Tuesday, July 16, 2013

tema raya : black and white.

salam and hye


alhamdulillah dah seminggu pun puasa kan? ada yang dah rongak puasa ke?. hehehe. kalau perempuan takpe, mungkin cuti umum. kalau lelaki, takleh jadi imam lagi letewww.


i dapat bayank feedback positive suruh kurus untuk entry lepas. tapii tapii bila pergi bazar ramadhan semua i beli. tambahan pula emak pon join sama, abah pun tapi abah taste dia rare sikit. teehee.



tengokk penuh satu meja. hoho.



Jadi kesimpulannya i memang dasar perempuan kuat makan. so, gi bazar cuma seminggu sekali je. gi hari hari. bankrupsi uols. Baju raya entry lepas terpaksa simpan bila kurus nanti. muehehe.



preview baju raya



yang ni tak tunjuk semuaa. kasi surprise kat orang kampung. emak suruh beli hitam. so that nampak kurus. hoho. i baru nak beli colour emas-emas ala datin. ahaha.



bila la nak kurus



Sekarang i sahur makan herbalife je. buka puasa takde la nak herbalife sangat. ahaha. tapi dengan herbalife energy luar biasa. tak percaya boleh cuba. pm i ye? hah. promote herbalife pulak. lariksss. :P


till then
Assamulaikum




24 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Selamat berpuasa dik... :)

Beli byk2 klau mkn abes xpe dik, ahahahaha

NARDtheNERD said...

melati qystina mummy

i pasti abiskan. heheeh.

Phat said...

selamat berpuasa nard..phat punya tema biru tahun ni hehe

NARDtheNERD said...

phat

awww i loike biru :)

sha (chirp chirp) said...

wow. bnyknyaaa.lapaarr. hahaha. hitam cantek gak, glamourrr :P

Asyraf Azizan said...

wahhh dh ade baju raya :)

NARDtheNERD said...

asyraf azizan

hehe. alhamdulillah dah :)

NARDtheNERD said...

sha

hitam nampak kruss kan :)

BUNDA a.k.a KN said...

bunda tak pernah bertema...nak juga buat tema sesekali nanti..

NARDtheNERD said...

bunda aka KN

xde tema janji meriah bunda. :)

Cik JariManis said...

salam ramadhan nard! wah penuh nya satu meja..habis ke tuuu? tak habis pos ke sabah eh..hehe ;)

aisya said...

byknye?? tu utk brape org makan tu? hehe.. janji habis takpe. klau tak habis membazir jadinye. hehe

NARDtheNERD said...

cik jarimanis
boleh je post.. hihi

aisya
hehe ade la sikit tak abis :)

Cik Yaya said...

Salam Datin Naddy..
ehh..ttgok bju lip lap lip lap terus trpnggil DATIN plakss..bhahaha..
wrne itam je tema bju thun ni..hhe yola..nak sorok somthing la tu kan..xpe2...yaya pon same.. ;p

ok ke herbalife..tp mahal lorh..nak try..bg yaya free try bleh?hehe ;p

NARDtheNERD said...

cik yaya

oh bagi free xleh la u. i kan meniaga. :P

thomas said...

dah tukar theme dah,elok mengamalkan kesederhanaan di bulan puasa.

NARDtheNERD said...

thomas
okay saya cuba bersederhana. hihi.

Mizz Aiza said...

selamat berpuasa.. semoga impian kuruskan badan menjadi kenyataan..

MIMIE AIZA said...

hye sis.. igt mimie lagi x?? heee

selam ramadhan :)

NARDtheNERD said...

mizz aiza
ahaha aminn

mimiw aiza
ofcoz i remmeber you my dear :)

C.T.K said...

herbalife bagus...teruskan ae...boleh je kurus...kena disiplin lah :D
ct pon xstart lg operasi kurus ni, bulan puasa ni nampknyer xdpt ct nk mulakan,nafsu makan makin pelik je...hehe

Aida Ismail said...

Azam kurus sebelum raya la ni ek? Chaiyok2! ^^ btw, lawa baju. Labuci2 lagi uolls.

アヌム said...

Salam ramadhan :)

Nasuha said...

Jom sertai Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dapatkan doodle muslimah main gitar yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html