Tuesday, September 15, 2009

~budi bahasa budaya kita~

wuuwuuwuu~..kenapa org sekeliling saya tidakk tahu budi bahasa~...mak bapak diorang tak ajar kah?..sehingga diorg jadi kurang ajarr?...sy akui..sy tak de lahh sopan mne..tapi sy tau mcm mne nak ckp something without lukakan hati org lain...ni takk maen sesedapp rase je cakapp..ape ko igt ko dah besarr sgt?..ko tak layakk ok~...urrggghhh~...they all mentally retarded kot...



lagi satu~...org yang mengade-ngade kita tak patut amik port...sy saksikan benda ni dpn mate sy sendiri okayy...ade byk pekara pasal dia sy tak bekenan~..klu dia becerita..sume yang hebatt je pasal diri dia...dahh tu...bekira pulakk tu...even dgn kawan...kekadang moody tak tentu pasal..urgghh..naek menyampahh aku kekadang...hidupp ni jgn lah pentingkan diri...duuhh~...tuhan je yang tahu betapa aku meluatt mengadapp die...tolonglahhh~...


~time class PGN..i pegi ok~

mungkinn akibat kurang tido...mata ade eyebag~...iskiskisk~...mcm mne ni..dah lah nak raye...uhhuuu..tak cunn la nnt...mcm mne ye nak ilangkan eyebag?..letakk timun ke?..nnt la balik umah kita wat spa di umah ye...=)

xoxo~

2 comments:

NICK IRFAN said...

jgn marah kak nand! hehe sy komen entry paling lama.. hehehehhehehe huh! nmpk sgt mata akak x cukup tido kena kaco hantu ker? ape2 pun sy sokong akak ckp sy pun geram jgk org ckp ikut sedap dia je smpai melukan ati rog lain... jgn marah kak komen entry lama.. ari ni sy blogworking smua sy komen entry lama2 blog org... hehee

NARDtheNERD said...

eh. macam geli pulak baca entry lelame ni...kikikiki...a'ah tak cukup tido time tu...hehe