg promotekan baju2 kat SimpleeAkish pulak :)


http://simpleeakish.blogspot.com/

Ahmad Kamil said...

keberkatan tu penting dalam hidup. =). saya salute dengan tindakan awak yang drastik untuk berhenti kerja dan cari sumber pendapatan yang lebih berkat. biasanya orang buat tak tahu aje. katenye bayar zakat cukup la untuk "cuci" pendapatannya.


That's So Malaysian

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/06/thats-so-malaysian-1.html